Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

olxia_

M贸j dietownik czyli walka z kilogramami.

Polecane posty

Aniu a ty tym hula-hop to kr臋cisz non stop przez godzin臋 czy robosz jakie艣 przerwy?? Tak sobie my艣l臋, 偶e na m贸j brzucho i boczki to te偶 by by艂o dobre:) chyba 艂adnie si臋 u艣miechn臋 do m臋偶a jak b臋dziemy dzi艣 w sportowym:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ktosik_40
Witam ! Czy mog臋 si臋 przy艂膮czy膰 ? Dzi艣 rozpocz臋艂am diet臋 . Startuj臋 z du偶ej wagi , dok艂adnie 93.3 kg . Moja dieta jest skomponowana przez dietetyka. Oczywi艣cie musz臋 do艂膮czy膰 aktywno艣膰 fizyczn膮 i z tym b臋dzie gorzej ....Mam zamiar od dzi艣 co drugi dzie艅 je藕dzi膰 na rowerze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna41
Minionka pytanie by艂o do Ani czy do mnie? jak do mnie do kr臋ce bez przerwy ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna41
ktosik witaj na pok艂adzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 JeszczePokazeZePotrafie
Witaj ktosik:) A ja Jeszcze nie krece troche sie boje bo jestem po operacji jaki艣 czas i nie chce sobie zrobi膰 krzywdy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktosik_40
A wi臋c tak , rano nie zjad艂am 艣niadania bo mia艂am pilny wyjazd i tylko kawka . Drugie 艣niadanie -banan. Na obiadek ziemniaki , mizeria na jogurcie naturalnym i sadzone jajko .Na podwieczorek b臋dzie 1 pomara艅cza. Kolacja to 2 kanapki z 偶ytniego chleba z pol臋dwic膮 sopock膮 , sa艂at膮 i pomidorkiem. Bardzo istotne jest 5 posi艂k贸w dziennie o sta艂ych porach , 2 litry wody mineralnej niegazowanej dziennie i nie wi臋cej jak 3 艂y偶eczki cukru dziennie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktosik_40
Witam was serdecznie kole偶anki:).

Udost臋pnij ten post

Do Ciebie czarna pomyli艂o mi si臋 bo Ma艂a mi skacze wsz臋dzie i potem pisze i za ni膮 latam. Kurcze podziwiam Cie:) ale mam do kogo pr贸bowa膰 dor贸wna膰:) hehehe:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna41
Minionka dzi臋ki ja siebie nie bo jeszcze niedawno potrafi艂am 2 godz bez przerwy najlepiej przy jakim艣 wci膮gaj膮cym filmie- a teraz godzina z bied膮. Tak ,偶e melduje godz hh i pasek czekolady gorzkiej przed a teraz sie relaksuje z herbatk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna41
tylko jak si臋 zaczyna krecic najlepiej od kilku min w ka偶da strone a potem codzien wiecej a wog贸le to kr臋ci艂a艣 ju偶 kiedy艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ktosik_40
10 km na rowerze zaliczone :). By艂o ca艂kiem przyjemnie i nawet troszk臋 deszczu si臋 trafi艂o .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martyna_26
Witam mo偶na do艂膮czy膰? Dzi艣 zacz臋艂am diet臋 po raz kolejny i my艣l臋 偶e z waszym wsparciem w ko艅cu mi si臋 uda :-)wa偶臋 64 kg przy wzro艣cie 166 chcia艂a bym z powrotem wa偶y膰 55 kg jak przed ci膮偶膮 :-/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarna41
Martyna witaj

Udost臋pnij ten post

dziewczyny ratujcie mam straszna chec na zapiekanki z wedlina i serem jej az mi slinka cieknie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olxia_
wesz艂am tak na chwilk臋 ostatni rzut oka przed wyjazdem, .. widz臋 偶e wszystkie dobrze sobie radzicie, wi臋c super, trzymajcie tak dalej :) 偶ycz臋 Wam wszystkie laseczki powodzenia w diecie i do zobaczenia po moim powrocie :)

Udost臋pnij ten post

Tofinka opanuj si臋 zajmij czym艣 a nie zapiekanki jutro nic z tego nie b臋dziesz mia艂a opr贸cz wyrzut贸w sumienia. A tak jutro obudzisz si臋 z satysfakcj膮 ze chudniesz i nie poddalas si臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karmelizowanaa
Mi si臋 dzisiaj te偶 strasznie chcia艂o i艣膰, ale w艂膮czy艂am sobie serial, poczyta艂am ksi膮偶k臋 i mi przesz艂o :) Na kolacje zjad艂am owsiank臋 i teraz jest ju偶 ok.

