Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzona ona

Zakochana w koleżance z pracy... cz. 3

Polecane posty

Gość lucy0007
Nie umiem jej rozgryzc. Wkurza sie kiedy cos opowiadam o moim mezu, prawie, ze sie obraza. Ale czasem nie mam komu sie wyzalic a ona kazala mowic o wszystkim. Jak widac On musi pozostac tematem tabu :/. Ale dlaczego ?? dlaczego nie powie ze mam o nim nie mowic. Gdyby powiexziala o co chodzi byloby latwiej! gdyby powiedziala co czuje, to wiedziala bym jak mam postepowac!

Gość gość
Cześć dziewczyny!! Nie pisałam ostatnio bo strasznie zajęta byłam. Wogole to chciałam podziękować za rady Beznadziejko i Lucy! Zdecydowałam ze nie powiem, bo coraz bardziej mi sie wydaje ze jest cos na rzeczy i nie chce zepsuć niczego jak jest dobrze :) Nie mówiłam wam, ale ona wyjeżdża za pare miesięcy bo przyjechała na określony czas. Także smutno mi trochę ale obiecałyśmy sobie ze będziemy w stałym kontakcie i sie odwiedzimy (tylko to bardzo daleko niestety!). Wczoraj rozmawiałyśmy o jej wyjezdzie i o wspólnych wakacjach zanim wyjedzie !! Oby sie udało! A ostatnio taka inna koleżanka powiedziała ze my tak fajnie razem wyglądamy, jesteśmy tak 'intymnie blisko' cokolwiek by to miało znaczyć, ale po tym spojrzała na mnie! ;) w sumie to prawda, chyba z nikim nie miałam takiego głębokiego kontaktu jak z nią.. Lucy - cieszę sie ze jakiś progress u ciebie, a to ze nie lubi jak mówisz o mężu to jeszcze bardziej świadczy o tym ze jest cos na rzeczy bo jest zazdrosna także wszystko w dobrym kierunku! Beznadziejko - może w końcu sie cos ruszy u ciebie tez! Trzymam kciuki! Dalej Niezdecydowana

Gość ByłaNadzieja
jeżeli faktycznie bardzo Cię "lubi" to jest jej przykro, wiadomo ... mi też było przykro, ale co zrobić, nie mam prawa ani upoważnienia ...

Gość lucy0007
fajnie Niezdecydowana! :D. Tylko tak mysle, ze jak sie zblizycie jeszcze bardziej - a zbliza sie to wielkimi krokami :), to wasze rozstanie bedzie troszke trudniejsze . Ale jakie emocjonujace!! :D jeej . Wiem, ze moze byc zazdrosna, nie powiedziala mi tego, nie zakazala mowic, wiec sie zwierzam tak jak robia prawdziwe przyjaciolki.Jezeli bedzie jej temat przeszkadzal ,niech mi to powie ! A nie glupie fochy stroi .

Gość gośćOla
Jak się przygotowywać na pierwszą wizytę do ginekologa..? Jak będzie wyglądała jakie badanie, ile trwać będzie i czy toaleta w gabinecie będzie oprócz tej poczekalni.?

Gość gośćOla
Witam. Zażyłam tabletkę awaryjną "ellaone" około 36 h po stosunku bez zabezpieczenia. Na następny dzien wystąpiły u mnie skutki uboczne w postaci : bólu brzucha, senności , pogorszenie wzroku,złe samopoczuciae opuchlizny twarzy. takie skutki uboczne utrzymywały się około 3 dni . Natomiast do dnia dziejszego (8 dni od zażycia tabletki) wciąż mam nudności i bóle podbrzusza i jajników (co może być oznaką zbliżającej się miesiączki).Moje pytanie jest jak długo mogą występować nudności po zażyciu tabletki "ellaone" Dodam że moje misiączki są bardzo nie regularne wiec nie potrafię określić dokłądnie dni płodnych. Kożystałyście z takiej tabletki awaryjnej ?Pozdrawiam

Gość gośćOla
Vilubinka 2015.08.16 Witam, mam pytanie odnośnie wibratora obecnie posiadam taki http://www.venus.net.pl/produkt_6783_Podw%C3% B3jny-wibrator-rotacyjny-G4-Led-Rabbit.php ale nie lubię go mieć w sobie bo jest taki zimny, sztywny, nie przyjemny. Zastanawiam się nad jakimś wykonanym z silikonu medycznego czy lepiej dać sobie spokój bo będzie taki sam w odczuciu jak ten który posiadam? Może mi ktoś coś doradzić tylko z sensem bez tekstów w stylu " ja ci zrobię dobrze ". Bo od tego już mam człowieka ale mam też duże libido i Lubie eksperymentować w łóżku.

Gość gośćOla
mam ostatnio troche wolnego czasu i z checia obejrzalabym jakis ciekawy serial ( nie polski). co polecacie? odrazu zaznacze, ze te tytuly juz ogladam/ogladalam: 30 rock, gotowe na wszystko, plotkara, sons of anarchy, spartakus, cougar town, dr house, medium. zaczelam ogladac ale przerwalam i juz nie wroce do: dexter, czysta krew, wielka teoria podrywu, zaklinacz dusz. oczywiscie seriale typu przyjaciele, rozowe lata 70 widzialam sto razy oczko.gif znajdzie sie jeszcze jakis tytul dla mnie? z checia bym cos obejrzala w stylu medium.

Gość lucy0007
:D

Gość gośćOla
mam pytanie : Bo dzisiaj jadę na imprezke na grilla i za bardzo nie wiem jak mam się ubrać ??? czy sukienke czy zwykłe dresy ? No wieta będzie tam duuuuużo chłopaków a chciałabym na pewno zabłysnąć :) Tam też zostaje na noc bo to działka z domkiem, może też będzie ognisko? Jeśli sukienka to już mam przygotowaną króciutką różową i do tego szpile ;) Co o tym sądzicie ????

Gość gość
Ola, fajne te wibratory. Który polecasz? ;)

Gość gość
14:19 nie warto rozmawiać z Olą. Niech pisze bez naszych komentarzy.

Gość gość
Ola czy Olku czy jak Ci tam idioto, odpier..d.ol się! Wkladaj sobie co chcesz, z kim chcesz, a najlepiej usmierc się na tym forum.

Gość gość
18:35 oraz 19:49 proszę więcej nie komentować Oli. Niech sobie pisze swoje. My będziemy pisać swoje. To bardzo proste.

Gość gość
Co upeczku?;)

Gość gość
Napisz coś upek ;)

Gość gość
nie jestem upkiem :)

Gość gość
Ktoś upie, ktoś podbija, nic nie wiadomo ;)

Gość gość
nicniewiedząca napisz coś ;)

Gość gość
Wiem, że nic nie wiem ;) może być?

Gość gość
Może być, bo ja też nic nie wiem ;)

Gość gość
To pogadałyśmy ;)

Gość gość
moze Nadzieja coś napisze? ;)