Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów którzy są niby zainteresowani ale nic nie robią

Polecane posty

Gość gość

Różne się słyszy opinie. Jedni mówią że jak facetowi zależy to zrobi wszystko, gdyby mnie kochał to nie pisałabym teraz na kafeterii i nie zadawała głupich pytań. Niezdecydowany,niesmiały,niepewny=niezainteresowany. Moje zdanie jest identyczne, skoro nie stać kogoś na poważny krok do przodu -nie zależy mu lub ponosi swoje ego widząc jak kobieta na niego leci. Rozmawiałam ostatnio z kolegami, którzy powiedzieli że to nieprawda, a takie odpowiedzi rzucają tylko kobiety które nienawidzą mężczyzn. Przecież facet tez ma prawo wstydzić się,bać odrzucenia,wyśmiania, jeżeli uważa ze nie ma szans u danej kobiety nie robi nic więcej tylko tęskni za nią i na tym się kończy. Może dlatego mało inicjatywy wykazuje? Założyłam ten wątek bo byłam kiedyś w podobnej sytuacji, na forum również trafiam na tego typu temat jak"jak odróżnic o co mu chodzi..." Jak w końcu jest? jak więc odróżnić brak zainteresowania od zainteresowania?

Gość gość
Kurwa, tak trudno zrozumiec ze nie kazdy facet chce byc w zwiazku i nie szuka dziewczyny?? To ze jakas dziewczyna daje znaki ze jest zainteresowana to nie oznacza automatycznie ze facet ma do niej leciec na klęczkach. Ja p*****le, niektore dziewuchy maja naprawde duze mniemanie o sobie.

Gość gość
Do 18:39. Czytaj ze zrozumieniem baranie, mowa jest o facetach inicjujących znajomość i takich którzy po tym robią krok w przód i w tył a nie o kobietach które wysyłają znaki.

Gość gość
Spytaj mamy albo wróżki Jadzi.

Gość gość
Debillo to pisz treściwie a nie takie srutututu kur'wa. Babom to nie wiadomo nigdy o co chodzi.

Gość gość
Czy wy drogie Panie zrozumiecie wreszcie, ze to że facet jest wami zainteresowany, nie zawsze musi oznaczać chęć związku. Może chce się po prostu zakumplować na początek, my w przeciwieństwie do kobiet jak widzimy dziewczynę która nam się podoba, nie myślimy od razu o niej jak o potencjalnej żonie i matce naszych dzieci, najpierw oczekujemy zwykłej kumpelskiej relacji i nic poza tym, a jak dziewczyna będzie fajna i nam przypasuje, to dopiero wtedy możemy pomyśleć o czymś więcej.

Gość gość
urwij mu jaja, jeśli ci wybaczy to jego miłość jest szczera

Gość gość
zrozumcie wreszcie faceci, ze my nie chcemy byc waszymi wyjsciami awaryjnymi do p********** albo chcecie zwiazku albo szukajcie sobie f****ng FRIENDS:D

Gość gość
Czyli ze dla ciebie facet przyjazni sie z dziewczyna tylko po to zeby ja zr****** ja p*****le ludzie trzymajta mnie bo nie wytrzymie

Gość gość
Bo baby są totalnie porąbane, myślą że jak facet chce się zakumplować, to od razu chodzi o seks, no ale głodnemu chleb na myśli :) Same są nieźle zboczone, bez seksu nie potrafią się obejść i tą swoją słabość zwalają zawsze na mężczyzn, to my je wykorzystujemy, one tylko wchodzą nam do łóżka :)

Gość gość
no niee żartuj!!! Zaden facet, który ze mna chciał ''sie zakumplować ''na początku, nie chciał sie TYLKO zakumplować, ale niemal natychmiast sie p... . Taka prawda. Te dwa maksymalnie spotkania , na których facet MAMROTAŁ cos o sobie na odczepnego, i uDAWAŁ<że mnie słucha, były wyłączbnie poto by doibrac się do majtek. TAKA PRAWDA!!! jedyni normalni KUMPLE - to faceci od lat żonaci, w pracy, i trzymający ręce przy sobie. I nie nie wyglądam dziewkarsko, nie jestem modelką, i nie jestem blondfibarbie, a kobietą juz po 40 stce

Gość gość
eeee:D nie ma przyjazni damsko-meskiej:D

Gość gość
No to moze mieliscie peszek, ja sie przyjaznie z niektorymi dziewczynami bo robia sie zabawne po kilku piwerkach, If you know what I mean...

