Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety oczekują, że facet będzie płacił?

Polecane posty

Gość gość
Współcześni mężczyźni szukają kobiet z kasą,mieszkaniem,samochodem. xx A nie tego chcecie ? Podobno niezależność finansowa i mocny charakter to ma cechować nowoczesna kobietę. Same sobie bezpieczeństwo macie zapewniać.

Gość gość
U prostytutki dostajemy działanie, nie puste obietnice :)

Gość gość
cwaniacy z was - czyli spotykacie się po to, by mieć darmowe obciąganie?

Gość gość
"Mówisz że jak chcemy żebyście nam dały d u p y to musimy za to najpierw zapłacić? Ciekawe, wszystkie tu uprawiacie jeden zawód? Ten najstarszy?" Nie jestem osobą, której zadano pytanie, ale ja myślę sobie, że jak pozwolę facetowi za siebie płacić, to on będzie myślał, że w takim razie ja powinnam się odpłacić w naturze. No bo w innym wypadku po cholerę by nade mną nadskakiwał, także z forsą? Więc nie dopuszczam do takiej sytuacji, nie mam zamiaru nikomu wisieć czegokolwiek, ani dopuścić do tego że moje gesty będą kupowane, chociażby w czyimś mniemaniu.

Gość gość
No ale na poczatku to skad miala wiedziec, ze autor tematu to D**ekk?? Zamowili, pewnie pogadali i wyszlo szydlo z worka, to dziewczyna sie zmyla. Zreszta, to on jest rybakiem i to on powinien wiedziec na jaka rybe zarzucil haczyk. Panowie ogladaja sie za tapeciarami, albo za tymi co to w glowie tylko zara i co jesc zeby nie przytyc, ktore buty do ktorej sukienki itd, a potem maja pretensje, ze baby to tylko na kase leca. Zacznijcie doceniac normalne kobiety i umawiac sie z tymi, ktore maja cos do zaoferowania, cos wiecej niz zgrabny tylek.

Gość gość
Pierwsza normalna, dzięki za ten głos... rozsądku. Innym widać nie przeszkadza że się sprzedają..

Gość gość
jak was czytam, chłopcy, to uświadamiam sobie, jak szczęśliwa jestem, że mam w domu mężczyznę zasnął już, ale pójdę go obudzić i sowicie wynagrodzę za to, że jest facetem, a nie cipą

Gość gość
Czyli cię sponsoruje?

Gość gość
Lepiej być cipą niż pantoflarzem, poczekaj kilka lat. Gdy twój mężunio to zrozumie to dopiero stanie się mężczyzną.

Gość gość
dziś Nie no to juz jest jakas paranoja! W zyciu bym sie nie umowila z kims kto mysli, ze moze mnie kupic, stawiajac mi obiad za 50 zl! No ludzie! Z kim wy sie spotykacie? Prostytutka pewnie ma lepszy przelicznik. Idziecie na kolacje z kims, kto ceni was mniej niz jakas pania przy drodze?

Gość gość
Waskie doopy szerokie bioderka

Gość gość
nikt mnie nie sponsoruje. pracujemy oboje, ale nikt nikomu nie wylicza kawy :D

Gość gość
dziś To kazda, ktora zapraszasz na kolacje i za ktora placisz traktujesz jak korewke?

Gość gość
Tak,ja jestem niezależna, mam stałą robotę, samochód,mieszkanie.Ale nie potrzebuję utrzymanka, dodatkowo kogoś,kto nic w życiu nie osiągnął i krytykuje to,co mam. Ten pożal się Boże krawężnik dał mi wiele do myślenia. Współcześni faceci dadzą sobie jaja na sucho ogolić, aby spotkać dzianą babkę. Jeśli się z kimś umówiłam,to zawsze płacił on-mimo że nie było problemu,bym zapłaciła za siebie. To po prostu miły, męski gest. Dobrze to świadczy o jego wychowaniu po prostu. Aż żal czytać wywody autora,który za parę złotych wypłakuje się obcym ludziom w necie. Poza tym jesli kobieta wyszła wcześniej,a nie z nim- to chyba świadczy tylko o tym,że chciała się szybko ulotnić, porażona kulturą i obyciem rozmówcy, Rada na przyszłość panowie-gdy się umawiacie,zaznaczajcie,że każdy płaci za siebie.Sukces murowany:)

Gość gość
23:42 cipą jesteś i pozostaniesz mój facet pantoflarzem natomiast nigdy nie był i nie będzie

Gość gość
Przepraszam to wy twierdzicie że "chcecie pobzykać to płaćcie". Same stawiacie się w tym położeniu.

