Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hajabuza93

Z trasy

Polecane posty

A co ja menu jestem???:-DTestuj i daj znać.:-DNa takie dodatkowe przyjemności będę zbierać do skarbonki.;-)

PSuju👄 zrób,żeby już weekend był!:-DPocieszam się,że u was podobnie intensywnie i tylko z tego powodu znów przeciągi. Zostawiam na smaka ;-)👄👄👄

E,to mój ok.14.00.:-) Jak nie będę dekoncentrowana to może szybciej.:-) Wywiało tych kilkoro odwiedzających,ale rzuciłam rano okiem,że tutaj na cafe w ogóle pisze się ostatni rozdział.:-D

Nic nie trwa wiecznie kochany.:-) Znów tak całkiem bez doświadczeń i wspomnień nie zostajemy.:-)

Rzut całusów rano,rzut na do widzenia i to przy dobrych wiatrach.To nie dla mnie.PSuju chyba na tyle mnie znasz,że wiesz.:-)

🌼 oj przestań,ja tak do ludu napisałam,ogólnie i prowokacyjnie,może maryś choć coś wrzuci.:-D boszzzz do czego to doszło.:-D

Sam zobacz.Odpisałeś po godzinie,a ja po dwóch.Nie przyciąga kawiarnia jak kiedyś.To wystrój się tak na niekorzyść zmienił,czy to my?:-)

Mam zdecydować teraz?:-) Chyba nie chcę.A w trasę tak czy siak,w końcu dłuższą,weekendową.Uciekasz,więc 👄 no co zrobić.;-)

Odległość na kliknięcie palcem to żadna odległość.Pchnie mnie na pewno do tego ruchu.;-):-p

Gość Bożenka 27
Psuj :) chcę Ciebie jako męża.!

Gość Bożenka 27
Psuj :) chcę Ciebie jako męża.! mrr

Gość gość
Hahaha, Bożena to mięczak:-( jest pod pantoflem Haji. Daj na luz kobieto@

oooooooo... otwarte. cos takiego.. to dlaczego klucz lezal w pokrzywach? witaj luizo 👄 przyszlam posiedziec w pustostanie. nie wiem po jakiego czorta pcham sie zawsze w pokrzywy.. pytanie retoryczne. oczywiscie dokladnie wiem.. ale tak sie zwyklo mowic ;) tym razem mam bardzo dobre wytlumaczenie.. wlazlam, bo szukalam klucza do moteliku :P :D

Gość Boska z awatarem
A co to urlopy w motelu ? Fri 👄 za parę dni przy takim ruchu już nikt tu nie trafi :( pokrzywy po pas porosną pustostan 😭

czesc luizko 👄 eeee.. chyba nie zarosnie. tlumu nie ma, ale przeciez nigdy nie bylo :) poza tym, popatrz.. nasze pokrzywy sa wyjatkowo piekne.. i tylko odrobinke parzace. oczywiscie jak sloniowi sie chce zasilac.. ;)

zrobilam.. nawet sie nie zmeczylam 😴 powinnam napisac inny wyraz, ale postanowilam byc kulturalna :)

sloniu, na wszelki wypadek, bardzo cie prosze... bardzo.. nie odchodz za daleko od moteliku. po co masz sie denerwowac.. jak juz przyjdziesz, to usiadz sobie wygodnie w fotelu i odpoczywaj.. nafty sobie nalej.. albo czego tam chcesz. zamknij oczy i posluchaj muzyki relaksacyjnej.. o prosze. przygotowna https://www.youtube.com/watch?v=DmN3dCZjzZ0 i odpoczywaj.. 👄 ps. bylam grzeczna

:) pozdrawiam i trzymam kciuki, żeby hotelik pokrzywami nie zaróśł ;)

czesc psuju 👄 dzieki za przedobiadek ;) .. z trasy. zapedzony, zagoniony.. a jednak nei zapomniales do czego sluza usta.. haja sie ucieszy

Bry i cze,a znajomym nawet 👄👄👄 frido,tęsknota cię zmieniła i to korzystnie bardzo.Też tak mam,choć nie często.:-p Słoniowi się szyb zatkał może,a bez nafty nie pojedzie.Albo też zasnął,jak mówił.Wróci.Ty też przecież wróciłaś.;-) PSuju gdzie się szlajałeś?Bez szlifów było?:-)

czesc haju :) 👄 to nie tesknota, tylko wyrachowanie.... nie chce mi sie sluchac jego komentarzy o/do moich kawiarnianych postow, a potem gadek o bolacej glowie..na szczescie slonia nie ma, a tamacik gdzies sie zagubil :) wiec moge spokojnie wrocic do normalnosci ;)

PSuju ;-) takie tam techniczne słownictwo.Z piskiem opon wpadłeś,to mi się skojarzyło.Dobrze,żeś cały.A d**y szkoda,lubiałam patrzeć.:-p frida tutaj znika wszystko więc niebawem nie będzie już gdzie zostawić choćby pozdrowień.