Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie ma juz normalnych kobiet, dziewczyn

Polecane posty

Gość gość
Nie ma normalnych kobiet wszystkie do miasta uciekaja ze wsi bo krow doic nie chca karmic świn nie chca w polu ciezko tez pracowac nie chca. Wola w miescie w mieszkanku nowoczesnym siedziec.

Gość gość
haha wracac po siezkiej pracy do domu do zony. no ja zajmuje sie domem maz przyjdzie na obiad zje wychodzi i sie ciaga po barach z kolegami i Bog wie gdzie jeszcze. o zadnej milosci w naszym malzenstwie nie ma mowy.

Gość gość
A gdzie sa mezowie tacy jak świety Juzef. tacy ze rodzine do kosciola zaprowadzi i dba o wiare rodziny. teraz zona musi namawias meza aby sie pomodlil.a on odpowie ze to dla bab a nie dla facetow. A to mezczyzna jest autorytetem dla rodziny i on dba o swoja trzudke. Jak opowiedzial jeden ksiadz jak maz nie chce dbac o wiare rodziny to kobieta dba i ona glawa rodziny wtedy jest. Wiec faceci zastanowcie sie jak jestescie glowa rodziny to dbajcie aby wasza rodzina byla praktykujaca katolicka rodzina.

Gość gość
Dodam ze te kobiety ktore tu pisza jakimi sa gospodyniami i dbaja o mezow w zyciu o niego sie nie pomodlily do naszego Boga. A powinny bo to wasz obowiazek zaprowadzic meza do nieba.

Gość gość
one sa tylko ze wy wolicie puste , sztuszne lale !!

Gość gość
A kobieta woli bogatego meskiego boksera zamiast biednego spokojnego

Gość gość
Kobieta woli spokojnego bogatego.

Gość gość
Ha smieszne ja tez wole bogatego bo taki da kase na produkty do obiadku a biedny tylko na chleb i maslo i co to za obiad bedzie heheh

Gość gość
A ja jestem ze wsi i chce kobiete taka aby doiła krowy bo mam 30 sztuk i swin dużo i musi ktos nakarmic aby było mieso do jedzenia. bo ja z supermarketu jesc nie bede. zreszta po co kase na takie miastowe wydawac. na wsi swoje sie produkuje. i takiej kobiety chce aby ze mna pracowała w gospodarstwie. ja mam durzo hektarow pola. wszystkie do miasta uciekaja i miastowym chlopakom gotuja swinstwo z supermarketu

Gość gość
Nie ma pracowitych kobiet juz. siedzicie sobie w swoim miescie i obijajcie sie zamkniete w jakims bloku

Gość gość
Wakacje jak widać się zaczely

Gość gość
male do pieszczoty a duze do roboty !!! kobiete do pracy bys gnal, niewolnicy szukasz, ? a sam haruj ! chlopy sa od roboty !

Gość gość
A ja jestem ze wsi i chce kobiete taka aby doiła krowy bo mam 30 sztuk i swin dużo i musi ktos nakarmic aby było mieso do jedzenia. bo ja z supermarketu jesc nie bede. zreszta po co kase na takie miastowe wydawac. na wsi swoje sie produkuje. i takiej kobiety chce aby ze mna pracowała w gospodarstwie. ja mam durzo hektarow pola. wszystkie do miasta uciekaja i miastowym chlopakom gotuja swinstwo z supermarketu x do 30 krów to chyba jest automatyczna dojarka i czy ty baby szukasz czy darmowej siły roboczej,bo to jednak różnica.. teraz dziewczyny chcą miec pazury,fryzury i leżeć do góry doopskiem a nie zasuwać w gospodarstwie

Gość gość
hahahhaa , wlasnie frajerki sobie szuka , pajac ile masz lat ?

Gość gość
pewnie smierdzi gnojem na odleglosc i zadna go nie chce :D

Gość gość
Nawsi jest zyce rzej****e charujesz a maz gorzae pije.a tesciowa pogania kijem aby dogadzac da synka pijaka. I jatemu do iasta ucieklam. Bo rozwodyna wsinie istnieja meczysz sie do konca zycia z wiesniakiem ktury widlami zone bije

Gość gość
Kobiey maja suzyc mezowi a az dbac oze ta jest w bibli naisane. To czemu karzdy gada ze to kobiera dbala o meza. Ten cytat jest pomijany.

