Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety oczekują, że facet będzie płacił?

Polecane posty

Gość gość
teraz mało jest mężczyzn, za to roi się od chłopców

Gość gość
dziś Dokladnie! Wymagania maja z kosmosu, a sami co od siebie daja? Chcesz miec ksiezniczke, to plac jak ksiaze! Co do obcokrajowcow tez sie zgadzam. Dla nich, gdy kobieta chce placic za siebie, to tak jakby mu w pysk strzelila.

Gość gość
Wynika z tego tylko tyle że bez faceta padły byście z głodu pod mostem. Utrzymanki bez ambicji :)

Gość gość
Ja zawsze place za kobietę ale z wypowiedzią ze to faceci muszą zabiegać o kobiety to na pewno się nie zgodzę. Po 30 to was Panie bardziej ciśnie. Argument ze " Polacy z małej litery. .." jest tak głupi ze szkoda komentować. A powyższe wpisy niektórych Pan też nie za dobrze świadczą o ich kulturze.

Gość gość
22:19 utrzymanki? bo zaproszone na kawę nie płacą za nią? ahahahahaha

Gość gość
Oj drogie panie strasznie was boli że to wszystko się zmienia. Za kilka dekad światopogląd się zmieni i mało kto będzie wam schlebiał, przytakiwał, komplementował. Ciężkie czasy przed wami jeszcze będziecie tęsknić z dawnymi czasami.

Gość gość
oj tak, czasy się zmienią, wtedy to my będziemy zdobywać was, męskie cipki

Gość gość
Równouprawnienie powoli bokiem wychodzi. :)

Gość gość
to nie pani założyła ten temat - coś boli tu jednego pana, który nie dość, że stracił 7 zł na kawę, to nawet nie p*****ał :D

Gość gość
Ja jak chcę się najeść to sobie w domu obiadek ugotuję, ewentualnie wlecę gdzieś na mieście na schabowego z surówką (ziemniaków nie jem, do obiadu nie popijam) a jeśli facet mnie zaprasza na randkę i zabiera na kawę, to płaci za nią, tak, tylko za nią, bo ciasta i deserów nie jadam. To naprawdę ogromny wydatek, w zamian wspólne rozmowy i mile spędzony czas we wspaniałym towarzystwie i kolejne zaproszenie, kolejne spotkanie na tej kawie, już prawie codziennie... tak się tworzy więzi, bo coraz bardziej zaczyna nam brakować tych rozmów, siebie, nie tej kawy. O płaceniu, jak zaproponowałam, że wciąż on... nie chce wcale słyszeć! Wierzcie mi, że nie spotykam się, by opijać go z kawy, czy naciągać na kasę...

Gość gość
czemu mylicie równouprawnienie z savoir vivre'm, chłopcy?

Gość gość
lepiej być męską cipką niż pantoflarzem i tyle w temacie :P

Gość gość
Spoko, za 50 lat Europa będzie się roiła od ciapaków i czarnej Afryki. Ci panowie mają takie podejście do kobiet że nasze dzielne niewiasty będą po nogach całować byle czereśniaka byle by nie lał po głupim łbie na dzień dobry

Gość gość
w dodatku głusi na argumenty i nie potrafią rozmawiać... więc wiesz, co to ten avoir vivre czy nie?

Gość gość
nic dziwnego, że olała takiego buraka :D autor tematu to jakaś imitacja faceta :O

Gość gość
Męska cipka ma swoje zdanie i nie ulega kobiecie w przeciwieństwie do pantoflarza który jej ulega. Przewaga charakteru jest oczywista i nie jeden "maczo" to tak naprawdę zakamuflowany pantoflarz. Maczo maczo men :)

Gość gość
Savoir vivre jest częścią danej kultury. Inne są normy dobrego zachowania w różnych kulturach, a równouprawnienie jest częścią kultury. Savoir vivre tez się zmienia, kiedyś norma było całowanie kobiet w rękę dzisiaj to nietakt. I tak samo z płacenie za kobiete, kiedyś norma , dziś sprawa dyskusyjna a w przyszłości nietakt. Generalnie to za dobrze na tym nie wyszlyscie dziewczynki.

Gość gość
Z wami się nie da rozmawiać zresztą wy tego nie oczekujecie. Oczekujecie sponsoringu i prowadzenia przez faceta za rączkę przez życie.

Gość gość
Tak sie sklada, ze mam dobra prace i na brak pieniedzy nie narzekam. Nigdy tez nikomu nie zalowalam. Mimo tego, ze jestem samowystarczalna, lubie byc kobieta i lubie tez prawdziwych mezczyzn. I mimo tych dekad, wciaz kobieta szuka mezczyzny, ktory jej da poczucie bezpieczenstwa, a mezczyzna szuka kobiety, ktora urodzi mu dzieci.

Gość gość
Panowie wygrywamy na polu bitwy ale wojna jeszcze przed nam.

Gość gość
Haha. A czemu nie. Z bogatymi kobietami w swoim wieku możecie się dzielić pół na pół. No, ale jak wy zapraszacie młodziutkie studentki lub starsze dziadówy (tylko na takie was stać bo bogota starsza patrzy Na to jakim samochodem podjedziecie itp.) to bulicie... no z czego one maja zapłacić? :D

Gość gość
Spoko wodza:-) Za 50 lat to faceci będą w spódniczkach chodzili i za rączkę się prowadzali, o innych rzeczach nie wspomnę, a kobiety będą dobrze traktowane i szanowane przez swoich mężów z zachodu :-P

Gość gość
ale czemu ty wiążesz zapraszanie kogokolwiek z płcią? jestem kobietą i jak to ja cię zaproszę, to za ciebie zapłacę swoim gościom gdy odwiedzają mnie w domu, też nie każę kawy z sobą przynosić - o taką kulturę mi chodzi, a nie o podział na kobiety i mężczyzn zapraszam = płacę za swojego gościa

Gość gość
Dzieci? Wolne żarty. T wy macie parcie na dzidzię, facetowi jak nie ma to nie jest do niczego potrzebny. U faceta "to" dopiero po urodzeniu się rozwija. Facet od kobiety oczekuje ciepła i przytulnego domu do którego z radością wraca po pracy. I nawet tyle wy "wyzwolone" nie potraficie zapewnić za to że się was utrzymuje

Gość gość
I sam groszem nie śmierdzisz, z chamstwa jestes skoro 10 lub 20zł to taki "wydatek" :D Naciagaczka haha

Gość gość
dziś Mi sie wydaje, ze to wlasnie mezczyzni stracili. Stracili meskosc! Zobacz na ulice, jedni ubieraja sie jak geje, inni nimi sa. Czasami sie zastanawiam po co w ogole podzial na plec. Zrobmy jedna plec i tyle.

Gość gość
Gość 2237 czy uważasz ze są jeszcze kobiety które patrzą na samochód, przecież to obciach. Samochodem szpanuje tylko biedota, wiadomo jest ze korzystanie z taksówek jest wygodniejsze no i droższe.

Gość gość
Nie maja czasu na dom, bo je wysylacie do pracy od 9 do 6 lub dluzej :D Taka kobieta tez musi odpoczac po pracy jak wy lenie bez kasy!

Gość gość
Za 50 lat to twój właściciel z dalekiego wschodu strzeli ci kulkę w łeb za to że wyszłaś z domu bez burki :)

Gość gość
"Facet od kobiety oczekuje ciepła i przytulnego domu do którego z radością wraca po pracy. I nawet tyle wy "wyzwolone" nie potraficie zapewnić za to że się was utrzymuje" No tak, bo kobiety to z pracy nie wracają :o