Gość gość
Nie no to juz jest jakas paranoja! W zyciu bym sie nie umowila z kims kto mysli, ze moze mnie kupic, stawiajac mi obiad za 50 zl! No ludzie! Z kim wy sie spotykacie? Prostytutka pewnie ma lepszy przelicznik. Idziecie na kolacje z kims, kto ceni was mniej niz jakas pania przy drodze? xxxx No właśnie problem z tym, że na randce najczęściej jeszcze nie znasz dobrze tego kogoś i nie wiesz co myśli, więc na wszelki wypadek lepiej te jego myśli odepchnąć. No i przecież nie chodzi o dosłowne kupienie kogoś za jeden obiad :)

Gość gość
dziś Ja mam podobne odczucia. Czytam i oczom nie wierze. Tylko wydaje mi sie, ze to nie szczescie, a umiejetnosc wyborow sprawila, ze otaczam sie ludzmi, ktorzy nie znizyli by sie nigdy do poziomu tych panow, ktorzy to z uwielbieniem wytykaja te 7 zl i wszystkie oplacone kolacje.

Gość gość
Chłopaki,chłopaki...a jak wasi synowie spotykają się z dziewczynami,to one za nich płacą?Jakie wzorce stanowicie dla swoich dzieci?

Gość gość
Ciekawe że to sponsorowanie nie koliduje wam z tymi waszymi bredniami o równouprawnieniu i całej reszcie :D

Gość gość
23:47 bo taka jest natura - każdy samiec dąży do kopulacji i chce oczarować samicę, słyszałeś o tańcu godowym? w ludzkim świecie tym tańcem jest zabieganie o kontakt, komplementowanie i zapraszanie na randki, i - owszem - oczarowywanie również kawą za 7 zł jeśli tego nie kumasz, to nie jesteś samcem tylko samicą

Gość gość
To żelusie j****e, stroić się jak panienka, robić z siebie widowisko, studiować jakieś egzzzzoootyczne kierunki studiów, nikomu do c***ja nie potrzebne to tak, ale postawić damie kawy za 7zł to nie?

Gość gość
Panowie widzicie do czego to prowadzi. Z wypowiedzi tu zamieszczonych wynika jeden wniosek. Kobieta to bardzo prymitywna istota, która zawsze będzie zależna od faceta.

Gość gość
"Ciekawe że to sponsorowanie nie koliduje wam z tymi waszymi bredniami o równouprawnieniu i całej reszcie smiech.gif" xxx Nigdy nie widziałam kobiety bredzącej o równouprawnieniu, tylko w internecie. Poza tym idei równouprawnienia nie należy rozumieć dosłownie, bo całościowe równouprawnienie nigdy nie będzie możliwe, chociażby ze względu na różnice biologiczne. Co do tej tematyki, to być może gdyby kobiety miały takie same szanse na rynku pracy, to i by nikt za nie płacił, a tak to jednak niesprawiedliwość społeczna samoistnie się prostuje przez drugą. Podobno to wy faceci od wieków rządziliście światem, także wy pozwoliliście na ukształtowanie się takiemu systemu :)

Gość gość
dziś Fakt, mozna nie wiedziec, z kim mamy do czynienia. Natomiast innym faktem jest, ze zeby ponizyc faceta, pewnie bym zaplacila i za niego i za siebie i wyszla w trakcie kolacji. Tylko nie wiem czy on by to za ponizenie odebral hahaha :)

Gość gość
I można kupić ją za paciorki. Jak ludy prymitywne :)

Gość gość
a kto wam każe sponsorować? nie chcesz,nie płać. w ogóle załóż rodzinę i jej nie utrzymuj najlepiej, uczyń ze swej kobiety wielbłąda i usiądź na jej garbie. umawiacie się,nie płaćcie za laski i tyle.myślicie,że oczarujecie je tymi 5 złotymi za cappucinno? to taki majątek? stawiajcie sprawe jasno-nie płacę za ciebie,płać sama. powodzenia :P

Gość gość
hahahaha, zależność od faceta mierzona ceną kawy - paradne :D

Gość gość
dziś Fakt, mozna nie wiedziec, z kim mamy do czynienia. Natomiast innym faktem jest, ze zeby ponizyc faceta, pewnie bym zaplacila i za niego i za siebie i wyszla w trakcie kolacji. Tylko nie wiem czy on by to za ponizenie odebral hahaha usmiech.gif xxxx Może by się ucieszył i spokojnie poszedł grać na kompie, po czym następnej dziewczynie postawił za twoją kasę i by się tym chełpił ;) No, ale ważne, to co się dzieje w naszych głowach, bo byśmy tego nie wiedziały :D

Gość gość
hahahaha, zależność od faceta mierzona ceną kawy - paradne patrz w przyszłość krótkowzroczna idiotko