Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta obraziła się, że nie dałem jej prezentu

Polecane posty

Gość gość

Kobiety to jednak materialistki! Moja partnerka obraziła się dziś na mnie i powiedziała, że jej przykro za to... że nie dałem jej nic na urodziny!!! Przeciez liczy się pamięć, przyjechałem, życzenia jej złożyłem ze szczerego serca- to jeszcze mało?! Ona sobie ubzdurała, że miłoby jej było, gdyby choć cukierka jej dał! Jestem wściekły na nią za to! Jeszcze nie jest moją żoną, a już ma takie wymagania! Liczy się pamięć, a nie prezenty, czuję się potraktowany jak bankomat przez te jej roszczenia urodzinowe! Cukierka by chciała lub zaproszenie na kawę, a jak nie dostała, to zachowała się jak obrażona księżniczka!

Gość gość
i miała rację, a ty jesteś mega sknerą i dorabiasz ideologię do swojego skąpstwa. Ew. jest to provo, jedno z dwóch

Gość gość
Ale wymyślasz.

Gość gość
to kobieta pisala...

Gość gość
Marne prowo.

Gość gość
0/10

Gość gość
To nie jest dorabianie ideologii, a po prostu po raz kolejny się przekonałem, o czym tak naprawdę baby myślą! O prezentach! Gdyby była w porządku, to podziękowałaby za życzenia i cieszyła się, że mężczyzna pamiętał, a nie robiła min jak obrażona dama, bo nie dostała jakiejś pierdoły!

Gość gość
A co do skąpstwa, to dla mnie problem kupić cukierka lub kwiatka- nie zarabiam mało. Tylko po co kupować?! Kwiatek zwiędnie, cukierka się zje. Liczy się, ze ktoś pamięta, że ktoś przyjdzie, da coś od serca- czyli szczere życzenia, a nie prezenty! Prezentów można mieć wiele i one o niczym nie świadczą

Gość gość
Miało być- dla mnie nie problem kupić cukierka

Gość gość
P/i/e/r/d/o/l/i/s/z

Gość gość
oj sknera z ciebie i to wielka ja bym uciekala od takiego ito jak najdalej

Gość gość
kupiła ci prezent na urodziny? owszem, liczy się pamięć, ale utarło się, że ten dzień jest tak specjalny, że dostajesz z jego okazji prezent mnie było cholernie przykro, kiedy facet zapomniał mi złożyć życzenia, przypomniałam sobie wtedy jak zaprosiłam go na kolację i kupiłam mu whisky, sama dostałam potem przeprosiny i prezent, który mi się średnio podobał, ale cieszyłam się, że coś mi jednak kupił - tak po prostu

Gość gość
I facet nic nie kupił na urodziny to mu to poprzypominałam aż do kolejnych urodzin :O

Gość gość
Tak, ona mi kupiła prezent kilka miesięcy temu na urodziny, ale ja nie chciałem i mówiłem jej to, że niczego nie musi mi kupować- kupiła czekoladki i butelkę wina

Gość gość
ten dzień to wspomnienie z dzieciństwa, kiedy dostawało się misie, lalki i samochodziki kobiety przykładają do tego dnia sporą wagę, bo wtedy to ich święto mnie byłoby głupio nie kupić nic mojemu chłopakowi i powiedzieć, że przecież liczy się pamięć

Gość gość
Tu nie chodzi o PREZENT P**DO męska, tylko o GEST!! Jeszcze zebys napisał, że np zapomniałeś to ok, ale Ty to zrobiles z premedytacja mutancie .

Gość gość
Wy tak szczerze odpisujecie? Przecież to na kilometr jedzie prowokacja. Do tego bardzo słaba...