Gość gość
facet ma utrzymywac rodzine a nie odwrotnie ! sluzki sobie szukasz ???

Gość gość
A gdzie normalne kobiety kture tylek podetrze na starosc dla tesciowej i tescia. Tetaz tescwa rzazujet synwasie obraza a kiedys musialy katzde polecenir wykonac a tetaz szkoda gadac

Gość gość
każda kobieta XXI wieku to zimna kurfa

Gość gość
gość 2015.06.26 te kochające i prawdziwe kobiety nie chcą hulających po innych kobiecych ciałach uczniów PUA, ćpunów, narkomanów i alkoholików. chcą też "normalnych", zadbanych, kochających z wzajemnością facetów, i ceniących "ognisko domowe" x To cały ja i jakoś żadna dziewczyna czy kobieta mnie nie podrywa czy nawet choćby nie zagaduje do mnie.

Gość gość
gość 2015.06.26 a ta ktora chce godnie zyc nie chce byc wykorzystywana przez meza tyrana to co k***a jest nienormalna kobieta? x jak nie znajduja normalnego oddanego mezczyzny kochajacego swoja kobiete to biora to co je podrywa, takich tyranow, zeby nie zyc samotnie, bo kobiety sa uczuciowe, nie to co faceci (nie ta to inna badz zadna)

Gość gość
Ja jestem taką żoną o jakiej piszesz, że nie istnieją. Lubię i chcę być zadbaną, zaradną i mającą swoje pasje dobrą żoną i mamą.

Gość gość
10:37 - aha czyli chcesz mieć też na boku kolesia zeby Cie j*ał?

Gość gość
niestety zgadzam się z autorem nie ma normalnych kobiet

Gość gość
ja jestem normalna i seksowna i nie mam oporow w seksie. Lubie czarne brudne murzynskie penisy z d**y do ust

Gość kiedyś byłam dobra
no własnie,mało jest porządnych męzczyzn a ze kobiety chcą kochać i byc kochane to potem wpadają w łapy facetów którzy najpierw udają dobrych kochających a potem jak juz zdobędą pokazują swoje prawdziwe oblicze

Gość kiedyś byłam dobra
i potem te kobiety stają sie zimne nieczułe albo tak zranione ze nie chcą sie angażować w kolejne związki..ja jestem i porządna i zaradna i uczciwa,opiekuncza,mam swoje zainteresowania ale nie mam ochoty angażować sie w relacje z męzczyznami

Gość kiedyś byłam dobra
i potem te kobiety stają sie zimne nieczułe albo tak zranione ze nie chcą sie angażować w kolejne związki..ja jestem i porządna i zaradna i uczciwa,opiekuncza,mam swoje zainteresowania ale nie mam ochoty angażować sie w relacje z męzczyznami

Gość gość
Rzecz w tym, że obie strony nie są bez winy, a prawda zawsze leży pośrodku ... Mężczyźni i kobiety popełniają takie same błędy w związkach, po zdobyciu Jej czy Jego, sądzą że to już na wieczność :( A prawda jest taka, że miłość (jeśli istnieje między nimi!) trzeba pielęgnować, dbać o Nią, zraszać codziennie drobnymi choćby gestami ..... rozumieć potrzeby tej drugiej strony ..... obustronnie !! Nie ma czegoś takiego jak przynależność do jakiejkolwiek osoby wbrew naszej woli, ale jeśli kochamy, robimy wszystko aby to trwało, aby było dobrze, i czasem się zatracamy i gubimy w tym wszystkim. Stąd właśnie rodzą się frustracje, a potem żal do całej płci odmiennej ....... a przecież wystarczyłaby odrobina zwykłej (?! ) ludzkiej życzliwości, chęć porozumienia, i mogłoby być chociaż znośnie ? Niestety nikt tego nie chce, większość ludzi woli walczyć ..... :( Nigdy nie zrozumiem w jakim celu ? :(