Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY

Polecane posty

Gość gość
Każdy tak jak piszesz w swoim związku ustala reguły. Iftar sobie ustaliła swoje. Goowno ma do tego opinia shatyna albowiem to związek iftar i tego faceta - ich prywatna sprawa , więc niech się nie zachowuje jak rozhisteryzowane dziecko. xxJedno już wiesz z postu powyżej.Oczywiście, że mi goowno do tego.Ale to działa również w drugą stronę.Wam goowno do moich zasad.Mam nadzieję, że to ajsne.

Gość gość
Shatyn miesza pojęcia wplatając wartość jaką jest wolność ponad wszystko , nawet za cenę tego że możesz niechcący skrzywdzić swojego partnera że zwierzasz się nie jemu a komuś innemu. ale to trzeba dojrzeć do takich spostrzeżeń a nie być 50-cioletnim dzieckiemxxMieszam pojęcia?:DJak widze nieznane jest wam pojęcie pt PRZYJAŹŃ.Nie wiecie co to jest.Ale to, że nie wiecie nie upoważnia was do krytykowania kogoś kto wie.Kogoś kto żyje w innym świecie niż wy.A dzieckiem jest na pewno ktoś kto nie zna pojęcia pt PRZYJAŹŃ. JA znam...

Gość gość
gość dziś Shatyn czy masz swój topik czy nadal masz szlaban ?xxMam swój topik i nie mam żadnego szlabanu.Topiki (nie tylko mój) blokuje/blokował jakiś idiota i raczej nie był to modek.

Gość gość
bedac zaaangazowana w zwiazek z innym mezczyzna,nie miala ochoty,sily czy inne powody by wycofac sie z innej relacji jaka bylo kolezenstwo z toba Shatyn i powinienes to zrozumiec,a nie robic z nas jakichs nie z tego swiata oszolomow co to nie rozumieja ideii przyjaznixxPo pierwsze.Jeśli tak to Iftar powinna do mnie zadzwonić i mi o tym powiedzieć a nie obrażać mnie tutaj, na forum bez powodu.Po drugie.To nie ja z was robię. To wy sami sobie to robicie.Dla jasności. Zobacz co to znaczy przyjaźń... Skorzystaj z googli czy czego tam chcesz..:D

Gość gość
No to wrzuć link bo tutaj nie ma o czym mowić

Gość gość
a przyjacielem,jakby tego slowa nie rozumiec,to powinien byc przede wszystkim ten z ktorym jestes,a nie jakichs poboczny wysluchiwacz zalow,xxPo pierwsze. przyjaciel to nie osoba do wysłuchiwania żalów.Po drugie. Przyjaciół można mieć wielu, obojga płci.Strasznie musicie być ubodzy skoro wszyscy wyznajecie taka filozofię jaką opisałaś...:O

Gość gość
Czyli były kochanek nie może być przyjacielem? To chore...pechowiec.gif>>>Tak uważam ponieważ zawsze będzie podtekst seksualny, a to juz inna inszość.Poza tym u nas nadużywa sie słowa przyjaciel/przyjaciółka.xx:DWidze, że nigdy tego nie przeżyłaś. Mam zupełnie inne doświadczenia i przyjaźnie się z paroma moimi byłymi.I to przyjaźnie sie tak naprawdę a podtekstów nie ma żadnych...

Gość gość
NIE taka nie jest rzeczywistość. Co możesz o tym wiedzieć Shatyn, co przeżywa kobieta w takiej sytuacji, co ja skłoniło do takiego strasznego, okrutnego kroku ...xxPo pierwsze. Pisałem o samym zabiegu a nie psychicznych konsekwencjach tegoż.po drugie.Wyobraź sobie, że wiem. Właśnie z racji przyjaźni z kobietami.

Gość gość
Shatyn dziś >>> Akurat tego nie wiesz. ty myślisz inaczej, a druga osoba ... Czy ty oprócz swojego JA widzisz również innych ? :P

Gość gość
Nie wiem jak Myr, ale iftar żyje w wirtualnym świecie, takie odnoszę wrażenie. Od rana do nocy siedzi na kafe. To dla mnie, nie jest normalny świat.xxSzczerze mówiąc uważam, że się mylisz. Ale to moja ocena taka sama jak twoja i na tych samych podstawach. Wiem po prostu o niej trochę wiecej niż Ty.

Gość gość
Po pierwsze. Pisałem o samym zabiegu a nie psychicznych konsekwencjach tegoż. po drugie. Wyobraź sobie, że wiem. Właśnie z racji przyjaźni z kobietami. >>> Jedno łączy się z drugim. nie można oddzielac tych 2-ch spraw. Guzik wiesz na ten temat.

