Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 obrzydzona swiatem

Wasi byli mezowie 40L na portalach randkowych

Polecane posty

Go艣膰 obrzydzona swiatem
tak tak. Wszystk co zle to kobieta. Jasne. Jak sie taka kobieta zamelduje na portalu bo jest samotna i marzy o milosci to od razu jest szmata i nikim. Od razu wolno a przeciez trzeba wysylac zdjecie fiuta. Alez oczywscie. Tylk my zepsute baby na to czekamy aby ujrzec waszego niedmytego ch/uja :-O rzyg

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 obrzydzona swiatem
jaka ja mam bogata przeszlosc seksulana ??? Jaka ?? mialam tylko jednego i to mojego meza !!! A wy scurwiele jaka macie przeszlosc seksulna piszac, ze szukacie seksu i propnujac GWA/LT pytam sie ????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wniosek jest prosty: na portalach s膮 szmaty i poj/eby - czyli wysy艂anie fiuta szmacie jest jak najbardziej na miejscu. Przyzwoita kobieta na portale nie zagl膮da i samoj/ebek nie trzaska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wniosek jest prosty: na portalach s膮 szmaty i poj/eby - czyli wysy艂anie fiuta szmacie jest jak najbardziej na miejscu. Bo szmata wszak fiuta szuka. Przyzwoita kobieta na portale nie zagl膮da i samoj/ebek nie trzaska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No c贸偶, autorko - faktycznie przesz艂o艣c seksualn膮 masz wzorow膮. Ale ryja to masz tak niepwyparzonego, 偶e pewnie ostatni menel b臋d膮c pod wp艂ywem dykty w ilo艣ciach hurtowych, obawia艂by si臋 da膰 ci do buzi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co ty chcesz da膰 do buzi - wierszokleta bez napleta, a fiut taki ma艂y ,偶e za haczyk do r臋cznika mo偶esz go u偶y膰 co najwy偶ej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
O widzisz. O tym w艂a艣nie m贸wie - o wulgarno艣ci kobiet. Co prawda ja osobi艣cie nie chcia艂bym nawet naszcza膰 na ciebie moim ma艂ym fiutem - ale na portalach masz spore szanse 偶e jaki艣 poj/eb zaproponuje ci szczanie po warach. Og艂aszaj si臋 - masz szanse. Mo偶e nawet jeste艣 w czo艂贸wce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na ciebie nawet pies by nie naszcza艂 bo jebi/e 偶ulem na kilometr a teraz spadaj rocha膰 psa jak sra , i id藕 si臋 wyp艂aka膰 kumplowi gejowi jakie to kobiety be. Widocznie faktycznie masz ma艂ego .... buhahahha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i we藕 tu i szanuj kobiet臋. No i we藕 i szanuj!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Taa. Wzi膮膰 jeszcze mo偶na (jak nie paszczur) - ale z szacunkiem ju偶 na bakier :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No koniecznie na pocz膮tku wys艂a膰 zdj臋cie fiuta - bo jak przyjdzie co do czego to powie: "faktycznie masz ma艂ego .... buhahahha ". No i wszystko si臋 wyja艣ni艂o. W膮tek mo偶na zamkn膮膰 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uderz w st贸艂 , kompleks micropenisa ? Pytanie retoryczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kulturalni m臋偶czy藕ni sie odezwali, widz臋. i oburzaj膮 sie na wulgaryzmy :D hahaha Do normalnego mi艂ego faceta kobiety tak sie nie odzywaj膮 ale do takich oble艣nych p****ancow jak najbardziej. Proste. Wystawiasz fiuta licz sie z tym ze zostaniesz zjechany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A chcesz zdj臋cie? Podaj sw贸j profil na portalu. Autorko - czy ju偶 wiesz dlaczego takim jak wy wysy艂a si臋 zdj臋cie fiuta? Bo powy偶sza wypowied藕 waszej kole偶anki ZDECYDOWANIE rozwiewa wszelkie w膮tpliwo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A na co panowie liczycie wystawiajac fiuta na portalu? Na mi艂e komplementy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty z 20.33 Sk膮d wiesz jaka jest autorka skoro najpierw pokazujesz fiuta, zanim dowiesz sie z kim masz doczynienia? Po czym poznajesz komu warto wyslac :)?