Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrodzona ona

Zakochana w koleżance z pracy... cz. 3

Polecane posty

Gość gość
GoscOla = Alex

Gość gośćOla
ostatnio powiem wam ze się kiepsko czułam , nie wiem czy nie zaszłam w ciąży ale przecież tak wiatropylnie się nie da... chociaż pamiętam ze na imprezie się puszczałam z kim popadnie to i tak mylslam ze będzie OK.Teraz jak zaczelam gimnazjum to już dostałam propozycje na imprezke w piątek wlasnie ma być imprezka ale sama nie wiem czy na nią isc bo tam sami chłopacy będę koło 30. Nie wiem czy bym podołała, może jakoś kolezanke wezme,co o tym sądzicie???

Gość gość
19:26 po co podbijasz?

Gość lucy0007
dala mi buziaka !! :-D takiego szybkiego cmoka w usta i uciekla :O:D. Matko co ja wyprawiam :D

Gość ByłaNadzieja
lucy0007 dziś dzizas .....:D fajnie u Ciebie ....tak bez powodu, czy na pożegnanie ....uciekła, to dobry znak :D Cieszę się za Ciebie !!

Gość lucy0007
tak na pozegnanie, zawsze buziakiem w polik sie zegnalysmy a teraz zlapala mnie za twarz i dala buziala :D . Zrobilam chyba idiotycznie zaskoczona mine :D . Teraz czekam na wiadomosc od niej bo zawsze pisze z rana, ale jak na razie nic ;)

Gość gość
Ty nie czekaj, tylko sama napisz. Ona już dużo zrobiła ;) Może czeka teraz na Twój ruch.

Gość ByłaNadzieja
gość dziś tak, dobrze gadasz :) Oczywiście, jeżeli chcesz Lucy, bo widzę, że trochę dylemat masz. Ważne, żeby koleżanka nie pomyślała, że się narzuca :)

Gość lucy0007
juz gadamy, ale ani ona, ani ja nie poruszamy tematu pocalunku

Gość lucy0007
Cos komenarze nie chca mi sie dodawac :/... pisalam ze juz rozmawiamy ale ani ona, ani ja nie poruszamy tematu pocalunku

Gość lucy0007
Ja napisalam :), macie racje, ona wczoraj duzo zrobila i moglaby pomyslec, ze teraz bede ja unikac. Szczerze nie wiem o co jej chodzilo, ale jakos nie moge sie przelamac zeby zapytac ;). Wiem, ze to bylo mile, ale przeciez jej tego nie powiem .

Gość gość
To był buziak , a pocałunek to jest z językiem tępe babska

Gość gośćOla
Dziewczyny potrzebuję waszej rady! bo jak szłam z rańca do sracza to zauważyłam że moje współlokatorka się bronzluje ... skąd to się wzięło? z tego wszystkiego nawaliłam do zlewu... :( i zapskudziłam całą podłogę i ścianę aż mi głupio... co było przyczyną i reakcją po tym ? pomóżcie proszę !!!!!

Gość gośćOla
Hej. Mam pytanko. Biorę tabletki antykoncepcyjne od około 4 miesięcy przy ostatnim opakowaniu w połowie cyklu zaczęłam plamic spalam w tym czasie z chłopakiem bez dodatkowego zabezpieczenia z finałem w środku. Miesiączka wystąpiła jak zwykle było jej mało ale przy tabletkach jest raczej zawsze mało. Biorę następne opakowanie i znowu w połowie cyklu zaczęłam plamic i bolą mnie jajniki. Czy takie plamienia obniżają działanie tabletek? Mogę być w ciąży? Miała tak któraś z Was? Proszę o odpowiedź

Gość gośćOla
Witam ostatnio z moim chlopakiem uprawialismy seks. Robilismy to 2 razy, z gumka. Moj chlopak, z nerwow nie mogl niestety dojsc, i doszedl dopiero po seksie oralnym i przy pomocy reki. Po wszystkim umyl dokladnie rece . Pozniej wkladal tez palce do srodka itp. I ocieral sie o wewnetrzna strone ud. Mam pytanie czy jest jakas mozliwosc zajscia w ciaze.

Gość ByłaNadzieja
gość dziś uuuu, widzę ktoś zazdrosny :P

Gość gośćOla
Hej. Mam pytanko. Biorę tabletki antykoncepcyjne od około 4 miesięcy przy ostatnim opakowaniu w połowie cyklu zaczęłam plamic spalam w tym czasie z chłopakiem bez dodatkowego zabezpieczenia z finałem w środku. Miesiączka wystąpiła jak zwykle było jej mało ale przy tabletkach jest raczej zawsze mało. Biorę następne opakowanie i znowu w połowie cyklu zaczęłam plamic i bolą mnie jajniki. Czy takie plamienia obniżają działanie tabletek? Mogę być w ciąży? Miała tak któraś z Was? Proszę o odpowiedź

Gość gośćOla
Koleżanka namawia mnie na wspólną masturbacje, ale to nie dla mnie, nie wyobrażam sobie tego robić z kimś innym. Problem jest inny, mówiła mi że ona robiła to kilka razy ze swoją matką. Teraz to nie wiem czy ona sobie ze mnie robi żarty czy co, bo mnie to się w głowie nie mieści, może to jakieś nimfomanki. Proszę wypowiedzcie się o tym jako córki i matki. Wyobrażacie sobie to, bo ja nie w ogóle by mnie to nie podniecało, przecież to nie moralne. Robiłyście kiedyś tak.

Gość gośćOla
Witam 23.08 kochałam się z chłopakiem bez zabezpiecznia okres miałam 13.08 Do końca nie jestem pewna czy skończył we mnie ale jak wstałam to coś ze mnie wyleciało. Zawsze uważaliśmy a teraz nie jestem pewna. Okres zawsze mam regularnie następny powinnam dostać 8.06. Czy jest szansa że zaszłam w ciążę.

Gość gośćOla
Mam wielki problem ponieważ od roku jestem uzależniona od seriali.. nic tylko 24 h oglądam seriale nawet musiałam rzucić pracę bo nie byłam wstanie pogodzić tych dwóch obowiązków :( cały czas pije piwsko i jem chipsy paprykowe. Co mam zrobić żeby się od tego odciąć ? zarosłam brudem w mieszkaniu jest taki syf że aż robaki mi się zaległy :( POMOCY !!!!

Gość gość
Ola tego nie da się czytać GIMBAZIE!

Gość lucy0007
gość dziś ! pocalunek zaczyna sie juz od dotyku warg!! A nie od pchania jezora w buzie! Kretynko!

Gość lucy0007
Olcia przez ten weekend strasznie sie stesknilam za Toba!! Jak moglas wytrzymac tyle dni bez nas !! :D

Gość gość
16:48 Lucy, bez inwektyw. Ole i inne - niech piszą bez naszych komentów. Będą dwa wątki :) Nasz i "gówniany".

Gość lucy0007
gość dziś staram sie nikogo nie obrazac, ale skoro na nas ktos najezdza, to ciezko nie obrazac ;).

Gość lucy0007
a co to za cisza i spokoj :). Dziewczyny !

Gość ByłaNadzieja
u mnie niestety tylko cisza :( a lepiej napisz co u Ciebie, bo chyba się coś fajnego działo, co ? ;)

Gość lucy0007
kurcze caly czas nic ? :(. E tam dzialo, raz cos sie ruszylo a teraz jest dziwnie :/

Gość ByłaNadzieja
tzn ? nie pocałowała w policzek na papa ? nie pisze z rana ? jakby nic nie było ?