Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego 40letnie mamy probuja na sile sie odmlodzic

Polecane posty

Kiedyś wsiadalam do samolotu we Włoszech, pamiętam taką scenke. Jakieś starsze panie mocno napieraja, chcą wsiąść pierwsze, żeby wybrać dobre miejsca, mowia po polsku. Obok jakaś para jęknęła zdegustowana "Polacy.. Ech, Polacy".

Gość gość
Nie zastanawialas sie nad tym, na co narazasz swoje dziecko? Moze byc chore jak urodzisz w tym wieku, chciałabyś zyc z zespolem downa? Byc ciezarem dla rodzicow do konca zycia i zmartwieniem co sie z toba sstabie jak ich zabraknie? Lepiej adoptowac w tym wieku..

Gość gość
Bie tylko. Polacy sie tak zachowuja. Na codzien mam sty znosc z niemcami, oni uwazaja polakow za zlo konieczne, dno narodowe. Widze jak nas traktuja. Za nic w swiecie, nie chcialabym tam mieszkac. Chyba polski plebs tam mieszka dla socjalu.

To co piszesz o mężach dzieciach itp jest aktualne już tylko w pewnych srodowiskach i u jednostek w innych środowiskach. Mam wiele koleżanek singielek w okolicy 30 i nikt poza babciami im o to głów nie suszy. Dzieci rodzą te co chcą. Już nie ma tego że trzeba i koniec. Może nie sugeruje się tak tematami na kafeterii, bo te dziwne tematy są zakładane przez elitę dziwnych ludzi. Sama nie znam nikogo kto by pisał na kafeterii. No chyba że nie chce się przyznać

Gość gość
ok. Rozumiem. Nie wiem co za ludzie zakladaja takie tematy ale widze, ze nagonki sa na rozne tematy..iwec nie wiem.. do tej ktora sie mnie pyta czy nie mysle na co naraze moje dzieci. ja nie chce miec dzieci. Nie mam i miec nie bede. Ale znam kobiety, ktore rodza dzieci po 40 plus a nawet 47 letnie znajoma mam - dzieci wszystkie zdrowe. co do Niemcow to nie wiem. Nie mieszkam w Niemczech. a co z nimi nie tak ? skad wnioskujesz, ze zle Polakow traktuja ?

Gość gość
Pracuje w sklepie przygranicznym, widzie jak mnie traktuja, jak sie zachowuja. Uważają, ze kazdy polak to zlodziej-potrafia stac przy kasie kilka minut i sprawdzac, czy dobrze reszta wydana, czy nie dobilam czwgos do paragonu, czemu euro licze nizej niz w kantorze. Uwazaja, ze jak wejda do sklepu, sprzedawcy to ich slugusy, inny polak klient sie nie liczy. Uwazaja, ze kazdy powin8en mowic po niemiecku, jak czegoś nie rozumiesz robia mine jak bys byla bezmozgiem albo machna reka i polska kur...

Gość gość
jak tak mowisz to pewnie cos w tym jest. Nie pierwszy raz to slysze. wspolczuje

Gość gość
wakacje idą, dzieci się nudza....

Gość gość
Czym jest to odmładzanie się na siłę? to już nie można być innym, bo się odmładza na siłę i to takie jest żałosne? W ogóle zły gust jest zły w każdym wieku jeżeli już i ja znacznie więcej widzą paskudnych dwudziestek niż czterdziestek. Mam koleżankę w wieku 40l. ma krótkie włosy i bok wygolony właśnie, a na plecach ma piękny duży tatuaż, ubiera się hip-hopowo, jest PIĘKNA i pasuje to do niej ona z resztą prowadzi szkołę tańca, ma piękne wysportowane ciało i ten styl to jest cała ona. Myślę, że komicznie wygląda ktoś kto się przebiera za tego kim nie jest i kim się nie czuje. Ja dla odmiany nosze się na czarno i raczej minimalistycznie, choć jestem o 15lat od niej młodsza, bo w tym się dobrze czuję. Tu jest problem gdy ktoś się przebiera niezależnie od wieku.

