Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta powinna miec prawo do zycia?

Polecane posty

Gość gość
"Wy jesteście emocjonalnymi niedorozwojemi do śmierci. " Czyli ludzie korzystający z równouprawnienia to niedorozwoje umysłowi.

Gość gość
Sprawdź sobie tumanie co znaczy pojęcie obowiazek

Gość gość
gość dziś ja mam własne mieszkanie i jeśli jestem już dłuższy czas z chłopakiem to wiadomo że on się do mnie wprowadzi i gdy widzę, że nic nie robi tylko bałagan to z nim kończę bo z obibokiem nie będę żyć X Czyli prowadzisz dom publiczny :O

Gość gość
To urodz dzieci skoro tak rozumiesz równouprawnienie polglowku

Gość gość
ty po prostu nie rozumiesz, że: jeśli kobiecie się nie chce sprzątać to tego nie robi jeśli kobieta chce odpocząć to odpoczywa a nie zapierdziela x kobieta ma po prostu prawo do tego co mężczyźni i właśnie to wywalczyły feministki x kiedyś to kobiety same wykonywały wszystkie obowiązki domowe a teraz dzięki feministkom kobiety również idą do pracy a po niej dzielą się obowiązkami domowymi z partnerem , czyli ze ona i on sprzątają, gotują, zajmują się dziećmi x feministki wywalczyły to dla kobiet nie dla mężczyzn x to one sprawiły ze mężczyźni również muszą sprzątać, gotować i dzieckiem się zajmować a nie tylko siedzieć x kobiety jak są zmęczone to tak samo jak mężczyźni odpoczywają

Gość gość
gość dziś ja mam własne mieszkanie i jeśli jestem już dłuższy czas z chłopakiem to wiadomo że on się do mnie wprowadzi i gdy widzę, że nic nie robi tylko bałagan to z nim kończę bo z obibokiem nie będę żyć X Czyli prowadzisz dom publiczny pechowiec.gif nie prowadzę domu publicznego, miałam 1 partnera seksualnego z którym byłam parę lat ale po zamieszkaniu razem nam nie wyszło, dlatego teraz wole najpierw z kimś zamieszkać a dopiero później współżyć

Gość gość
Każdy mężczyzna ma prawo do odpoczynku. Nie musi wykonywać żadnych obowiązków tak jak kobieta. To wywalczyły feministki.

Gość gość
to forum to zbieranina patologicznych prymitywów z całej pl. jak czytam większość wypowiedzi tych nieudaczników to mam wrażenie, że nie wykupili recepty od psychiatry.

Gość gość
gość dziś ja mam własne mieszkanie i jeśli jestem już dłuższy czas z chłopakiem to wiadomo że on się do mnie wprowadzi i gdy widzę, że nic nie robi tylko bałagan to z nim kończę bo z obibokiem nie będę żyć X Czyli prowadzisz dom publiczny pechowiec.gif /x /x /x nie prowadzę domu publicznego, miałam 1 partnera seksualnego z którym byłam parę lat ale po zamieszkaniu razem nam nie wyszło, dlatego teraz wole najpierw z kimś zamieszkać a dopiero później współżyć

Gość gość
"zbieranina patologicznych prymitywów". Czyli każdy kto korzysta z równouprawnienia to patologiczny prymityw.

Gość gość
do ciebie to nie dochodzi ze to dla kobiet zostali wywalczone prawa które mężczyźni już mieli, jesteś ograniczony i głupi skoro takiej prostej rzeczy nie potrafisz zrozumieć

Gość gość
"to one sprawiły ze mężczyźni również muszą sprzątać, gotować i dzieckiem się zajmować a nie tylko siedzieć" xxxxxxxxxxxxx Dzięki feministkom mężczyźni nic nie muszą. Mają do tego prawo. Korzystajmy z równouprawnienia.

Gość gość
"do ciebie to nie dochodzi ze to dla kobiet zostali wywalczone prawa które mężczyźni już mieli" Skoro mieli te prawa to znaczy że dalej je mają. Nie muszą wykonywać obowiązków domowych. Mamy równouprawnienie.

Gość gość
"do ciebie to nie dochodzi ze to dla kobiet zostali wywalczone prawa które mężczyźni już mieli" Skoro mieli te prawa to znaczy że dalej je mają. Nie muszą wykonywać obowiązków domowych. Mamy równouprawnienie. x no a teraz kobiety mają takie prawo i nie muszą wykonywać żadnych obowiązków. Mamy równouprawnienie

Gość gość
"no a teraz kobiety mają takie prawo i nie muszą wykonywać żadnych obowiązków. Mamy równouprawnienie " Czyli misja feminizmu już dawno się zakończyła. Teraz mężczyźni mogą spokojnie korzystać ze swoich praw.

Gość gość
masz zdiagnozowaną paranoję czy unikasz lekarzy?

Gość gość
Feministki, możecie już zakończyć swoją działalność. Mamy świat jakiego chciałyście. Mężczyźni, korzystajcie z równouprawnienia.

Gość gość
Feministki są tak głupie że nie wiedzą o co to jest równouprawnienie.

Gość gość
a ty jesteś tak głupi że też nie rozumiesz co to jest równouprawnienie widzisz tylko prawa dla siebie i obowiązki dla kobiet - a powinieneś jeszcze widzieć obowiązki dla siebie i prawa dla kobiet

Gość gość
A feministki widzą tylko prawa dla kobiet i obowiązki dla mężczyzn.

Gość gość
To jakiś cymbal. To dowód że jak facet nie musi myśleć to nie myśli. Ich mózg jest jak worek kartofli

Gość gość
"To jakiś cymbal" Czyli feministki to cymbały.

Gość gość
Dlaczego mężczyźni korzystający z równouprawnienia są nazywani cymbałami albo niedorozwojami?

Gość gość
bo zapominają że kobieta ma takie samo równouprawnienie

Gość gość
Co wg ciebie jest równouprawnieniem synku?

Gość gość
"bo zapominają że kobieta ma takie samo równouprawnienie " A kobiety zapominają że mężczyźni też mogą korzystać z równouprawnienia.

Gość gość
Dobrze będziemy korzystać. Jak na razie dokonujecie 100% morderstw i 90% gwałtów teraz będzie pół na pol

Gość gość
"Jak na razie dokonujecie 100% morderstw i 90% gwałtów teraz będzie pół na pol " Możecie zacząć od feministek.

Gość gość
Zaczniemy od was smierdziele

Gość gość
Kobiety, zachęcajcie mężczyzn do korzystania z równouprawnienia. Mężczyźni mają prawo do świętego spokoju.