Gość gość
prowokacja, nie prowokacja - ludzie to czytają, wyrabiają sobie opinie, warto więc takie rzeczy prostować, bo potem robi się zbydlęcenie

Gość gość
Z jaką premedytacją?! Ja po prostu pojechałem do niej, by jej złożyć życzenia, dać buziaka. Nawet mi przez myśl nie przeszło, by coś kupować i że to może być źle zrozumiane, ze nie mam prezentu. Z moją byłą kobietą nigdy nie dawaliśmy sobie prezentów na żadne okazje- tylko życzenia, a i tak często zapomniała mi nawet zyczeniazłożyć i się nie obrażałem. W domu nigdy nie ma żadnych prezentów na urodziny. mama niedawno też miała urodziny, to złożyłem życzenia. Nie dajemy sobie nigdy nic- ani pod choinkę, ani z innych okazji, dlatego zdziwiła mnie reakcja mojej partnerki. Miałem wcześniej kobietę, która czasem dopiero złożyła mi życzenia, jak jej brat powiedział " Kaśka, Robert ma dziś urodziny" na to ona: "Aha, to wszystkiego najlepszego Robert" i tak to wyglądało. Nie czułem nigdy żalu z tego powodu

Gość gość
Dobrze,przynajmniej widzisz,ze materialistka. Jak sie to powtorzy to z nia zerwijj i tyle.

Gość gość
wyszedłeś z domu gdzie nie było celebrowania dnia matki, ojca, urodzin, imienin, miałeś laskę którą sobie wychowałeś na obraz swojego domu ale masz teraz inną kobietę, która kupiła tobie podarunek , pamięta o tobie i chciałaby tego samego, jesteś osłem ze kruszysz kopię o , jak to nazwałeś ,pierdołę. Jak taka pierdoła to co z ciebie za pierdoła ze masz problem z pierdołami? syf robisz z życia i w syfie emocjonalnym będziesz zył

Gość gość
moim zdaniem on powinien z nią zerwać, jeśli ona bezczelnie da mu prezent na urodziny :)

Gość gość
jestes skapy i szukasz wytlumaczen na babskim forum. leszcz, nie facet

Gość gość
Ale się dajecie nabrać. To pisze kobieta.

Gość gość
Po prostu ja nie wymagam prezentów ani nic takiego. Ona jest inna- bo wciąż mi robi jakieś prezenciki i tylko okazji ku temu szuka. Zawsze twierdzi, ze jej to przyjemnośc sprawia. no ok. ale niech ode mnie tego samego nie wymaga, bop ja jestem innym człowiekiem i nie zalezy mi na obdarowywaniu się nawzajem. Nie jest to związane z tym, ze jestem biedny i mnie nie stać, bo zarabiam o wiele więcej niż ona, ale po prosu mnie to nie kręci, uważam to za zbędne i staram się jej to wytłumaczyć, ale ona nadal swoje! Chyba nawet tygodnia nie było, by mi jakiegoś lizaka nie dała lub batonika

Gość princessinthesky
To smutne co mówisz, nawet jako dziecko nie dostałeś prezentu na urodziny czy pod choinkę??? Ominęła cię masa radości w życiu, a teraz chcesz pozbawić tego ukochaną? Jesteś jak Grinch z filmu "Grinch - świąt nie będzie" :-(((

Gość gość
Nie, jako dziecko dostawałem prezenty, miałem tort i wszystko. Później- jak już byłem dorosły i moje rodzeństwo też to już zanikła ta tradycja, aczkolwiek dzieciaki w naszej rodzinie dostają zawsze prezenty, jedynie dorośli już sobie nic nie dają

Gość gość
Jeżeli chodzi o moją kobietę, to własnie jest toi u nas na odwrót- ja dostawałem i teraz nie chcę dostawać, a ona nie miała rodziców, nigdy urodzin nie obchodziła, prezentów nie dostawała- wychowywała ją ciotka. Może dlatego teraz taka jest, dla mnie natomiast prezenty nie sa niczym niezwykłym, bo to miałem i przeżyłem i nie brakuje mi, nie potrzebuję. Jeżeli ona chce dawać mi coś, to nie daje, ale nie może mnie zmuszać do tego samego, skoro ja nie mam takiej potrzeby

Gość gość
Skończ już biadolić. Po prostu marny z ciebie gość i nie umiesz imponować kobietą. Inni faceci umieją zakręcić kobieta. Ty na pewno nie. I nie chodzi tu o materializm sadze ze nawet nie wiesz czego kobiety oczekują co lubią itd masz z tym duży problem.