Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsmutnastęsknionaona

Tęsknię za Nim

Polecane posty

Gość gość
Ludzie są dziwni patrzą na wygląd i takie przeciętne odrzucają, bo wyglądowo im nie pasują. Na charakter nawet nie patrzą, nie otwierają się w ogóle na taką znajomość, a taka dziewczyna może dać mu tyle dobrego ile żadna choćby najpiękniejsza dziewczyna by mu nie dała. Patrz sercem, ale jak już się spotykasz z dziewczyną to otwórz się na nią, staraj się ją poznać, nie odrzucaj z powodu wyglądu, bo możesz stracić kogoś wyjątkowego i nawet o tym nie wiedzieć, a to zdarzyłoby się dlatego, że nawet nie spróbowałeś się otworzyć na daną dziewczynę, bo wygląd Ci nie pasował. patrz na kobiety sercem, a nie oczami. Często to co jest cenne nie jest dostrzegane dla oczu, ale dla serca :) I jak się nie otworzysz na kogoś całkowicie to się o tym nie przekonasz :P

Gość gość
Masz rację, trochę zmieniłaś temat ale masz rację. Problem w tym że dzisiaj dziewczyny mają lepszy wygląd niż charakter. Jeśli dziewczyna ma dobry charakter to łatwiej się przed nią otworzyć i nawet mówienie komplementów sprawia przyjemność. Ale na taką dziewczynę trzeba sobie zasłużyć.

Gość gość
A może tamta ma dobry charakter tylko całkowicie się nie otworzyła, bo bała się w tych czasach tak jak Ty odkryć zupełnie. Może gdybyś poświęcił jej więcej czasu to może byś się przekonał o tym jaka ona jest. O tym jaki człowiek jest przekonamy się spędzając z nim dużo czasu, bo dużo czasu potrzeba w tych czasach, aby drugi człowiek się przed nami otworzył całkowicie i pokazał jaki jest. Bo na początku prawie każdy nakłada maski i ukrywa jaki jest, bo boi się, że druga osoba go zrani. Może warto spróbować i dać szansę tamtej dziewczynie :P

Gość gość
: To miłe z Twojej strony, że walczysz o tamtą dziewczynę.

Gość gość
Bo kiedyś też kogoś oceniłam zbyt powierzchownie wyglądowo i tamten ktoś cierpiał i ja cierpiałam, ale nie chciałam się nawet przed sobą do tego przyznać i cierpię do teraz z własnej głupoty, bo tamtemu nie dałam szansy, gdy była ku temu okazja. A potem zrozumiałam, że on był tym jedynym, że go prawdziwie kochałam tylko wtedy było już za późno. Też tak jak Ty sądziłam, że spotkam lepszego, że na takiego zasługuje. I do dziś tego wszystkiego żałuje, a piszę to teraz, aby przestrzec innych przed takimi błędami, jakie ja z własnej głupoty i głupiej dumy kiedyś popełniłam, których do dzisiaj żałuję. I do dziś tamtego kocham pomimo upływu dziesięciu lat od tamtych wydarzeń. i nikt nie wypełnił pustki, która po nim została w moim sercu. Już nawet nie szukam nikogo. Przestałam zaraz po tym jak zrozumiałam, że on to ten jedyny. Tylko wtedy było już za późno na jakiekolwiek reakcje z mojej strony, bo on miał już inną i z nią był szczęśliwy. Także przemyśl to sobie wszystko dokładnie nim podejmiesz ostateczną decyzję, bo kiedyś możesz jej żałować.

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak ten jedyny, uparłaś się przy swoim i tyle, rozluzuj:O

Gość gość
Kiedyś może spotkasz kogoś kto poruszy Twoim sercem tak jak nikt inny nigdy wcześniej i później nie będzie potrafił. I wtedy też nazwiesz kogoś takiego tą jedyną osobą. Skoro twierdzisz, że nie ma kogoś takiego jak ten jedyny to widocznie jeszcze nie spotkałeś na swojej drodze takowej osoby.

Gość gość
: Decyzję już podjąłem. To miłe z Twojej strony że chcesz uchronić inne osoby przed stratą. Że nie masz takiego podejścia - skoro ja nie mam to niech inni też nie mają.

Gość gość
wyjdź do ludzi, z pewnością spotkasz wielu którzy poruszą twoja zastała skamieline:O

Gość gość
To ja...gosc09.58...piszecie z inna osoba...nie wiem kolego kim jestes ale nawet nie masz jaj zeby sie przyznac ze sie podszyles...zreszta niewazne...jezeli ja odpuszczasz to znaczy ze to nie ta jedyna...i masz racje-czekaj...w koncu trafisz na nia...ja trafilem ale za pozno...i patrzac po tym forum wiele osob tez tak ma...co di innych gosci chce zebyscie wiedzieli ze zrobilem i poswiecilem wiele by z nia byc...ona wie ze tesknie ze czekamitd,itp...teraz wybor pozostawiam jej...narazie nie mialem jeszcze zadnej odpowiedzi...

Gość gość
Rzeczywiście pytanie było do . Ok, to Twój temat. Na zakończenie chce tej dziewczynie życzyć wszystkiego dobrego.

Gość gość
Ja tez za nim tesknie odpuscilismy oboje bo oboje jestesmy w zwiazkach moze nie do konca udanych. ...Moze gdyby on sie trochę otworzyl zawalczyl....moze teraz bym nie tesknila

Gość gość
Dziewczyna (14:29) dziękuję i ja wam także życzę wszystkiego dobrego :)

Gość gość
A ty chlopaku sie z tym nie spiesz...gdyby to byla ta jedyna to bys nie odpuscil...uwierz mi,wiem co mowie...pozdrawiam...

Gość gość
Jezeli wyjechalas stad i nie chcesz wracac ale do mnie bys chciala przyjechac to wiedz ze czekam...

Gość gość
Tutaj nie znajdziesz tej, której szukasz napisz to do niej w realnym świecie. Na pewno się ucieszy z tego i może dzięki temu będziesz szczęśliwy i ona także :) Uwierz, że warto zrobić ten krok :)

Gość gość
Ale ja go juz zrobilem...i dalej bez odezwu:(...pisalem dzwonilem i nic...zero odezwu:(((i co ja mam robic?co ja mam myslec?mam jechac za nia???

Gość gość
Tak walcz do upadłego, ale znajdź też granicę, gdzie w końcu będziesz musiał odpuścić jeśli jej na Tobie nie zależy!