Gość gośćmelissam Napisano Czerwiec 16, 2015 Dziewczyny dziś mija mi 8 tydzień, piersi juz zrobiły się ciutkę miększe...co do stanika to ja po miesiącu zaczęłam chodzić w sportowym z triumpha-polecam naprawde fajnie trzyma piersi, od tygodnia chodze w dzień w staniku który ma fiszbiny (ale na noc oczywiscie cały czas sypiam w sportowym) a w ostatnią sobotę pozwoliłam sobie na wyjście bez stanika...super uczucie :D punani jak Twoje piersi? Jest coś lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BB320 Napisano Czerwiec 16, 2015 Ania1572 Operowalas się w Linea Corporis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmelissam Napisano Czerwiec 16, 2015 Dodam tylko że po miesiącu nie wyobrażałam sobie że bede mogła wyjsć kiedykolwiek w innym staniku niż sportowy bo czułam się bardzo niepewnie...jednak po dwuch miesiącach jest zupełnie inaczej...piersi już są "takie moje"...mi doktorek powiedział że staniki normalne moge nosić po miesiącu...a na siłownie po dwuch jakie wy miałyście zalecenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćKasia Napisano Czerwiec 16, 2015 Hej dawno mnie tu nie było:) widzę że przybyło cycolinek ;) u mnie minęło 7 tyg. Pancernik przestałam nosić 4 tyg po tak kazał lekarz. Kupiłam fajny sportowy firmy Vissani naprawdę rewelacja. Rozmiar bielizny mam 70F lub 70G zależy od firmy. Kupilam juz trzy komplety z fiszbina ale lekarz pozwolil założyć dopiero po 3 miesiacach. Na siłownię wróciłam 4 tyg po zabiegu oczywiscie nie robię górnych partii tj.klatka zero dzwigania ciężarów. Tylko nogi pupa i brzuch. Na solarium nie chodzę korzystam ze słońca i pogody jak jest . Śpię w staniku sportowym firmy Brugi kupilam dwa miekkie na zmianę. Zdarza mi się wyjść bez stanika bez problemu i żadnego skrepowania zakladam odważniejsze kreacje ;) żadnych kompleksów no może poza cellulitem z którym walczę dietą cwiczeniami i zelazkiem kosmetycznym :) pozdrawiam wszystkie kobiety przed i po zabiegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Joasia Napisano Czerwiec 16, 2015 Kasia masz duży rozmiar: Jakie masz wkładki i jaką wyjściówkę miałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćKasia Napisano Czerwiec 16, 2015 Mam Mentory 450 i 500 cc high profile ze wzgledu na asymetrie. Weszło by i wiecej he he. Rozm.wyjściowy to 75b ale sama skóra. Urodziłam i wykarmilam 5 dzieci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Joasia Napisano Czerwiec 16, 2015 Kasia to masz konkretny cyc. Ja mam 330ml wysoki profil anatomiczne. Troszkę żałuję że nie wzięłam około 400:) możesz mi przesłać zdjęcie? zyrafa2003@poczta.onet.pl adres bez spacji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćOla Napisano Czerwiec 16, 2015 Kobietki, tak czytam Was cały czas i jak widzę, że piszecie, że jesteście taaakie zadowolone, to jakoś mi tak smutno... Bardzo się cieszę, że zrobiłam piersi, są śliczne, jędrne, sterczące jak u nastolatki, ale żałuję, że nie zrobiłam większych. Ogólnie kiedy na nie patrzę bez stanika, to widzę, że są ok, że większe byłyby nienaturalne, ale jak zakładam bluzkę, to się dołuję, bo giną... Nie wiem czym to jest spowodowane, może tymi stanikami, mam na zmianę sportowy Triumpha i ten pooperacyjny. Pocieszcie mnie proszę, że jak w końcu będę mogła nosić normalne staniki, to pierś w takim staniku będzie wyglądała lepiej tzn będzie większa. Czy nie ma się co łudzić? Czasami nie ma chwili żebym nie myślała "mogłaś wziąć te większe" porażka.. Nie potrafię się cieszyć z tego co mam :-( Dziś mijają 3 tygodnie od operacji. Chyba wariuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania1572 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 BB320- operowalam sie w akademikliniken w Norwegii. Kurcze, straszylyscie tym porankiem i nocka, a ja cala noc pieknie przespalam a dzisiaj prawie bez bolu wstalam SAMA i poszlam do drugiego pokoju po telefon, gdzie wczoraj plakalam za kazdym razem jak mnie maz pomagal posadzic z pozycji lezacej. Jak bedzie szlo tak szybko, to zero stresu:) tez tak mialyscie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaaaAmi Napisano Czerwiec 17, 2015 Lady od 350 fotki przesłane:))Twoje ślicznie i bardzo naturalnie wyglądają:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaaaAmi Napisano Czerwiec 17, 2015 Joasia a Ty jak sie czujesz i twoje piersiątka? u mnie ok,juz nie umiem doczekac sie kiedy minie nam te 6 tyg, jeszcze tylko tydzien... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lady OD 350 Napisano Czerwiec 17, 2015 Jaaami Sliczne piersi :-) Mamy bardzo podobne :-) widac ze juz ta twoja prawa zaczela sie obnizac powiedz mi czy nosilas pas? przypomnij jaki masz rozmiar , okragle czy anatomy i ile pod biustem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania1572 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 Pamietam ze czytalam posty kiedys u Was o tym ze zaraz po operacji brzuch jest troszke nabrzmialy i opuchniety, tez tak mam. Kiedy to przejdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaaaAmi Napisano Czerwiec 17, 2015 Lady od 350, mam 300 okrągłe Arion.Pod biustem 71, a w biuście 84.Od razu po zabiegu obudziłam się z takim staniko-gorsetem, który mam nosić 6 tyg po zabiegu 24h na dobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaaaAmi Napisano Czerwiec 17, 2015 Ania 1572 brzuch po zabiegu podobno zawsze jest obrzmiały, u mnie trwało to trochę więcej niż kilka dni, ale dokładnie nie pamiętam ile, aha i przy dotykaniu miałam wrażenie że mam tak mocne siniaki, bo bolało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Czerwiec 17, 2015 Ania z tym wielkim brzuchem u każdego jest inaczej ale może się utrzymywać nawet do 3 tygodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Czerwiec 17, 2015 Hej Kasia. No to super że tak pięknie się wszystko zagoilo. Jednak na wszystko potrzeba czasu. U mnie dziś mija 5 tygodni. Już miejscami robią się miękkie ale to jeszcze nie to. Jeszcze muszę poczekać. Już nie mogę się doczekać żeby kupić jakiś ładny koronkowy stanik chociaż w tych sportowych jest mi wygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania1572 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 Az trzy tygodnie? Ale lipa. U mnie mocno widac bo brzuch zawsze mialam plaski jak deska a teraz sie mocno zaokraglil i mnie wkurza :) ale ogolnie jestem pozytywnie zaskoczona, nocka cala przespana a z rana sobie wstalam z lekkim bolem tylko, nawet chyba moglabym bez tabletek byc, chociaz lekarz mowil ze mam brac itak, bo lepiej bede do siebie dochodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lady OD 350 Napisano Czerwiec 17, 2015 Anka 1572 u mnie opuchlizna trzymala sie 6 dni tez mialam plaski przed po nabrzmialy bol po operacji mialam przezd 5 dni 6 dnia juz nawet tabletki nie bralam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Kala Napisano Czerwiec 17, 2015 Jaa Ami, a Ty mials tez pas na tym gorsecie? Lub pożniej musialas go nosic ? Pytam, bo tez bede miała operacje u Sierocińskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania1572 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 Ja dostalam takie chyba jakby antybiotyk ktory musze brac codziennie o tej samej porze przez siedem dni, ale zastanawiam sie czy on tez nie dziala znieczulajaco na dlugo bo szczerze mowiac to gdyby nie to ze lekarz kazal to juz bym dzisiaj nie brala przeciwbolowej bo jest do wytrzymania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Czerwiec 17, 2015 Ania a jak się nazywa ten antybiotyk bo pierwsze słyszę żeby działał p\ bolowo. A mialas pod mięsień czy pod gruczoł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2015 Dziewczynki a przygotowywałyście jakoś specjalnie skórę na powiększenie piersi? w sensie jakieś oliwki, kremy przeciw rozstępom? Czy dopiero po operacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania1572 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 Mialam pod miesien. Ten lek nazywa sie Arcoxa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania1572 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 Arcoxia. Czytam wlasnie o tym i to jest jakis bardzo silny lek i tez dzialam przeciwbolowo, wiec moze dlatego tak sie dobrze czuje. W su,ie jak sie teraz o nim naczytalam to chcialabym juz przestac go brac, nie moge sie doczekac az juz dokoncze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Czerwiec 17, 2015 Ania u nas takich leków nie przepisuja a może szkoda jak tak dobrze działa na bóle i p zapalnie. Jak kazał brać to bierz, najwyżej możesz sobie odpuscic zwykle p bólowe jak ten już wystarcza. No to super że się dobrze czujesz. Ją też to wszystko przeszlam w miarę bez dolegliwości. Niektóre dziewczyny pisały że to gorszy ból od porodu. Dla mnie poród był 100 razy gorszy. A jakie tam dają wskazówki po takiej operacji? Ile nie każą dźwigać, unosić rąk do góry i ile chodzić w tym staniku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JaaAmi Napisano Czerwiec 17, 2015 Kala to co ja mam to taki staniko gorsecik zapinany z przodu,nie ma tam pasa,daj mi emaila to jak chcesz pozniej wysle ci tego zdjecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2015 Moge byc juz aktywna normalnie sportowo za trzy miesiace. Mam tez zwykły stanik z zapięciem z przodu, żaden pancernik :) cztery dni po operacji mam go ściągnąć i wszystkie bandaże i umyć sie porządnie, potem mam wizytę kontrolna tydzien po operacji i beda ściągać plastry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania1572 Napisano Czerwiec 17, 2015 Ta poprzednia wypowiedz to ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eesmee 0 Napisano Czerwiec 17, 2015 Witajcie! Chętnie dołączę do wspieraczek tego wątku, a za niedługo do tych, które są już po drugiej stronie... :) Mam konsultację 27 czerwca, a operacja planowana jest na 18 lipca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach