Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obrzydzona swiatem

Wasi byli mezowie 40L na portalach randkowych

Polecane posty

Gość gość
Ty się podniecas swoimi postami? Taki autoerotyzm werbalny? Spox wyskoczyłeś z dogmatem i nie poszło , atreaz wyklaskaj flamenco jakami

Gość gość
Buhahaah to ja sie będę męczyć w szpilkach nadwyrężać kręgosłup bo pan i władca fiuta wystawi na portalu za karę :D Ja p*****le debilizm sięgnął dna

Gość gość
Jajami miało być , ale za bardzo mnie pan mizerny fiutek śmieszy i robię literówki

Gość gość
Odpowiedz na pytanie. Pokazujac fiuta mozna trafic na kobiete ktora szuka tylko i wylacznie seksu, i to takiego dobrego, wyuzdanego i w ogole. Ryzyko zadne a szanse sa. Poza tym, panie drogie, wiekszosc facetoq na portalach ma zony, dziewczyny a szukaja dodatku- a szukajac dodatku nie trzeba sie starac.

Gość gość
Jasne bo prostytutce musiałby zapłacić a tak ma za free

Gość gość
Buhahaah to ja sie będę męczyć w szpilkach nadwyrężać kręgosłup bo pan i władca fiuta wystawi na portalu za karę smiech.gif Ja p*****le debilizm sięgnął dna XX hahhaha nie mogę z wami dziewczyny:-D

Gość gość
Moze lepiej kupić sobie lale dmuchana.? Choróbska nie złapie, w ciąże nie zajdzie i zonie nie powie co jej mezus robi w wolnym czasie.

Gość gość
Jak dla Ciebie chodzenie w szpilkach to meczarnia to powinnas przyzwyczic sie do slowa "staropanienstwo" ewentualnie "zdradzana"

Gość obrzydzona swiatem
wyklaskaj flamenco jajami :D je/blam :D

Gość gość
I wstydu zaoszczędzi :D wystawiając fiuta na necie zawsze jest ryzyko ze ktoś go rozpozna . Np szef lub koleżanka zony.

Gość gość
hahahha ja też:-D

Gość gość
No ja akurat nie muszę chodzić w szpilkach zeby sie komuś podobać. :) szczerze ? J***e mnie to. :D :D :D

Gość gość
Staropanieństwo mnie nie dotyczy, zdradzana tez nie. Albo ktoś chce byc ze mna bo mu odpowiadam albo niech spada :) Jestem osoba na tyle samodzielna ze nie muszę koniecznie mieć przydupasa za wszelka cenę bo sobie w życiu poradzę.

Gość obrzydzona swiatem
curwa widac jakie ograniczenie umyslowe panuje :D no zal :D ja pierd/ole. waszych zon tylko pozalowac mozna. Udajecie dobrych mezow a tak to foty ch.uja po swiecie rozsylacie. normalnie nie mge w to uwierzyc :-O wy na serio myslicie, ze kobieta na widok fiuta sie podnieci ??? Fiuty sa wszystkie tak samo oblesne :-O a gdzie wysilek pytam sie ???? Ten ktory kolezanke tutaj chcial spotkac po 4 miesiacach pisanie to nawet sie nie wysilil planujac pierwsza randke ale zeby mini zalozyla bez majtek to nie zapomnial powiedziec :-O pierd/ole. wy curwa tak na serio??? nie znacie kobiety i wam obojetne kim ona jest???Byscie w krzakach wyroochali ???? :-O rzygac sie chce

Gość gość
I zeby znaleźć faceta nie muszę wywalać c**y na portalu randkowym :D Jestescie tak zdesperowani ze nawet najgorszego praszczura weźmiecie a wy tu o atrakcyjnych kobietach w szpilkach hahhahahah o czym mowa ??? Takie kobiety nie chcą nawet z wami gadać. Miękkie faje.

Gość gość
Tak, tak mamy. Zona a poza zona sa inne. A propo zdradzana zawsze dowiaduje aie na koncu wiec nie badz taka pewna ze to Ciebie nie dotyczy. Poza tym mozna znalezc kobiete ktora poleci tylko na fiuta, sa takie uwierzcie mi.

Gość gość
Dobre ryby biorą na dobra przynętę, na gowno to mozna stary but złowić. Wiadomo, normalnej nie spotkają. Spotkają brzydka zagrzybiona czy tam z innymi chorobskami, worek na spermę Ale wezmą bo przecież na fiuta sie zwabi.

Gość gość
mam jeszcze lepszą historie, koleżanka chwile była na sympatii- raz trafiła na jakiegoś starego dziada który od razu zaproponował żeby przyjechała do niego do Warszawy na weekend, nie ważne jakieś tam gadki szmatki i poznawanie sie, niech jedzie od razu. Potem napisął do niej facet na okook, nawet przystojny, sam od razu zadeklarował ze on sie po rozwodzie sprowadził do miasta i szuka kogoś do wspólnych wyjść do kina, na spacer i do pogadania, bo nie ma tyu znajomych jeszcze. Sam przysięgał prawie ze nie szuka przypadkowego seksu tylko normalnej znajomości. Zaprosił ją na obid w knajpie wegetariańskiej- kotlet z kapusty za jakieś 12 zł, w czasie obiadu zadnych aluzji , nic , pełna kultura, odprowadził na tramwaj. A dzień po sms z pretensjami ze on sie tak postarał to myślał ze się mu odwdzięczy

Gość gość
No mnie nie dotyczy i jestem pewna bo gdybym miała meza nie wchodziłbym na portale randkowe :D Boże co za debile!