Gość gość
dokladnie , mam sasiadke , miesiac temu skonczyla 50 , jest szczupla , wysportowana , burza blond wlosow z twarzy dalabym jej moze ze 42 lata , jest cala wydziarana , chodzi w spodniach rurkach i trampkach , pracuje z trudna mlodzieza , w poprawczaku jak i z ramienia opieki spolecznej , taki styl pasuje do niej , pasuje do jej pracy charakteru temperamentu. prywatnie bardzo mila osoba , strasznie ja lubie, uwielbiam z nia kawkowac sama mi opowiadala ze pochodzi z patologicznej rodziny i byla bita , jako nastolatka musiala juz sobie sama radzic

Gość gość
a ja lubię się otaczać takimi kolorowymi ludźmi właśnie dlatego, że jestem młoda nie tylko ciałem ale i duchem to akceptuję takie barwne postacie. Przynajmniej coś się dzieje innego w tej szarej Polsce. Nic mnie tak nie męczy jak damulkowate sztywne rówieśniczki co to nie pośmieją się z głupot i nie bekną nawet na babskiej imprezie, bo kije mają w tyłkach i tylko sią bą tą i co ludzie powiedzą, obgadują jakąś Kowalską, bo się ubrała tak i tak, a makijaż ma taki, a taki i o boże jak ona może!!??? Od takich uciekam, bo są nudne, wredne i boją się żyć dlatego już za młodu są trupami.

Gość gość
a ja ostatnio widzialam babulke miala chyba z 75 lat :D pomarszczona jak sliwka i pchala taki wozek przed soba. Miala na sobie zaje/bista koszulke metallica, czarne jeansy i glany. Ledwo szla ale matelowa :D a na rekach bransolety rozne. Zaje/bista babeczka byla. no ale nie W Polsce. Wiadomo. W Polsce by sie z niej smieli dzien i noc a tutaj kazdy ja zna i rowna metalowa z niej.

Gość gość
no i babcia rządzi :D no i super!

Gość gość
Moja babcia ma 70 lat, nosi spodnie bojówki, buty górskie, sportowe koszulki i bluzy, ma na głowie rudego jeża, całe uszy okolczykowane, jest przewodnikiem górskim i kolekcjonerką luksusowych okularów słonecznych, słucha dobrej muzyki, ma super mieszkanie pełne książek, płyt kompaktowych i winylowych, dobry sprzęt audio do słuchania muzyki, pokaźną kolekcję filmów i pokój do jogi specjalnie urządzony ze świeczkami, matami, obrazami, kadzidłami i codziennie ćwiczy. Ma pełno znajomych w wieku 25-30 lat. Wszyscy ją szanują. Kocham ją, podziwiam i chcę taka być na starość, a wy tam nawet się okutajcie w bandaże i róbcie za mumie po trzydziestce :P

Gość Modliszka vel Tarantula
Natchneliście mnie Robaczki! Czas na zmianę stylu. Stary maż ustępuje miejsce 20 latkowi(nieważne ,że spotkania sponsorowane.To na pewno ze strony młodego miłość). Garsonki oddaję do Pck i zakładam miniówkę. Włosy są juz długie,kolorek się zrobi super blond. Figurka jak na 120 kg całkiem super,wzrost 180 cm tłuste doopsko mi ukryje. Jak jak Was wszystkich kocham ! No to młodzi panowie z Wwy i okolic zostawiajcie do siebie namiary. Czeka seksowna ,długowłosa,majętna pani.

Gość gość
Twoim zdaniem wszystkie trzydziestki i czterdziestki są tłuste obleśne i podobają się tylko starym dziadom? Może wyjrzyj dalej niż ty o twoja rodzina :) W du/pę sobie wsadź te tanie sarkazmy dziewczyny wyżej nie pisały o żadnych facetach i sponsorach tylko o tym jak kto żyje i czy mu z tym dobrze ale ciebie jak widać swędzi peeezda.

Gość gość
haha dokladnie :D k***a co za ciemnogrod. obcym ludziom nie dadza zyc jak im sie podoba. ch/uj wam w doope maszkary

Gość gość
Modliszka vel Tarantula dziś siedem wpisów przed tobą mówi o czymś zupełnie innym, a nie o bzykaniu się z młodszymi. Chodzi o jakąś akceptację inności, tolerancję. Nie wszyscy muszą wyglądać jednakowo i uwierz mi chciałabyś wyglądać w wieku 40 lat jak moja koleżanka instruktorka tańca, nigdzie nie napisałam, że ona się bzyka z licealistami albo że ktoś się na nią ślini ale jak widzę dla ciebie młodość i młody wygląd tylko do tego się sprowadza :o żal mi cię, jesteś pustą smutna osobą, która życie i młodość postrzega tylko przez pryzmat dawania du/py i oceniania kobiety po tym czy się nadaje do seksu z większością facetów :(

