Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile prostytutek trzeba zaliczyć żeby być w miarę kompetentny w łóżku?

Polecane posty

Gość gość

?

Od seksu z prostytutką kompetencji nie nabierzesz.

Gość gość
No dobra - ile lasek w klubie trzeba przelecieć?

Gość gość
nie uważam, żeby więcej partnerek oznaczało więcej umiejętności.. Chodzi o podejście. Właściwie to najgorszy kochanek jaki mi się trafił okazał się kobieciarzem z niezłym przebiegiem, a najlepszy bym mało doświadczony i trochę nieśmiały, ale bardzo zaangażowany :)

Gość gość
To jest tak jak z rysowaniem. Niby każdy potrafi, ale nie każdy ma talent :-)

Gość gość
Kobiety piszą że lubią doświadczonych, ale wydaje mi się, że doświadczenie nie ma większego znaczenia. O wiele ważniejsza jest fantazja i "słuchanie" partnerki.

Gość gość
Seks jest jak jazda samochodem a dobry kierowca wie jak ruszyc Nie nauczysz sie milosci od prostytutki a seks to tez gra wstepna o ilez wazna niz cala jazda!!!

Gość gość
U k***e można sie nauczyć motoryki ruchu. Czasem chodze i bzykam, zainwestowałem też w dmuchaną lalę taką droższą żeby trenować na niej, ale mam problem bo musze ją chować przed starymi. A same egzaminy robie sobie z normalnymi dziewczynami jak się trafią. I jak naisali wcześniej ,gra wstępna, namiętność i przede wszystkim zaangażowanie, postaranie sie o to żeby partnerka miała dobrze ale bez stresu bo to bardzo szkodzi w seksie.

Gość gość
Dokladnie doswiadczony facet postepuje zgodnie ze sprawdzona gra a kto powiedzial ze u wszystkich sie sprawdzi!!! Seks to fantazja to uczucie

O wiele ważniejsza jest fantazja i "słuchanie" partnerki. x święte słowa.

Gość gośćkoalicjusz
Ty Rysiu dla mnie nie musisz żadnej.. Razem wszystko odkryjemy:*

Gość gość
Takie chodzenie do prostytutek niszczy milosc bo uczysz sie jak maszyna a. Nie o to chodzi!!!

Gość gość
Ten druk ze chcesz byc dobry spowoduje ze bedziesz sztywny I szybki u prostytutek jest to wazne ale nie w zyciu!!!

Gość gość
nie słuchaj kafeterianek bo piszą bzdury! Kobieta wyśmieje cie jak powiesz, że miałeś mało kobiet albo żadnej. Facet musi bzykać co popadnie nawet w burdelu by nabrać doświadczenia. Od prostytutki nauczysz się miłości, zaangażowania czułości. Co powiesz dziewczynie? że jesteś prawiczkiem? Wyśmieje cie i nazwie ścierwem i nieudacznikiem!

Gość gość
Do 6:59 nie liczy sie ilosc tylko jakosc seksu Co mozna sie w burdelu nauczyc? Chyba ze zasiegniesz lekcje prywatne!!! Juz po samym tytule widac ze autor sie stresuje , wyluzuj to I seks bedzie udany Tak jak dlugosc penisa nie koniecznie ma znaczenie jak sie nie umie go uzywac !!! Faceci o malych penisach nadrabiaja wiecej gra wstepna niz odwrotnie!!!