Gość obrzydzona swiatem
to znaczy ze potraficie zdradzic zone nawet bez kondona tak? a pozniej powrot do domu jakby nigdy nic i jeszcze seks z zona ? :-O rzygam reasumujac wystawiacie ch.ja w necie bo to zaden wysilek a kobieta ktora na to sie zwabi to oczywiscie d****** i szmata ale ja mimo tego roochacie ?????

Gość obrzydzona swiatem
do goscia 21.56 chyba zartujesz ??? :-O nie moge w to uwierzyc. Co za bydlo :-O ona miala sie odwdzieczyc bo ja na kotleta zaprosil i jeszcze pretensje bo gaci na jego widok nie zdjela :-O OMG

Gość gość
chyba zartujesz ??? pechowiec.gif nie moge w to uwierzyc. Co za bydlo pechowiec.gif ona miala sie odwdzieczyc bo ja na kotleta zaprosil i jeszcze pretensje bo gaci na jego widok nie zdjela pechowiec.gif OMG nie żartuję, facet na poziomie, studia, praca, książkę o sporcie pisał, fajny wysportowany, jakby sie postarał to znalazłby fajna kobitę, a ten chciał zamoczyć za kotleta z kapusty, jakby to była jakaś etiopia i głód

Gość gość
Jaka przynęta taka ryba Ja tez rzygam. Nie dziwne ze tyle chorób AIDS HIV- to jest obrzydliwe. I jeszcze jacy dumni z siebie. Dno

Gość Heniuś
Jak baba pokaże pupcię, cycka, zmarszczy ryja by zrobić dziubka to jest ok, ale jak facet pochwali się swoim zaganiaczem (i też go może zmarszczy trochę) to już wielka pruderia, haha :) W XXI wieku może faceci też by się chcieli rozbierać i epatować seksem, być traktowani jak seksualny towar :) I jaki sens znów odkrywać Amerykę? Takich tematów tutaj kilka co chwila się przewija - niektóre baby pomimo swoich 30 lat jakby wczoraj odkryły, że portale to domena pasztetów a faceci mają swoje potrzeby (choć oczywiście na forach to baby mają większe potrzeby, hehe). I nie rozumiem tego narzekania na facetów, 99% bab nie zwróci uwagi na faceta, który nie jest podrywaczem, potrafią tylko łykać hajs i zabiegaczogodziny jak pelikany i żadna inna relacja niż "zdobywca - zdobywana" ich nie interesuje - po co więc potem narzekać, że faceci to podrywacze? Trzeba się cieszyć, że aż tylu mężczyzn daje wam czego chcecie :) Albo facet ma być pewny siebie - a jak jest to też źle, bo molestowanie albo stalking :) Albo narzekacie, że się nie odzywa albo nie ma chemii - ale jak widzicie twardą chemię to s**********e :) Przecież macie takich, na jakich zasługujecie! A i tak mniemam, że w sporej liczbie przypadków dużo za dobrych w stosunku do waszego poziomu. Podciągnijcie baby wasz poziom sportowy, intelektualny, etyczny oraz materialny to zapewniam, że nie będzie żadnych problemów w relacjach z odpowiednimi facetami :)

Gość gość
zamoczyć za kotleta z kapustą hehehehhehe:-D

Gość gość
pochodźcie sobie mądrale w szpilkach po mieście zanim zaczniecie wymagać

Gość gość
Nie rozumiem kobiecej logiki, jesli taka jest. Kazda by chciala pozadnego faceta ktory nie zdradza - ok. Facet zeby nie zdradzal musi miec udane pozycie z ta jedyna - ok. Zeby miec udane pozyci mowi o tym od razu, ze seks jest wazny zeby pozniej nie bylo zd******-ok. I tu k***a wielkie oburzenie, bo wg kobiet to powinno byc tak. Wszystko jest wazne tylko nie seks, zwiaz sie ze mna ale nie przywiazujmy wielkiej wagi do seksu, po kilku latach bedzisz ogladal sie za innymi ale o seksie nie rozmawiajmy, na koniec mnie zdradz a ja bede glupio sie pytala dlaczego.

Gość gość
Henius w jakim środowisku ty sie obracasz ? :D Ja akturat nie znam takich kobiet jak opisujesz.

Gość gość
Heniuś żadna normalna nie spojrzy na deperata fin

Gość gość
Heniuś, ale facet pokazujący nieciekawego w sumie fajfuska, to żaden pożądany przez kobiety macho morderca, to zwykły żałosny idiota. Najśmieszniejsze jest to, ze on tego o sobie nie wie i myśli, że o matko mam takiego pytona że kto go zobaczy to nic tylko będzie o nim marzył. A dla większości kobiet to żadna podnieta, no niestety dla nich inaczej sie podniecamy niż faceci. ale gej pewnie byłby zachwycony taką fotą