Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Tutaj będzie panowała miłość i pojednanie.

Polecane posty

1 minutę temu, jumpin_jack_flash napisał:

pewnie tak i wygladu, albo jakis wywiad przeprowadzaja psychologiczny.. pewnie sa tacy co na sam widok powiedza ze od pana nie przyjmiemy xDDD

mysle ze tak by ci wlasnie powiedzieli 😄 

1 minutę temu, jumpin_jack_flash napisał:

ale sam trzeba strzepac czy pielegniarka to pobiera?

Pielęgniarka to chyba tylko za dopłatą XD Samemu, a jak. Film Ci najwyżej jakiś puszczą chyba.

Jeździsz za granicą, nie? To mógłbyś kiedyś sam się przekonać 😄 

3 minuty temu, tadek batyr napisał:

ja tam za 5k euro to bym rozwazyl ryzyko prawne i moze i oddal sperme 100 razy 😄

Czyli oddałbyś moja komorke i do tego swoja spermę 100x? 😃

ja bym za 5 k na bank nie dała 😃 za 100k euro mogłabym rozważyć takie dziadostwo EWNETUALNIE 

Edytowano przez aphex_twin

No sorry tych komórek aż tyle nie ma zebt tym szastać a wy macie zmazy nocne wiec może was to tak nie boli 😃

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

No sorry tych komórek aż tyle nie ma zebt tym szastać a wy macie zmazy nocne wiec może was to tak nie boli 😃

ale przeciez one i tak sie marnuja co miesiac 😄 no to pewnie bolesne to za 5k sie nie oplaca a ja bym mogl bezmoslesnie i codziennie z 5k 😄

2 minuty temu, tadek batyr napisał:

ale przeciez one i tak sie marnuja co miesiac 😄 no to pewnie bolesne to za 5k sie nie oplaca a ja bym mogl bezmoslesnie i codziennie z 5k 😄

Chodziło mi ze metaforycznie was nie boli 😃 ale tak wyciąganie tez jest trudniejsze 

no niby sie marnują ale jak samemu marnujesz a jak ktos ma ci zabrać to jest różnica co nie 

16 minut temu, aphex_twin napisał:

Kiedy będziesz i Ogolnie czy fajny z ciebie koleś i czy masz komunikator włączony 

i co im pisali ?

Przed chwilą, jumpin_jack_flash napisał:

i co im pisali ?

ze nie zmieniasz gaci tydzien i powiedzialy ze jak smierdziel to jednak podziekuja

i co im pisali ?

Ze masz włączony i ze ci przekażemy żebyś spokojnie wbijał:) qwerty ma nick qwerty88 teraz, to jej rocznik chyba 

ja to wiem

Na 1 stronie  tego tematu pisala qwerty to z znajdziesz spokojnie jej komunikator:)

12 minut temu, aphex_twin napisał:

zmaz nocny to jak dlugo nie walisz konia wtedy masz zazwyczaj sen erotyczny i dochodzisz podczas snu. ja raz to mialem bo to trzeba dlugo nie walic konia chyba. albo tylko mlodzi to maja nie wiem.. musialbym z pol roku nie walic to bym sie przekonal, jak nie wale 1,5-2 tyg to to mi sperrma popuszcza do majtek ale to dlatego ze wtedy ciagle mysle o doopach jak jade to sobie wyobrazam i mi koootas stoi, a potem na majtkach biale plamy ale bez orgazmu. to preejakulat.

a zmaz nocny to nie wiem ile bym musial nie walic i to sie dzieje podczas snu, sni ci sie ze sie roochasz i dochodzisz i budzisz sie ospeermiony

zmaz nocny to jak dlugo nie walisz konia wtedy masz zazwyczaj sen erotyczny i dochodzisz podczas snu. ja raz to mialem bo to trzeba dlugo nie walic konia chyba. albo tylko mlodzi to maja nie wiem.. musialbym z pol roku nie walic to bym sie przekonal, jak nie wale 1,5-2 tyg to to mi sperrma popuszcza do majtek ale to dlatego ze wtedy ciagle mysle o doopach jak jade to sobie wyobrazam i mi koootas stoi, a potem na majtkach biale plamy ale bez orgazmu. to preejakulat.

a zmaz nocny to nie wiem ile bym musial nie walic i to sie dzieje podczas snu, sni ci sie ze sie roochasz i dochodzisz i budzisz sie ospeermiony

Mysle ze koniecznie musisz przekazać to qwerty na priv , w razie wu jakby temat zablokowali czy usunęli i nie zdążyła przeczytac 🙂

4 minuty temu, aphex_twin napisał:

Na 1 stronie  tego tematu pisala qwerty to z znajdziesz spokojnie jej komunikator:)

a co ona chce ode mnie

2 minuty temu, jumpin_jack_flash napisał:

a co ona chce ode mnie

Odniosłam wrwzenie ze trochę jakby zazdrosci sellki tej twojej uwagi a mnie możesz udac mam te kobiece intuicje jednak;) a ze selliki tak chyba średnio z tobą chce gadac a qwerty była żywo zainteresowana to sporovujesz po prostu z nią sobie pogadac:) co ci szkodzi 😀

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

Odniosłam wrwzenie ze trochę jakby zazdrosci sellki tej twojej uwagi a mnie możesz udac mam te kobiece intuicje jednak;) a ze selliki tak chyba średnio z tobą chce gadac a qwerty była żywo zainteresowana to sporovujesz po prostu z nią sobie pogadac:) co ci szkodzi 😀

moge sprobowac, a ladna jest ? nudle wysle?

2 minuty temu, jumpin_jack_flash napisał:

ale ja mlodszy jestem od niej a wolalbym rowiesnice albo mlodsza max 5 lat

Ja mam 62 i mi głowę zawracasz to nie mow ze taka 37 to jest jakaś znowu star/ucha. Ona na silke chodzi i podobno niezły z niej milf, tak sie reklamowała na kafe;). Nie sadze żebyś był w pozycji żeby wybrzydzać również 

moge sprobowac, a ladna jest ? nudle wysle?

Nudli chyba nie za to racice rozsyła 🙂 no chyba ładna mowila ze ostwtnio kurier sie zarumienił na jej widok w szlafroku 

ja musze spac isc, zmeczony jestem ui troche juz wypilem a musze wstac rano mam sprawy do pozalatwiania

Ok tylko nie zapomnij o qwerty 😉

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

Ja mam 62 i mi głowę zawracasz to nie mow ze taka 37 to jest jakaś znowu star/ucha. Ona na silke chodzi i podobno niezły z niej milf, tak sie reklamowała na kafe;). Nie sadze żebyś był w pozycji żeby wybrzydzać również 

nie masz 62 klamiesz, mental i gadke masz na max 30 albo mlodsza.

nie masz 62 klamiesz, mental i gadke masz na max 30 albo mlodsza.

No to kiepsko strzelasz bo jestem grubo po czydziestce 😃

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się