Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona mówi że to za szybko

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Szybkie pytanie, jeżeli kobieta rozstała się z swoim byłym facetem miesiąc temu i wtedy się poznaliśmy, zaczęliśmy spędzać sporo czasu na rozmowach itd. i gdy wyszła alternatywa z mojej strony że mi zależy a odpowiedziała że: nie chcę mieć w tej chwili faceta, boję się po prostu, mam dość związków naprawdę, ale chcę utrzymywać kontakt, bo Cię lubię po prostu. Co mam o tym myśleć? Czy to z jej strony jest 'miłe odrzucenie'?

Gość gość
Niekoniecznie. Niedawno zakonczyla zwiazek, wiec jasne jest ze narazie chce troche "odpoczac" od facetow, zwiazkow, deklaracji. Powiedziala ze boi sie pakowac w nowy zwiazek, wiec tak pewnie jest, pokaz jej ze mozna tobie naprawde zaufac, ale narazie nie wychodz wiecej z inicjatywa, moze cos jeszcze zaiskrzy, moze nie. W kazdym razie, dziewczyna chce miec z toba kontakt, to dobrze

Gość gość
Boje się że chce mieć kontakt aby mnie tak zimno nie odrzucić.. ale w sumie rozmawiamy normalnie po tej rozmowie także nie wiem czy się coś zmieniło. ale raczej nie odpuszcze bo mogę tego żałować.

Gość gość
Ciezko ocenic przez internet, nie znam jej, a po zachowaniu tez mozna wychwycic pewne sygnaly. Moze nie chce pakowac sie w nowy zwiazek, zeby nie wyjsc na taka, co po jednym znajduje od razu nastepnego, nie wiem czy rozumiesz. Moze byc tez tak ze sie rzeczywiscie boi, chce cie lepiej poznac, ocenic czy jej nie skrzywdzisz i mozna ci ufac. Moze lubi byc zdobywana i chce abys sie jeszcze bardziej postaral. Moze ma jeazcze nadzieje ze z bylym chlopakiem moze jej sie jeszcze ulozy a ciebie ma tak troche jako kolo ratunkowe. Chce dac sobie i wam troche czasu i poczekac jak rozwinie sie sytuacja. Albo rzeczywiscie dobrze sie dogadujecie, ma cie za dobrego kolege i chce aby to zostalo tylko na stopie kolezenskiej.

Gość gość
Od początku znajomości mówiła mi że boi się zaufać facetowi bo poprzedni ją bardzo skrzywdził. Do byłego na 100% nie wróci jestem pewny. Ale w sumie ciężko ocenić jej zamiary.. mówi że chce się aktualnie skupić na sobie bo była w związku przez rok i tego żałuje. Czas chyba pokaże co dalej.

Gość gość
Dokladnie, czas pokaze, po prostu dziewczyna chce odpoczac jakis czas od zwiazkow, powodzenia zycze:)

Gość gość
Gdyby chciała Cię spławić to by z Tobą po 'tym' nie rozmawiała ;)

tak to jest mile odrzucenie - widocznie nie jestes dla niej bardziej atrakcyjny od eksa (wtedy by sie nie zastanawiala;)

Gość gość
daj jej czas. badz dla niej wsparciem i nie naciskaj. powodzenia.

Gość gość
E tam.. będę się starał. Gdyby nic nie było na rzeczy to nie byłaby o mnie zazdrosna a jest bo się cały czas pyta z kim co i jak wychodzę. ;)