Udost臋pnij ten post

A ja nadal nic :) g艂odna jako艣 nie jestem. Podobno najgorzej 3 dzie艅 przetrwa膰. A u mnie to jutro. Jakby co mam w zanadrzu mam dietetyczne gdybym czasem nie wytrzyma艂a hehe to b臋dzie mniejsza szkoda

Udost臋pnij ten post

a wi臋c tak 8.00 wypi艂am kaw臋 z 1 艂y偶k膮 cukru i mlekiem 1,5% 9,30 wypi艂am energetyka o 12 serek wiejski /o 14 .00 4 sojowe kotlety z warzywami na patelnie dos艂ownie gar艣膰 potem kawa i na kolacje 18,15 pomidor z cebulk膮 i jogurtem naturalnym . Co my艣licie o energetyku? lubi臋 je pi膰 w sumie nie chce si臋 po nich je艣膰 ale co z cukrem ? lepiej zrezygnowa膰???

Udost臋pnij ten post

Tak trzyma膰 :)

Udost臋pnij ten post

Tofinka nie poddawaj si臋 pokusom. Wiem, 偶e to bardzo trudne ale potem 偶al do siebie, 偶e si臋 zjad艂o jest jeszcze wiekszy. Mo偶esz szuka膰 zamiennik贸w. Np zrobi膰 domow膮 zapiekanke na ciemnej by艂ce np pomidor, chuda w臋dlina i troch臋 serka. My艣l臋, 偶e to nie b臋dzie a偶 takie z艂e. Czarna-- kiedy艣 kr臋ci艂am, ale bardzo dawno. Zakupy jednak przenie艣li艣my na jutro, dzi艣 poszli艣my odwiedzi膰 babci臋 m臋偶a. Wi臋c zaczn臋 od jutra. :)

Udost臋pnij ten post

Napoje energetyczne to sam cukier niestety wi臋c lepiej by by艂o gdyby艣 z nich zrezygnowa艂a. Ma艂a puszka energetyka to ok 3 艂y偶eczek cukru wi臋c dosy膰 sporo. Musia艂aby艣 spala膰 od razu ten cukier 偶eby bilans by艂 na zero... Ale czy to ma sens?? Chyba lepiej sobie je odpu艣ci膰.

Udost臋pnij ten post

Minionka89 pewnie masz racje postaram si臋 zrezygnowa膰. 30 minut na rowerze zaliczone :-) szkoda tylko 偶e facet nie wspiera teraz pije sobie zimne piwko!! A ja woda, k膮piel i spa膰 :-) damy rade do jutra:-)

Udost臋pnij ten post

Tak siedz臋 i zastanawiam si臋 ile mi si臋 uda zrzucic i czy wogole uda. Rozmawia艂am z ciotk膮 kt贸ra si臋 odchudza i przez p贸艂 roku zrzuci艂a 10kg. Twierdzi 偶e na 艣niadanie je 1kanapk臋,obiad je normalnie to co wszyscy bo nie ma czasu nic innego szykowa膰 tylko 偶e mniejsz膮 porcj臋 a na kolacj臋 tez je jedn膮 kanapk臋.Najgorszy jest ten czas bo zdaj臋 sobie spraw臋 ze nie schudn臋 8kg w miesiac a przede mn膮 wiele pokus:) A jak juz schudn臋 to bede musia艂a sie ca艂y czas pilnowa膰,Jutro minie 1 tydzien.B臋dzie ci臋偶ko ale mo偶e dzieki wam wytrzymam.

Udost臋pnij ten post

Ja si臋 偶egnam dzi艣 id臋 spa膰 zanim zachce si臋 偶re膰 hihi do jutra laseczki mi艂ej nocy

Udost臋pnij ten post

Tofinka moja dzidzia jak na z艂o艣膰 nie chce spa膰, a ja chcia艂am jeszcze wskoczy膰 na stepperek zanim pojd臋 si臋 k膮pa膰 i smarowa膰 balsamikami

Udost臋pnij ten post