Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety oczekują, że facet będzie płacił?

Polecane posty

Gość gość
No chyba to kobiety straciły, bo facetom jest dobrze. A wy ciągle narzekacie ze facetów nie ma, że nie ma z kim się związać itd.

Gość gość
Jeżeli ciapaci z wami wygrywają , to jak wy musicie być ż a ł o ś n i polaczki

Gość gość
gość dziś W przyrodzie musi być równowaga kobiety się robią bardziej męskie klniecie, pijecie, zarabiacie i wyglądacie często jak facet . To my musimy łagodnieć. Wydaje mi się że to już tylko kwestia czasu aż kobiecość zniknie. Z charakteru już się tego pozbywanie,

Gość gość
dziś No tak. Kobieta pracuje, po pracy wpadnie do domu, posprzata, ugotuje, popierze, potem przyjdzie Pan dla ktorego jeszcze powinna zapalic swiece, podstawic obiadek i poleciec szybko przygotowac sie na seks. No niestety, tak nie ma. Chcesz zeby kobieta zadbala o dom i o ciebie - Ty pracujesz, ona pozostaje w domu i ty placisz za wszystko :)

Gość gość
Gość 2237 czy uważasz ze są jeszcze kobiety które patrzą na samochód, przecież to obciach. Samochodem szpanuje tylko biedota, wiadomo jest ze korzystanie z taksówek jest wygodniejsze no i droższe. Nie widziałam jeszcze ładnej kobiety w mojej dzielnicy z facetem jeżdzacym stara bandera :D Mój były tak udawał biednego, wstyd było się pokazać, no, jest byłym :D

Gość gość
Czegokolwiek nie powiecie to po świecie chodzą i tacy którym ujmą na honorze będzie jak kobieta za nich zapłaci i tacy, którzy nie chcą tego robić, tak samo jak kobiety oczekujące płacenia, jak i te, które nie chcą, bo czują się wtedy w relacji jak ktoś podrzędny albo też mają poczucie sprawiedliwości i jest im po prostu źle kogoś naciągać.

Gość gość
dziś Teoretycznie jest wiecej kobiet niz mezczyzn, to raz, a dwa - mezczyzni tez chca zwiazku, i tez im dokucza samotnosc, chociaz o tym nie mowia tak czesto jak kobiety :)

Gość gość
Ja na samochód nie narzekam ale na randki zawsze przyjeżdżam taksówką, lubię coś wypić na randce. I nigdy nie zdarzyło mi się aby kobieta pytała się czy robiła jakoś aluzje do samochodu. No ale ja z miasta jestem :)

Gość gość
Ja do tej pory nie spotkałam pana, który chętnie by wyciągnął rękę po te kilka zł, które chciałam mu oddać. Także panowie - przekonajcie najpierw ich, potem kobiety, że są złe, wymagające i nie idące z duchem równouprawnienia.

Gość gość
tak wam dobrze na tym świecie, chłopcy, że płaczecie od rana nad wydanymi 7 zł :D

Gość gość
Faceci...hmmm... Za 50 lat babcie będą opowiadać wnuczkom co to takiego było :-D:-D:-D

Gość gość
dziś Tu nie chodzi o naciaganie. Naciagac moze ta co prosi np o doladowanie karty hahaha. Ty zapraszasz na kolacje. Czy jak mam dwa bilety do kina, dzwonie do Ciebie i mowie ze Ci zapraszam, to potem Ci ten jeden odsprzedaje? I to jest ok?

Gość gość
I babcie, jeśli będą uczciwe, powinny powiedzieć " ale się wtracilysmy i wszystko s*********ismy". Świat schodzi na psy odkąd kobiety dostały prawo głosu.

Gość gość
Zmierzam do tego że zachowujecie się często jak facet, ubieracie się już jak facet, zarabiacie jak facet, uprawiacie sport jak facet. Mężniejecie w oczach. Zachodzą w was zmiany o które same walczycie i my was tak nie piętnujemy za to. A wy nie akceptujecie tego co my robimy i macie w d***e nasz zdanie. 7/10 bab jest konserwatywna i w porównaniu do facetów wypadanie bardzo blado.

Gość gość
dziś Chromosomy meskie zanikaja - to juz udowodniono :)

Gość gość
Ja kobiety traktuje jak kobiety i opedzic się nie mogę. KOBIETA - boski pojemnik na sperme.

Gość gość
dziś Tu nie chodzi o naciaganie. Naciagac moze ta co prosi np o doladowanie karty hahaha. Ty zapraszasz na kolacje. Czy jak mam dwa bilety do kina, dzwonie do Ciebie i mowie ze Ci zapraszam, to potem Ci ten jeden odsprzedaje? I to jest ok? Niektórym źle jest z tym, że nie włożyli żadnego wkładu w daną rozrywkę (wkładu pieniężnego, bo wiadomo, że najważniejsze jest towarzystwo hehe). Chodzi bardziej o to, niż jakieś naciągactwo, źle to ujęłam :) No, ale w takiej sytuacji zawsze można np. postawić jakieś przekąski w czasie seansu lub po nim. Gorzej jak ktoś się nawet na to nie godzi, śmiesznie się zapierając w stylu "nie, bo nie, nic nie musisz".

Gość gość
Wszystkie gadają o zaniku prawdziwych facetów a same nie dostrzegają upadku własnej płci. To wy kobiety szybciej upodabniacie się do faceta niż facet do kobiety. Jeszcze trochę i wam broda zacznie wyrastać.

Gość gość
dziś Tu sie akurat zgodze. Duzo meskich kobiet tez widac. Ja palic stanika nie bede, bo swietnie sie w nim czuje. Lubie tez moje sukienki, ale faktem jest, ze to zycie wymusilo na mnie bycie czasami "meska", bo jesli nie ja to nikt inny o mnie nie zadba (w zwiazku z ta mala iloscia meskich mezczyzn :)

Gość gość
Polskie chłopcy - ciamajdy - płaczki marza o byciu takim "maczo" Nie ma o czym marzyć :D Prawdziwi faceci, płacacy za kobiete, wiedza o tym. :)

Gość gość
Odezwała się prawdziwa kobieta - taka co bez faceta do toalety nie trafi.

Gość gość
Czyli tak jak wspomniałem kobiety staną się facetami a faceci kobietami. Drodzy państwo idzie rewolucja płciowa. Lecę przymierzyć sukienkę. Fakt że z sylwetki bliżej mi do kobiety ułatwi mi tylko transformację.

Gość gość
czytam i czytam...to jakaś prowokacja: )

Gość gość
Ja już zaczęłam się zmieniać (albo świat). Kupiłam kolorowe tenisówki w tamtym roku, a w tym roku te sama leżą na dziale męskim (wcześniej na damskim).

Gość gość
Ciekawe czy jak my upodobnimy się do kobiet a kobiety do mężczyzn, to wtedy one będą płacić za naszą kawę?

Gość gość
własnie ciekawe.

Gość gość
My będziemy płacić na mieście, a faceci będą nam przygotowywać żarełko i popitkę w domu :) Całkiem dobry układ, tym bardziej, że to dobrzy kucharze.

Gość gość
No kurcze, ja jak mnie chłopak zaprasza na obiad, to tydzień przedtem już nic nie jem, potem wybieram z menu najlepsze, najdroższe potrawy i jem ile dusza zapragnie, no przecież muszę naciągnąć chłopaka i za jego kasę się najeść do syta:-D:-D:-D:-D a jaka oszczędność:-P polecam..

Gość gość
:)