Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

WYBORY

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
post贸w nie widac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czy shatyn sie dzisiaj znowu bedzie kompromitowac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda :-) Ale szalonego Stefana chyba nie ? :-):-):-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nic dziwnego skoro Duda od jesieni dokona艂 niemozliwego.To nie jest zwyk艂y go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
otulona_snem dzi艣 ma swoj topic i niech sobie na nim robi co mu sie podobaxxProblem w tym, 偶e nie mam dzi臋ki oszo艂omowi anty wolno艣ciowemu czyli prawicowemu, pewnie pisiorowatemu i omamistycznemu...:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A bez z艂o艣liwosci to owa wypowied藕 to absolutne wr贸偶enie z fus贸w. Nie wiadomo jak si臋 zachowa PAD, na kogo postawi, komu powie do widzenia.xxPo cz臋艣ci ju偶 wiadomo, bo sam Duda o tym m贸wi艂 kogo b臋dzie mia艂 w swojej kancelarii.Ale rozumiem, 偶e boli was debilna wypowied藕 g艂贸wnego wsp贸艂pracownika waszego wybra艅ca i jego wizja Polski.Sami sobie takiego wybrali艣cie, to takiego macie...:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
otulona_snem dzi艣 zreszta nie tylko on,Rybinski rowniez,na yu jest mnostwo wykladow na ten temat,ale w rezimowie karmi sie ludzi wysokim PKB,jakby ten czynnik mial realny wplyw na portfel przecietnej polskiej familiixxPKB nie ma i nigdy nie mia艂o bezpo艣redniego wp艂ywu na to o czym piszesz.PKB to wska藕nik stanu gospodarki i jest u偶ywany, 偶eby wykazac w jakim stanie znajduje si臋 gospodarka a nie 偶eby pokaza膰 jacy Polacy s膮 bogaci.Wypada艂oby zna膰 tak podstawowe rzeczy...:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co do wypowiedzi lekarza.Mo偶esz sobie otulona wpisac jego nazwisko w google i poczyta膰 na jego temat.A 偶e ta wypowied藕 zorientowanego cz艂owieka w tych sprawach ci nie pasuje to tylko tw贸j problem.Wiem, ze zabola艂o...:DAle taka jest rzeczywisto艣c a nie twoje wyobra偶enie o niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Myrevin dzi艣 {Nie zwyk艂em ucieka膰 przed komuchami }oBardzo, ale to bardzo rozs膮dnie, przed sob膮 nie da si臋 uciec. xxxG贸wniarska pr贸ba obra偶enia mnie ale... Po tobie niczego innego nie mozna si臋 spodziewa膰. To tw贸j poziomek...:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
juz w TVN zaczyna sie jazda na prezydenta Dude

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo sam daje ku temu podstawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie. To ty usi艂ujesz zni偶y膰 sie do poziomu wypiertdk贸w typu Myrevin..:O

Udost臋pnij ten post

Biedny Shatyn wszyscy go obra偶aj膮 on tylko niemal wszystkich nazywa bidami , bidusiami, pikusiami, itd, itp. :classic_cool: Poza tym on obra偶a? A inni tylko pr贸buj膮? :D Jemu to tylko wolno robi膰. No piaskownica.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po co straszy膰 skoro to s膮 oczywisto艣ci i fakty?

Udost臋pnij ten post

{ Od moralno艣ci nikt nie zwalnia tego co innych umoralnia}. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Myrevin dzi艣 Biedny Shatyn wszyscy go obra偶aj膮 on tylko niemal wszystkich nazywa bidami , bidusiami, pikusiami, itd, itp. cool.gif Poza tym on obra偶a? A inni tylko pr贸buj膮? smiech.gif Jemu to tylko wolno robi膰. No piaskownica.xxxBo ja nie obra偶am tylko nazywam takie wypierdki tak jak na to zas艂uguj膮 swoimi czynami czyli tu, postami.Ale rozumiem, 偶e ty nie rozumiesz... Przy takim stanie umys艂owym, pewnie nie za du偶o rozumiesz s膮dz膮c po twoich postach i g贸wniarskich pr贸bach obra偶enia mnie...:O

Udost臋pnij ten post

Shatyn sobie wyobra偶a 偶e innych b臋dzie obra偶a艂 a jego wszyscy b臋d膮 za to g艂aska膰. :D No przedszkolny umys艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poza tym on obra偶a? A inni tylko pr贸buj膮?xxTak. Bo 偶eby mnie obrazi膰 trzeba reprezentowac przynajmniej m贸j poziom kt贸ry dla wielu jest za wysoki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jemu to tylko wolno robi膰. No piaskownica.xxKa偶demu wolno okre艣la膰 innych tak jak na to zas艂uguj膮 swoimi postami.Mo偶na to 艂atwo sprawdzi膰.Jakie masz podstawy, 偶eby sugerowac, ze jestem komuchem?To poprosze o konkrety i si臋 zaraz przekonamy czy to ja mam racj臋 czy ty.:DNazwa艂em cie wypierdkiem bo na to zas艂ugujesz usi艂uj膮c mnie obrazi膰 sugesti膮, 偶e jestem komuchem.I teraz od ciebie zale偶y czy to ty mnie usi艂owa艂e艣 obrazi膰 czy te偶 ja to zrobi艂em w stosunku do ciebie.Je艣li uzasadnisz na podstawie moich post贸w 偶e jestem komuchem tzn 偶e ja ciebie obrazi艂em bo nie mia艂em powodu do nazwania cie wypierdkiem.Jesli czego艣 nie rozumiesz to ch臋tnie wyt艂umacz臋.No to popisz si臋...:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
otulona_snem dzi艣 od prawie dwoch lat nic nie sprawia mi wiekszej przyjemnosci jak znizanie sie dla MyrevinaxxNo to si臋 nie dziw 偶e jeste艣 oceniana w spos贸b przys艂uguj膮cy osobom b臋d膮cym na 偶a艂osnym poziomku..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Myrevin dzi艣 Shatyn sobie wyobra偶a 偶e innych b臋dzie obra偶a艂 a jego wszyscy b臋d膮 za to g艂aska膰. smiech.gif No przedszkolny umys艂.xxPo uzasadnieniu nazywania mnie komuchem zobaczymy kto tu ma przedszkolny umys艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zero godno艣ci komuchu, zero!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapytano przedszkolaka dlaczego tak 艣mierdzi i gdzie zrobi艂 kup臋.Przedszkolak jak to Myrevin... Uciek艂 i udaje, ze pytania nie s艂ysza艂 i 偶e kupy nie zrobi艂...I kto tu jest przedszkolakiem?:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po prostu ci臋 zlewaj膮 natr臋tny starcze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gdyby go zlewali to by o nim i do niego nie pisali. pomy艣l zanim co艣 napiszesz.

Udost臋pnij ten post