Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

w jaki sposob obliczyc na 100 kiedy zaszlam w ciaze???

Polecane posty

Gość gość
Za każdym razem wzywać policje na niego.

Gość gość
Ale wiecie, ze Anita nas nie posłucha, prawda?

Gość gość
Wedlug mnie ma racje , ze nie zadzowni do ojca i nie opowie ? Co on niby zrobi na wakacjach ? Jedyna konsekwencja tego beda zepsute wakacje taty ...

Gość gość
Anita, tylko zeby Ci do glowy nie przyszlo napisanie do niego smsa z pretensjami ze swojego nowego nr telefonu. Moze jemu wlasnie o to chodzilo, zebys sie wkurzyla i napisala do niego - wtedy mialby Twoj nr i moglby Cie dalej nekac wiadomosciami.

Gość gość
Anitka odezwij się!!

Gość gość
Siedzi w basenie.

nie siedze wbasneie bo dziisja cos chlodniej sie zrobilo od paru dni wiec wole nie zyyzkowac zeby sie nie przeziebic jak narazie jest spokoj od tamtje akcji sie nic nie dzialo o mysle ze dobrze zrobilam z enie powiedizlam nic tacie nieptorzebnie by sie tlyko stresowal starszy brat jak sie dopwiedizal o tym to poweidzisal ze lepeiej jak ebdzie wqdomu nocowal codzikennie bo nie ewiaidmo co sie moze stac a dziisaj jego dziewczyna ma przyjechac i tz spac u nas maja robic jaka simrpeze duzo znajomych ma przyjsc prosil mnie czy bym im czegos do jdzenia nie zrobila oczywiscie sie zgodzilam bed amiec grilal ale oprcz miesa naszykwoalam im salatki i ij ne takie zakaski przyanajmniej doczegos sie prydaje i sie nie nudze choidzciac dziisja rano mnie troche znowu mdlilo myslalam ze bed ewymiootowac ale przeslzo mi

Gość gość
Jestesmy

Gość gość
Anita pisz co narobilas

wczorja bya impreza o ktorje psialama koledzy ktorzy rpzyslzi bli bardzo fajni smai mnie zapraszlai zebymz nimi siedziala na poczatku nie chcilam za bardzo zeby nie robic bratu siary rozumeicie :D lale potem sie dosiadlam do nich jak juz mldoszy podzesdl spac nikt nie wiedizla ze ejstem w ciazy mialama luzna bluzka toem ubralam gruba bluze wie cnie blyo nci widac namawiali mnie caigle zebym sie napisal z nimi juz nie weidzilaam jak im odmawiac napoisalm sie dwa lczki radlera ale mysle ze to nci takiuego sie nie stgalo ogolnie fajnie bylo ka posiedziec fajni ludzie clakiem inaczej sie zachowywwalki niz n aimrpezach np u angeli

Gość gość
Tak sie zachowują normalni ludzie, dla których uchlanie się i bzykanie z kim popadnie po kątach, NIE są wyznacznikiem dobrej zabawy :-o

no fjanie sie bawiwli dzisiaj znowu dziewczyna jego bedzie u snas ncowac ale maja przyjsc dopiero wieczoem bo ghdzies tma p;oejchali na jasks wycieczke czy cos a ja cly dzien w domu smaa maly tlyko na obiad przyszeld i poszedl dalej sie bawic z kolegami naszczescie graja wpilke na boisku w naej wisoce wiec jak wyjde za dom do tylu na pole to ich wodze wie cjestem spokojna

Gość gość
Jesli młodzi chcą z Tobą spędzać czas to jak najbardziej się przyłączaj. Jesli się polubicie z pewnością przełoży się to również na polepszenie stosunków z żoną ojca.

Gość gość
Myślę że niepotrzebnie robiłaś tajemnicę z tej ciąży. Trzeba było powiedzieć że się nie napijesz bo jesteś w ciąży i już, co to za problem? Anitka zrozum że już długo tego nie ukryjesz nie ma sensu tak się z tym kryć.

Gość gość
Anitka po co ukrywasz te ciążę?

