Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dobrze zrobic loda? Szybkie odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość

Jak dobrze zrobic facetowi loda? Co robic zeby bylo mu cudownie?

Gość gość
Kup gotowy, np Algida.

Gość gość
Serio pytam idioto

2/3 szklanki cukru pudru, szklanka mleka (tłustego 3,2%), 6 żółtek, 2 szklanki śmietany kremówki, laska wanilii (opcjonalnie, jeśli chcesz zrobić lody waniliowe, a nie śmietankowe) 1 Mleko podgrzewamy na wolnym ogniu. Dodajemy do niego cukier i mieszamy. Jeśli chcemy zrobić lody waniliowe, to po rozpuszczeniu się cukru dodajemy laskę wanilii. Aby aromat był mocniejszy, przecinamy ją wzdłuż na dwie lub więcej części. Całość podgrzewamy ciągle mieszając (inaczej mleko się przypali), aż do czasu zagotowania. 2 Po zagotowaniu zdejmujemy mleko z ognia i wyciągamy laski wanilii (zapach przeszedł już do mleka). 3 W osobnej miseczce ubijamy żółtka i stopniowo dodajemy mleko. 4 Całość przelewamy do garnka i podgrzewamy na malutkim ogniu, aby masa zrobiła się gęsta (powinna zacząć przywierać do łyżki). Aby mieszanina nie przypaliła się, musimy ciągle ją mieszać. 5 Teraz odstawiamy całość na bok w celu ostygnięcia. Aby nie zrobił się kożuszek, trzeba garnek czymś przykryć (folia, pokrywka itp). Gdy masa ostygnie, dodajemy do niej śmietanę kremówkę i dokładnie mieszamy. 6 lody domowej roboty Gdy składniki połączą się w całość, wkładamy masę do lodówki do czasu, aż się schłodzi, a następnie przekładamy do zamrażalnika na około 6-7h. x A tak na serio, to idź na erotyczne albo skorzystaj z wyszukiwarki i poszukaj, pełno już było takich tematów.

Gość gość
Przede wszystkim daj mu chwycić za włosy i spuścił się gdzie będzie chciał.

Gość gość
Co za debile! Czy facet nie umie sie wypowiedzieć jak lubi jak mu sie robi dobrze? ?

Gość gość
dodaj tez trochę kremu czekoladowego

dziś Nie bluźnij, nie jestem debilem. Co do tematu to patrz mu w oczy w trakcie, oni za tym szaleją. A technicznie to możesz sobie czytać i czytać, ale chyba najprędzej się nauczysz praktykując, jak ze wszystkim.

Gość klawy2177
A ja to lubie jak mi zona delikatnie lize do pojawienia sie pierwszej kropli na czubeczku, delikatnie jezykiem zlizuje wszystko co sie pojawia i lekko bierze glowko do ust i ssie. Po takiej akcji jestem gotowy wystrzelic do ust, niestety moja narazie nie moze mi brac a ja tak to lubie

Gość gość blondiii 24latka mammm
patrz mu w oczy, ssij główkę raz delikatniej raz mocniej i ruszaj przy tym ręką jak trzymasz go w dłoni, bierz calego do ust i liz od jajek az po czubek, moj facet to uwielbia, dotykaj tez główkę samym językiem az zrobi się mokry i zacznie tak hmmm ciapać płynem ejakulacyjnym, jak sie zmeczysz to ruszaj go ręką zwłaszcza przy główce

Gość gość
Dziękuję za rade :-*

Gość gość blondiii 24latka mammm
i co wazne pręż się przy tym, wypinaj tyłeczek to on oszaleje. bądz wyluzowana. nie stresuj się. mysl tylko o przyjemnosci i podniecaj się myśla ze mu to robisz. bedzie dobrze :)

Gość gość
Lepiej to robic jak on leży czy np siedzi?

Gość gość
Każdy lubi to inaczej, nie ma jednego przepisu debile