Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezreczna sytuacja w pracy. Czy jestem dziwolagiem?

Polecane posty

Gość gość

Ogolnie jestem osoba ugodowa i nie lubie konfliktow, szczegolnie w miejscu pracy. Ale dzisiaj byla taka sytuacja w biurze: Kolezanka pakowala karton ze swoim rzeczami. Na moim biurku lezal dlugopis. Dodam, ze jest to moj prywatny dlugopis, ktory bardzo lubie i uzywam go juz od lat (parker -zawsze dokupuje jak sie zgubi). Nie jest drogi, ale tez nie super tani bo kosztuje ok 45 zl. W pewnym momencie zauwazylam, ze kolezanka wziela sobie ten dlugopis z mojego biurka i zaczela nim rozcinac tasme do kartonu. Gdyby chciala cos napisac nie byloby problemu, ale tak? Podeszlam do niej i powiedzialam jej usmiechajac sie cos w stylu, ze jak chce nim rozcinac tasme to go wezme. Kolezanka zrobila duze oczy i przez caly dzien ze mna nie gadala. Ludzie czy ja jestem jakas dziwna? Zawsze jak biore cos od kogos to sie najpierw pytam. I jeszcze rozcina sobie nim tasme. No nie wiem...Jakbyscie zareagowali?

Gość gość
podałabym jej nożyczki :P

Gość gość
Zasponsoruje a moje gg to 5473221

Gość gość
może dla niej długopis jak długopis, skad mogla wiedziec, ze za 45 zl i ulubiony

Gość gość
mam tak samo ale każdy wie że mojego długopisu nie wolno tykać.

Gość gość
Skoro powiedziałaś to miło, to nie widzę powodu, dla którego koleżanka mogłaby się obrazić.

Gość gość
Ja w ogole nie ogarniam jak mozna rozcinac tasme dlugopisem. Nozyczki czy nozyki to nie jest wczorajszy wynalazek a ludzi nadal jak z buszu

Gość gość
Do tego służą nożyczki albo nożyk, dostępne w każdym biurze. Miałaś rację. Koleżnaka chyba nie zna firmy parker, więc nie docenia.