Gość gość
Modliszka vel Tarantula no właśnie gdzie te ostatnie wpisy nad tobą są o młodocianych kochankach? a jak chcesz wiedziec to moja babcia ta od gór nigdy nie nosiła garsonek więc nie musiała oddawać :P Twoim zdaniem to jest obowiązkowy mundur w tzw "pewnym wieku"? zawsze latała na sportowo, a na jakieś wyjścia zakłada eleganckie sukienki Mango, Mohito, Zara do kolan lub za kolano w pastelowych kolorach, do tego jakies szpilki czy baleriny, zamiast żakietu kardigany. Uważam, że tych smutnych babcinych szarych, brązowych i czornych garsonideł nikt nie powinien nosić, zwłaszcza starsze panie, które i tak już przekwitły więc po co mają się pakować w te depresyjne paskudztwa gdy można stylowo się odwalić w każdym wieku :D :D

Gość gość
ja pierd/dole o co chodzi z tymi garsonkami ? :-O bo wedlug kafeterii 25 lat i wypada garsonke nosic ? i tak do trumny ? a co to w ogole jest ?

No starsze panie to jest osobny problem. One sa przekonane że nie mogą ladnie wyglądać, więc i ubior nie może zwracać uwagi Te same fryzury, spódnice, płaszczyki, zakiety. Tak łatwo rozpoznać starszą panią że jest z Polski. :-D

Gość gość
tak syttsyn jestes pewna ??? Moja mama ma 65 lat i sie tak pieknie ubiera, ze Tobie by galy z czaszki wylecialy kobieto. faceci tylko lby za nia obracaja. Jest zawsze pieknie ubrana pod kolor, buty, torebka wszysko ja bylam z mama u ginekologa na mamografii piersi to sie lakarka nadziwic nie mogla, ze moja mama ma 65 lat i jej cycki stoja a nie wisza. jak wy mnie wszytkie 23 letnie pr***** i mohery wk*****acie

Gość gość
moja mama ma 65 lat, nosi buty na koturnie i na korku bo jest malutka 1, 52 ciagle sobie kupuje ladne ciuchy i buty. faceci na ulicy leb za nia kreca jak zj/eby. dodam , ze mama nie wyglda na tania dzi/wke tylko potrafi sie tak gustownie ubrac ze szok. i wy male kure/ffki bedziecie innym dyktowac ak maja zyc i sie ubierac ????

Gość gość
gość dziś dokładnie, ostatnio z teściową 62 lata byłam odwiedzić jej mamę w szpitalu i babka która leżała z nią na sali coś tam smęciła i pouczała moją tesciową, że jak ona będzie miała te lata to to i siamto i ona taaaakie doświadczenie ma juz w tych szpitalach przez te lata więc tesciowa się pyta ile ma lat, a ta: 60 :P hahaha padłyśmy obie. Moja teściowa dżinsy rurki, buty lordsy, bluzeczka elegancka, żakiet asymetryczny koralowy, do tego piękny naszyjnik i awiatory na głowie, włosy swoje naturalne czarne loki do ramion, piękna zadbana twarz, białe zęby i baba była w ciężkim szoku, że jej rówieśnica tak wygląda.

Gość gość
jebniete baby poziom licealistów

Gość gość w krótkich
Urodziłam pierwsze i ostatnie dziecko w wieku 35 lat i po prawie roku obcięłam króciutko włosy. Najpierw po porodzie mi wypadały i zrobiły mi się zakola i już nie kochałam tych długich włosów, a później syn mnie za nie ciągnął. Obcięłam na króciutko i czuję się świetnie, ludzie mówią że bardzo mi pasuje (a kiedyś odbierałam to jako niekobiece, a nawet lesbijskie). Do tego to super wygoda, szczególnie gdy wróciłam do pracy. Mankament - fryzjer co miesiąc po kilkadziesiąt zł.

22:41 och no coś takiego, jak mogłam pominąć twoją mamę, przecież codziennie ją widuję. Tak mi wstyd teraz :-/

Gość gość
Ja wiem że nie na temat, bo o kobietach starszych niż 40, kocham, uwielbiam kiedy kobiety po 60 siwieja i mają długie włosy, rozpuszczone, wyglądają jak czarodziejki, szamanki, piękne są, też takie będę wyglądać moja sąsiadka mam takie włosy i jedną jeszcze kobietę poznałam. Można być piękną w każdym wieku i kobiecą. Wracając do czterdziestek to trzeba się odmladzac, bez plastiku i solarium oczywiście, ale garsonka i ta krótka trwała komputerowa na głowie szpeci każda kobietę, kiedyś poznałam dziewczynę która miała dwadzieścia kilka lat i taki styl, aż mi się płakać chciało, jak moje ciotki, roczniki 50, masakra, lepiej się odmladzac niż postarzac.