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taaa, znam takich nudny, ma艂o ciekawy , a my艣li , 偶e jak kaw臋 postawi to ju偶 taka atmosfer臋 zrobi艂 ze nic tylko drze膰 majty przez g艂ow臋 na sam膮 my艣l o seksie z nim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie kaw臋 a fiuta raczej poka偶e i mysli ze kobiety oszalej膮 z po偶膮dania :D Hahaha. Faceci to jednak debilni sa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facet wysy艂aj膮cy wam fiuta liczy na wst臋pn膮 selekcj臋 - cz臋艣c z was uzna 偶e jest za ma艂y. I facet zaoszcz臋dzi na kawie. A jak jest faktycznie kawa艂 szczupaka - to wy mu kaw臋 b臋dziecie stawia膰 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Za co? Za rozmiar fiuta mam mu kaw臋 stawia膰 ? :D Pr贸bowa艂am rozmawia膰 z kilkoma panami, pytam wst臋pnie czym sie zajmuj膮 , interesuj膮 czy maja jakie艣 hobby wi臋kszo艣膰 nie chcia艂a nawet gada膰. Zazwyczaj m贸wi膮 ze pracuj膮 a po pracy zero zainteresowa艅 , A nie sorry, jedno jest : wystawianie fiuta na necie. I jak z takim o czymkolwiek rozmawia膰 ? Nawet na sexie sie nie znaj膮 . Doro艣nijcie panowie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak! Dok艂adnie. Za rozmiar fiuta kaw臋 stawia膰 - wi臋kszo艣膰 z was za kawa艂ek fiuta w ogie艅 skoczy. Nie oszukujcie si臋. A ty powy偶ej to prowadzi艂a艣 kasting/rekrutacj臋 - a nie szuka艂a艣 faceta. Spr贸buj kariery w agencji rekrutacyjnej na platformy wiertnicze. ';)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obrzydzona swiatem
hahahaaaha :D dobre :D odpady nuklearne - to bylo swietne okreslenie :D kawe za rozmiar fiuta - no ja nie moge :D Do facetow : jestescie kretynami. Curwa przestancie sie usprawiedliwiac !!! Wysylanie zupelnie obcej kobiecie w necie fiuta bez pytania to chamstwo i NIE JEST NORMALNE !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to was biedaki nawet na kaw臋 nie sta膰 ...dlatego wystawiacie fiuta zeby jakie艣 偶arcie zdobyc:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li dla ciebie kawa to 偶arcie - to smacznego 偶arcia :) Ale przecie偶 wy si臋 wystawiacie jak krowy na 艣wi艅skim targu - to o co tu jeszcze pyta膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obrzydzona swiatem
no i zobacz co za chamstwo :O nie wiem kto was wychowal :-O masakra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja znam takiego co sie do ka偶dej wprasza na seks i pr贸buje jeszcze wy艂udzi膰 obiad, to dopiero 偶enada. Jak odmawiaj膮 seksu to zawsze jeszcze raz dopyta o obiad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak sie zadajesz z lumpami - to znasz lump贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obrzydzona swiatem
my sie wystwiamy ???I to was uprawnia do tego aby nam zdjecia waszych ch.ujow wysylac???? curwa ja nie wiem c sie z tymi ludzmi dzieje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie przejmuj si臋, jakby nie bola艂o to tak by si臋 nie pluli, im si臋 wydaje ze sam fiut robi z nich m臋偶czyzn, to nie tak dzia艂a- nawet dobry seks ale z kiepskim facetem jest bez sensu, a poza tym zeby dostac od kobiety dobry seks to trzeba troch臋 si臋 postarac. No chyba ze wam wystarczy wsadzi膰 i ju偶 sie czujecie bogami seksu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zgadzam si臋 z tob膮 obrzydzona - kobiety to dzi艣 takie cham贸wy, 偶e a偶 strach im fiuta pokaza膰.

Udost臋pnij ten post