Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta powinna miec prawo do zycia?

Polecane posty

Gość gość
"Zaczniemy od was smierdziele " Ale świat bez feministek byłby o wiele lepszy. Więc zróbcie coś dobrego dla świata.

Gość gość
Kobiety, zachęcajcie mężczyzn do korzystania z równouprawnienia. Mężczyźni mają prawo do świętego spokoju. x kobiety też mają

Gość gość
Kobiety, zachęcajcie mężczyzn do korzystania z równouprawnienia. Mężczyźni mają prawo do świętego spokoju. x kobiety też mają

Gość gość
W czym bylby lepszy idioto? Chyba dla was bezkarne swinie.

Gość gość
a kobieta ktora feministka nie jest jest szczesliwa z mezem ktory ja g***** bije sponiewiera ja zyje z alkoholikiem i jest szczesliwa.

Gość gość
Feministki to gnidy.

Gość gość
"a kobieta ktora feministka nie jest jest szczesliwa z mezem ktory ja g***** bije sponiewiera ja zyje z alkoholikiem i jest szczesliwa. " xxxxxxxxxxxx A mężczyzna który jest z feministką musi udawać że lubi obowiązki domowe i że jego partnerka jest mądra.

Gość gość
Jak czytam takich idiotów to jestem za krzesłem elektrycznym. Jestes ograniczony intelektualnie, niezdolny do żadnej szerszej perspektywy myślowej. Współczuje ci biedaku

Gość gość
Kobieta nigdy ie doruwna do mezczyzy

Gość gość
" jestem za krzesłem elektrycznym." Zacznij od feministek. Uwolnisz świat od ich smrodu.

Gość gość
niech zaczną od takich facetów jak ty co nić poza własną dupą nie widzi i myśli że wszystko mu się należy

Gość gość
Wygląda na to, że to feministyczne bydło nawet nie wie co to jest równouprawnienie.

Gość gość
nić = nic

Gość gość
a według ciebie co to jest równouprawnienie?

Gość gość
jak nie bylo rowooprawnie T wiecie ze kobieta nie miala zadnych praw rodzicielskich do swoich dzieci. tylko rodzila i karmila zmienniala pieluchy tylko po to byla. a prawa rodzicielskie mial mezczyzna i mogl o nie decydowac a matka nie miala prawa. dorosły syn miał wiecej praw od matki mogl decydowac o jej zzyciu wiadomo to facet mial prawa i wolnosc. Feministki wywalczyly dla kobiet prawa rodzicielskie. zeby nie rownooprawnienie to by wasui synkowie decydowali by o waszym zyciu. Teraz to jest nie do pomyslenia. Chcecie kobiety takiego zycia urodzic dziecko i nie byc jego rodzicem mimo ze go urodzilyscie a potem sluchac rozkazow syna alkoholika.

Gość gość
jak nie bylo rowooprawnie T wiecie ze kobieta nie miala zadnych praw rodzicielskich do swoich dzieci. tylko rodzila i karmila zmienniala pieluchy tylko po to byla. a prawa rodzicielskie mial mezczyzna i mogl o nie decydowac a matka nie miala prawa. dorosły syn miał wiecej praw od matki mogl decydowac o jej zzyciu wiadomo to facet mial prawa i wolnosc. Feministki wywalczyly dla kobiet prawa rodzicielskie. zeby nie rownooprawnienie to by wasui synkowie decydowali by o waszym zyciu. Teraz to jest nie do pomyslenia. Chcecie kobiety takiego zycia urodzic dziecko i nie byc jego rodzicem mimo ze go urodzilyscie a potem sluchac rozkazow syna alkoholika.

Gość gość
Zreszta jesli jakas kobieta twierdzi ze nie jest feministka to niech sie wypsze wlasnych podrzeb i zachcianech. a wiecie ze karzde kolorowe pisemko jest feministyczne. aha koieta ktora feministka nie jest zachowa cnote do slubu i nigdy nie urzyje antykoncepcji bo po co urzywac preciesz jest do rodzenia dzieci. to grzech spytajcie ksiedza to wam powie ze to feministyczne

Gość gość
Nie powinna miec!

Gość gość
Kobiety chcą mieć prawa jak ludzie... Dokąd ten świat zmmierza?! :O

Gość gość
Jeśli kobieta jest feministką to niech pozwoli mężczyźnie odejść kiedy on chce i niech nie żąda alimentów.

Gość gość
a kobieta nie moze odejsc bo nie ma takiego prawa. w bibli jest napisane ze kobieta powinna slouzyc mezczyzinie i byc mu posluszna we wszystkim

Gość gość
Jeśli kobieta jest feministką to niech nie zmusza faceta do wykonywania obowiązków domowych. Facet ma prawo do świętego spokoju.

Gość gość
Alimenty są na dzieci nie na żonę kretynie

Gość gość
dziś To sobie poczytaj że kobieta mogła odejść ale nie mogła powtórnie wyjść za mąż.

Gość gość
a jak kobieta nie jest feministką to facet będzie jej pomagał w obowiązkach domowych?

Gość gość
Skora facet amimentow nie chce placic to niech wezimie np % dzieci i je wychowoje. Zreszta co wy sie czepiacie ze kobieta chce alimentow na dziecko przeciesz musi go utrzymac nakarmic napoic. Co ma z glodu umrec. Oj jaki facet biedny bo musi dawac na jedzenie i na sirodki do zycia swoim dzieciom ktore splodził. No tak niech malutkie dzieci cierpiol i umieraja z glodu

Gość gość
"Alimenty są na dzieci nie na żonę kretynie " Mężczyzna powinien przeznaczać tyle pieniędzy ile chce. Jego pieniądze, jego sprawa. Feministka powinna to uszanować.

Gość gość
a jak kobieta nie jest feministką to facet będzie jej pomagał w obowiązkach domowych?

Gość gość
"a jak kobieta nie jest feministką to facet będzie jej pomagał w obowiązkach domowych? " Zrobi co będzie chciał. Ma do tego prawo.

Gość gość
Kurwa wiecie ze klechy tłumacza kobietom zeby nie zadały od meza alimentow na dzieci jak ja zostawi bo to feministyczne i to grzech. Gadal ksiadz ze to ona musi sama poradzic i znosic swoj krzyz. Czytałam o tym niedawno w jednym artykole.