Gość gość
Odczep się z twoimi mądrościami. Co w tym dziwnego, że facet zakochany nie toleruje jej przyjaźni z innymi facetami i to mu się nie podoba ?Przypominasz sobie jak byłes zakochany ? oczko.gifTU ZIEMIA ... TU ZIEMIA ...xxByłem i to nie raz.I nie wiem czy we wszystkich wypadkach ale w paru na pewno "moje" kobiety miały swoich przyjaciół obojga płci.Nigdy nie próbowałem osoby z którą byłem wyrywac z jej środowiska i z jej grona przyjaciół. Uważałbym to i uważam, za głupotę.Oczywiście nie wliczam tu lat szczenięcych ale za młodości każdy z nas robił głupoty.

Gość gość
Jedno łączy się z drugim. nie można oddzielac tych 2-ch spraw.Guzik wiesz na ten temat.xxNie łączy się. Bo nie ma z psychiką kobiety żadnego styku. To kwestie techniczne a nie duchowe.

Gość gość
_iftar_ dziś Shatynkażdy człowiek ma prawo do wolnego wyboru w doborze znajomych, przyjaciół, kochanków. Nikt nikogo nie zmusi do przyjaźni czy miłości.Tak też jest ze mną. Przetraw w końcu ten problem, przerób, zamknij, zapomnij.Bo to systematyczne darcie szat niczego nie zmieni i jest ciężko strawne.xxxNigdy nie darłem szat a to co tutaj zostało napisane... Patrz post... Shatyn dziś

Gość gość
znowu się 'zatło"

Gość gość
znowu się 'zatło"

Gość gość
znowu się 'zatło"

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Widze, że nigdy tego nie przeżyłaś. Mam zupełnie inne doświadczenia i przyjaźnie się z paroma moimi byłymi. I to przyjaźnie sie tak naprawdę a podtekstów nie ma żadnych... > To prawda i nie chce nigdy tego przeżyć. Jestem w szczęśliwym związku od lat, mam szczęśliwa rodzinę i niech tak zostanie. Skoki w bok mnie kompletnie nie interesują. :)

Gość gość
Guzik wiesz na ten temat.xxZacząłem "wiedzieć" na ten temat w wieku 18 lat. Pośredniczyłem w usunięciu ciązy u nieletniej dziewczyny. TO NIE BYŁO MOJE DZIECKO a jedynie miałem dojście na położnictwo bo moja ówczesna dziwczyna był siostrą przełożoną ginekologii i położnictwa (była starsza ode mnie o 5 lat).To w tamtych czasach było nielegalne a więc... Musiałem pomóc.Jedna z moich przyjaciółek usuwała ciąże ok 30 razy - nie wiem dokładnie ile - jej ciotka była szefową całego, ogromnego zespołu szpitali.Przynajmniej z 10 razy odbierałem ją z oddziału.Oprócz tego miałem z tym stycznośc wiele, wiele razy podobnie jak z kobietami które robiły aborcję.A techniczna strona aborcji zostałą dokłądnie opisana w artykule który tutaj przytaczałem.

Gość gość
To prawda i nie chce nigdy tego przeżyć. Jestem w szczęśliwym związku od lat, mam szczęśliwa rodzinę i niech tak zostanie.Skoki w bok mnie kompletnie nie interesują.xxA Ty dalej to samo...:OJakie skoki w bok?O czym Ty mówisz???

Gość gość
Nie łączy się. Bo nie ma z psychiką kobiety żadnego styku. To kwestie techniczne a nie duchowe. >>> Bzdura. ps OOOO jesteś ekspertem i od psychiki kobiet :-D Podaruj sobie Shatyn

Gość gość
Jak może techniczne wykonanie operacji mieć styczność z operowaną kobietą?TECHNICZNA STRONA operacji.Tylko i wyłącznie.Nie wiem czy nie chcesz czy nie możesz mnie zrozumieć...:O

Gość gość
OOOO jesteś ekspertem i od psychiki kobietxxNie. Nie jestem i NIGDY O TYM NIE PISAŁEM.

Gość gość
Czyli jak słusznie zauważył Gaz za wszelką cenę trzeba coś udowodnić. Nie rozumiem ale mamy wolność i pluralizm.

Gość gość
To sem ja. Czy ktoś mi może w końcu wyjaśnić czemu nie mogę pisać na kafe z komórki?

Gość gość
gość dziś To sem ja. Czy ktoś mi może w końcu wyjaśnić czemu nie mogę pisać na kafe z komórki?xxNie wiem. Od jakiegoś czasu ja też nie mogę...:O

Gość gość
Shatyn p********z jak potluczony mały kazio. Nigdy nie potrafiłam zrozumieć po jaką cholere ale ok p*****l na zdrowie.

Gość gość
:D