Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety oczekują, że facet będzie płacił?

Polecane posty

Gość gość
przyszłość? otóż z takim facetem nie widzę przyszłości, debilu :D

Gość on27latek
Im więcej słucham Polek czy to w realu czy w necie to tym bardziej mam wrażenie, że wielu coś tam w głowie nie do końca styka. Generalnie w Polsce równouprawnienie jest czasami nawet większe niż w Skandynawii (np w zarobkach). Ale jak czasem słucham roszczeniowej postawy rodaczek, to jakbym dosłownie słuchał lamentów żebraków cygańskich.

Gość gość
Też przekonałam się ,że w dzisiejszych czasach faceci szukają kobiety z kasą ,samochodem jak mi nie jeden powiedział 4 w jednym albo i 5 1-ładna 2-zgrabna 3-znająca jezyk obcy - 4-studia 5 -może być księgową bo on biznes zakłada to by była przydatna

Gość gość
czyżby wszystkie prawiki z kafe tu pisały?

Gość gość
Jestem facetem. K.. wstyd mi za tego leszcza,który zaczął temat. Skoro jesteś taki z***b..sty, to laska powinna wyjść z tobą z lokalu,czaisz? A nie spier... tak nagle,żebyś nie wyczaił,gdzie mieszka. Pewnie cała rozmowę żaliłeś się jej,że knajpa droga, że tramwajem specjalnie na gapę jechałeś z chytrości. Ciekawy jestem ile masz lat. Mam nadzieję,że moja cór***** nigdy nie spotka takiego typa,jak ty. Żal, żenada i dno z mułem.

Gość gość
Mentalność polskiej kobiety jest jak katolicyzm, już dawno powinien odejść do lamusa.

Gość gość
Ale jak czasem słucham roszczeniowej postawy rodaczek, to jakbym dosłownie słuchał lamentów żebraków cygańskich. xxx Kto tu jest roszczeniowy, tylko niektóre jednostki, jest również wiele pośrednich, jak i takich, które nie chcą płacenia za nie, ale najlepiej wyłapać właśnie te skrajne głosy pasujące do tematyki i dalej narzekać.

Gość gość
aż strach się z kimś umawiać przyniesie kwiatek i nie będę wiedziała, czy oddać kasę czy jemu również kupić...

Gość gość
roszczenia to tu tylko od facetów idą

Gość gość
A tam kwiatek..najlepiej mu od razu podpaski kupie, bo skoro jest równouprawnienie,to on też może okres dostać.

Gość gość
Haha, kwiatek odkupić, w końcu forsa to tylko środek, a nie rzecz :)

Gość gość
wczoraj Brawo!!!

Gość gość
00:04 ja tu już u niektórych zauważam zespół napięcia przedmiesiączkowego

Gość gość
Im więcej słucham Polek czy to w realu czy w necie to tym bardziej mam wrażenie, że wielu coś tam w głowie nie do końca styka. Generalnie w Polsce równouprawnienie jest czasami nawet większe niż w Skandynawii (np w zarobkach). Ale jak czasem słucham roszczeniowej postawy rodaczek, to jakbym dosłownie słuchał lamentów żebraków cygańskich. XX Sama prawda nic dodać nic ująć.

Gość gość
o i jakiś ostatni rycerz niepokalany się odezwał. swoją żonę też musiałeś sponsorować żeby cię wpuściła do łóżka? nic dziwnego że Polki łażą z nosem w chmurach jak na swojej drodze spotykają takich bohaterskich sponsorów :)

Gość gość
XX Sama prawda nic dodać nic ująć. xxx Przecinki można dodać.

Gość gość
Odpuść synek, popraw rurki, chusteczkę pod szyjką też.Nałóż maseczkę z chilijskiego guana, przytul ulubionego misia i odpłyń w kolorową kraine snów. Rano wszystko będzie jak dawniej,mama pocałunkiem zbudzi cię do pracy i rozwieje wszelkie burze życiowe.. Jak ona mogła...nie zapłaciła paru złotych... Nie płacz już, znajdzie się w końcu taka,co za ciebie zapłaci, a i tyłeczek podetrze tak,jak lubisz..tak,jak robi to mama...

Gość gość
zastanawia mnie jedno - co by pomyślał o mnie facet, gdybym mu pierwsza zaproponowała randkę i za niego zapłaciła desperatka to chyba najlżejsze słowo, jakie by rzucił pod moim adresem, a na randkę w ogóle by nie przyszedł, bo ogólnie wiadomo - gdy kobieta zabiega, facet ucieka

Gość gość
Poniżać się dla jakiejś baby przez całe życie to dopiero jest tragedia. Wiecznie być w******nym z kasy pod przykrywką miłości.