Gość gość
jesteśmy, jesteśmy

neiw eim juz co robic rece mi opadaja na teto debila lisotnoszka przyniosla mki dzisiaj list do mnie zaadresowany az sie zdziwilam otwieram koeprte a w srodku blyo ansz ewpsolne zdjecie i napsianwe na drugije stornie "mam ten tydzien woelene mozesz wpas w ktorys dzien poagdamy"

Gość gość
to od bylego? w zadnym wypadku sie nie zgadzaj na spotkania. Najlepiej potargaj to i wyrzuc do kosza. Chyba nie chcesz znow przechodzic przez to pieklo?? Anita obiecaj ze sie z nim nie spotkasz! Jasne??

Gość gość
jak sie z nim spotkasz i jak ojciec sie dowie to jiz Ci nie pomoze rozumiesz? i gdzie wtedy pojdziesz? do matki? ona ma Cie w d***e!

ppstanowialm z teleofnu fumrowego zadzownic do anglei dowiedziec sie troche co sie tam dzieje gadlama znia cyba pol godizy oczywiscie chciala moj nuemr ale poweidzialam ze woel nie dawac i jakby cos chciala to moze na firmowy dzwonic aja oddzownie no ale powiedziala mi ze paualina jest u gacha swojeg caly czas pododnbo wyjechali razem gdzies za granice ale cyz to prawda nie wiaodmo mysle ze to calkime mozliwe podobno poejchali do rpcy do niemciec dziekco aly cza sjest iu rodzicow pauliny jakas tma mieli pododnbo sprawe w sadie ale o co konrketnie chodizlo to juz angela nie wiedziala pytalam sie troche o mamae poweidziala e jej nie widziala od tego czaus jak wrocila ze szitala ale jak rozmiwala z moim to mowil ze sasisadka do niej przychodzi poamag jej wieczorme sie umyc itd ze niby nie pije w co jakso mi sie nie chche wierzyc a zaolnienie ma do konca miesiaca ptoem nie wiemc zy podjzie do rpacy czy dlje na zowlnienie mowiala mi z emoj sie nie spoltyka z zadna dziewcyzna narazie no ozywisice na mrpezach jak jezdza to swieurje z roznymi iw aidom,o co sie tam dzieje a ucie czy w kibulu no musialabym go nie znac zeby sie teog ne dosmyslic ale zadnej na stale nie ma n mzoe likcyz na pworot paulony

nie mama zmairu sie z nim spotykac chcoaiz mnie troche koric bo bym chciala sie dowiedziec co on chce od emnie i o co mu chodzi no ale za bardzo sie boje a poza tmy brzuch m widac

Gość gość
Co Ty dziewczyno robisz ,juz nie mam slow na Ciebie .Po kiego dzwonisz do tej latawicy Angeli i sie wypytujesz ,ona ma kontakt z tym pacanem i mu wszystko mowi i on widzi Twoje zainteresowanie co u nich sie dzieje i dlatego nie odpuszcza .Po choinke dajesz jej numer na taty firmowy telefon ,ona go przekarze temu pacanowi i bedzie do taty wydzwanial .Wiesz ,jak widac ciagnie Cie tam bo sie wszystkim interesujesz co u bylego i Pauliny ,pewnie predzej niz pozniej tam u nich wyladujesz .Brak mi slow juz na Twoja bezmyslnosc .Szkoda mi Cie bylo ,ale widze ,ze nie wyciagasz zadnych wnioskow z Twojego wczesniejszego postepowania .Tylko patrzec ,a byly podjedzie pod dom Taty ,oj Anita ,Ty najlepiej zapakuj sie i jedz z nim ,to tata bedzie mial wreszcie spokoj .

Gość gość
przekaze

Gość gość
w zadnym wypadku sie z nim nie spotykaj, rozumiesz? Anita malo Ci? Chcesz zeby jedyna osoba ktora Ci pomaga czyli Twoj tata sie od Ciebie odwrocil?? dziewczyno mysl! jestes w ciazy, za chwile bedziesz miec dziecko! lepiej sie zastanow jak zapewnic mu warunki do zycia a nie uganiaj sie za bylym. Znow Cie bedzie lal, ponizal tego chcesz? zastanow sie. I po co dzwonilas do Angeli?