Gość gość
Jak nie ma jak jest, poza tym nie szastaj słowem przyjaźń, bo z przyjaźnią jest jak z miłością, bardzo rzadko spotykane. To że z kimś się znasz przez miesiąc, wymieniasz sms-ami nie oznacza przyjaźni, na prawdziwą przyjaźń pracuje się latami.

Gość gość
damsko-meska tylko jak druga strona jest homo albo nieatrakcyjna:D tak stworzony jest ten swiat:D

Gość gość
zamien sobie na kolezenstwo albo friend:D

Gość gość
Ja kolegowalam lub przyjaznilam sie przez swoja zycie z wieloma mezczyznami i zawsze konczylo sie to tak samo z ich strony:D 33-latka

Gość gość
Ja też kilka razy "przyjaźniłem" się z kobietami i wiesz co... też kończyło się to zawsze w ten sam sposób, po jakimś czasie chciały seksu, a potem były zdziwione że ja nie chcę związku, choć od samego początku byłem szczery i o tym mówiłem.

Gość gość
no cieekawe, bo ja ze swego doswiadczenia powiem,że ilekroć facet mówił,że chce się ze mna " zaprzyjaźnic" - to dla niego oznac\zało to,żebym ja mu wskoczyła do łózka, bez zobowiązań dla niego, " bo przecież my sie tylko bysmy przyjaxnili, a nie byli w związku". Zobowiązań dla niego, bo ja , oczy- wiście:D:D:D:D musiałbym byc mu wieeerna" tak sobie faceci wyobrażaja ''przyjaźń'' z kobietą!!!

Gość gość
No popatrz, a jak mam 2 przyjaciółki od ładnych paru lat i z żadną nie spałem i nawet ani razu o tym nie pomyślałem, a dziewczyny są naprawdę atrakcyjne, miałbym więcej kobiet przyjaciółek, ale jak pisałem wcześniej, część z nich sama zaciągała mnie do łóżka licząc na to, że może zmienię zdanie co do związku. Wy kobiety tak samo lubicie seks jak my, może nawet bardziej, bo jak wiadomo facet ma ograniczone możliwości.

Gość gość
moze pomylisz za kilka lat:D albo nie sa to zbyt bliskie kolezanki:D roznie bywa, ale zwykle jedna ze stron chce czegos wiecej w takiej sytuacji, najczesciej mezczyzna:D a jako, ze lubie przebywac w meskim gronie, to nie raz slyszalam, ze moga przyjaznic sie tylko z brzydka kobieta:D:D:D

Gość gość
pewnie, ze lubimy seks:p tyle, ze kobiety znacznie wiecej ryzykuja uprawiaj seks z przypadkowymi mezczyznami, po drugie nie kazdemu pasuje taki fun

Gość gość
Nie pomyślę, bo obie te dziewczyny są dla mnie jak siostry, znam je od czasów podstawówki. Może i faceci chcą seksu w takich "przyjaźniach", ale wystarczy powiedzieć nie i normalny facet zrozumie, kobiety natomiast często się zakochują podczas takich znajomości i oczekują dużo, dużo więcej niż facet który chce tylko seksu :P

Gość gość
w tej mojej grupie byli zarowno mezczyzni, ktorzy chcieli tylko seksu jak tez tacy, ktorzy zakochiwali sie na zaboj i lata za mna bardzo dlugo, tak pol na pol:D

Gość gość
a swoja droga trafiales na dziwne laski, proste wypowiedziane nie powinno byc latwe do zrozumienia:p

Gość gość
"nie"

Gość gość
ubimy seksjezyk.gif tyle, ze kobiety znacznie wiecej ryzykuja uprawiaj seks z przypadkowymi mezczyznami, po drugie nie kazdemu pasuje taki fun -o to to wlasnie..

Gość gość
Mnie nigdy się nie zdarzyło aby usłyszał nie, to kobiety pierwsze same tego chcą, ja akurat z tym mogę poczekać, dlatego uważam, że to kobietom bardziej na seksie zależy, a ja dzięki temu mam czyste sumienie, bo ja nic nie obiecywałem :P

Gość gość
a flirtujesz z nimi czy one takpo samym wygladzie sie w tobie bujaja?