Gość Heniuś
To proste: bo same nie mają kasy ani wiedzy oraz ambicji by ją zarobić, często nawet na tramwaj je nie stać i proszą by po nie jechać a potem odwieźć :) Wolą siedzieć takie mamincórcie i gołodupczynie na portalach randkowych i organizować castingi na największych frajerów w okolicy, oczywiście każda wszędzie była, wszystko widziała, tylko jakby miała cały dzień wykładać towar by zaprosić faceta na lunch toby s**********a pod maminą spódniczkę aż by się kurzyło :) Ja już prawie 20 lat temu nauczyłem się, że zabiegactwo to głupota - lepiej już iść do burdelu bo jest suma summarum lepiej i taniej. Zauważcie, że prawie każdy żigolak czy podrywacz to gołod***ec - ode mnie ciągle próbują pożyczać "bo wiesz, dziś zabieram Zośkę na kolację", "no rozumiesz, zaprosiłem tą Ewkę z dystrybucji do kina" i tak dalej. Ja mam od dawna podejście inne - zapraszam babę (dopóki nie udowodni, że jest kobietą i nie zasłuży sobie na mój szacunek to będzie zwykłą babą) na coś skromnego a potem oczekuję rewanżu. Oczywiście rewanżu na 99% nie ma - tym lepiej, biernym i miernym materialistkom dziękujemy :) Wolę ten 1% ale za to wiem, że im naprawdę na mnie zależy i lubią mnie za to jaki jestem a nie dlatego, że inwestuje w nie hajs i zabiegaczogodziny. Oczekuję od bab czegoś innego niż kasa za seks i dlatego nie będę płacił. Jakbym chciał baby sponsorować tobym poszedł do burdelu - proste. Oczywiście jak chcecie to uganiajcie się za tymi beznadziejnymi babami z portfelem w jednej a wazeliną w drugiej ręce - tylko nie narzekajcie potem, że spotkał was los frajerów :) Mi w pracy do dzisiaj jeden się żali, że zainwestował w babę 20 tysięcy a mu nawet nie obciągnęła :)

Gość gość
niektózy koledzy tutaj wola poniżać się dla innych kolegów najwyraźniej hahahahahaha

Gość gość
A kto tu żebrze,nie wpadliście na to , że większość tutaj nie potrzebuje , jak się sami określiliście sponsora za pięć złotych i mamy wielka polewkę z macho w dziurawych skarpetach . Dawno takiego zbioru niedaczników nie widziałam , do brze , że w zyciu realnym znam normalnych , anie patalogię z kamienic , któr od matki na randkę wymusza. Lol. No i ta agresja , tak typowa dla nieudaczników ,,,,, biedne clowny życiowe

Gość gość
Myslisz, ze Polki maja roszczeniowy stosunek? Chyba zartujesz. Pojezdzij po swiecie i zobacz jak zyja inni ludzie. Tu gdzie teraz jestem facet ma miec duzy dom, dobry samochod i kupe kasy. Tu nawet nie prowadzi sie rozmow typu : czy kobieta powinna placic, bo wszyscy wiedza, ze nie! Dlatego Polacy nie maja powodzenia ani w Polsce, ani poza granicami. Przykre, ale prawdziwe.

Gość gość
no no wazelina sie przyda, na spotkania z kolegami z klatki

Gość gość
Pytam was "mężczyźni" - jak zareagujecie,jeśli nowo poznana kobieta zaprosi was na randkę pierwsza? Jeśli powie - "przyjadę po ciebie o tej i o tej"? Jeśli za was zapłaci? Ale szczerze proszę.

Gość gość
"zainwestował w babę 20 tysięcy a mu nawet nie obciągnęła usmiech.gif" Chyba jednak odpuszcze sobie wszelki komentarz

Gość gość
Heniek ,nie daj się !! tak trzymaj!! nie finansuj kobiet.. zaoszczędziśz na leczenie chorób wenerycznych,które przytargasz za tyle samotnych lat z burdelów.

Gość gość
Tyle się kobiet tutaj wypowiada i wszystkie albo prawie wszystkie czepiają się tych 7 zł a nie zdają sobie sprawy z celu wypowiedzi autora dorabiając konserwatywną ideologię do opisanej sytuacji. Naprawdę inteligencja naszych rodaczek to jedno wielkie dno. Powodzenia życzę.

Gość facet który zna zasady
słyszały damy o pojęciu "going Dutch"?? To znaczy każdy płaci za siebie. To norma na zachodzie, ale PL to zacofana wioska która tak się zachwyca zachodnim stylem życia a nawet w 50% nie rozumie podstaw. Żałosne aż sraczka bierze.

Gość gość
Żałosne jest również uważanie zachodniego za lepsze, ofiaro globalizacji.