Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to znaczy

Polecane posty

Gość gość

Rozmawiam z pewnym facetem juz dlugi okres czasu.Na początku było to silne zaiinteresowanie z obu stron -rozmowy telefoniczne,pisanie mejli itd.Teraz ten kontakt osłabł na tyle,ze z rozmow telefonicznych zrezygnowaliiśmy doszczętnie,pisanie owszem,można powiedziec,ze ta osoba w dalszym ciagu na to nalega. Wnioskuje,ze mnie jedynie na tym wszystkim zalezy - chce go uslyszec po prostu,on ma to w d***e.Pisanie z przyzwyczajenia. Potrząśnijcie mną ii powiedzcie mi,jak to wygląda z waszej perspektywy.

Gość gość
Tobie zależy, jemu przestało. Znudziło mu się widocznie ... najlepiej odpuść - jak zatęskni, znowu zadzwoni. Jeżeli będziesz sama się wychylać i zabiegać, to on jeszcze bardziej się wycofa ...

Gość gość
no wlasnie sie nie wychylam,ale wkurza mnie ta sytuacja .... no coz,chce sie zajac swoim zyciem,ale co zrobic kiedy ciagnie mnie w jego kierunku.

Gość gość
Po ile macie lat?

Gość gość
on 30,ja 28

Gość gość
Facet w tym wieku powinien wiedziec czego chce w zyciu, a nie bawic sie w zwodzenie kobiet. Moze kogos ma, a Ty jesyes wyjsciem awaryjnym.

Gość gość
pewnie ma kogos moze nawet zone a ty o tym nie wiesz. Nie pisz nie dzwon daj mu zatesknic. Moze jak nie odpiszesz to zadzwoni aby cie uslyszec. Jesli tego nie zrobi widocznie mu nie zalezy.