Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwietniowe mamy 2016

Polecane posty

No to mamy podobne podejście :) czyli mówicie, że czekamy do 12 tygodnia :) Gość 321 - będzie dobrze :) wiek też nie gra aż tak ważnej roli... Moja sąsiadka ma 35 i jest z drugim w drodze :) ułoży się tylko trzeba wytrwałości :) Trzymam kciuki :)

Gość Alex35
Dziewczyny, u was też tak gorąco jest? masakra :( ja się normalnie rozpuszczam jak bałwan latem :(

Gość gość
33 latka to nie emerytura:) My myśleliśmy o drugim, ale koniec konców zrezygnowaliśmy, ale ja mam już 36 lat i uznałam, ze jestem juz za stara.

Ja planuję drugie dziecko właśnie tak w wieku 36 lat, ale zobaczymy ;) Najpierw muszę jedno urodzić ;) Alex no ukrop straszny, ale ja pozamykałam okna i rolety, włączyłam wiatrak i da się wytrzymać

Gość Annika79
Gość, ja mam prawie 36 lat i 4 dziecko w drodze. Za stara??? Nie czuję się staro w czasach gdy wiele kobiet dopiero po 40-stce rodzi pierwsze dziecko.

Alex u mnie też tragedia... Wiatrak nic nie daje.. Ale chociaż na chwilę sobie ulżyłam i zrobiłam wode z lodem i świeżo wyciśniętą cytrynką... Nic innego w pracy nie wymyślę ;/

Gość paprotka7
Hej, mam wyniki bety 5759 w5tc5d. Niby mieści się w normie...co o tym sądzicie?

Gość Gracjana090515
Cześć dziewczynki!!! To ja... No niestety nie mam najlepszych wieści.. Dziękuje wszystkim tym, które trzymały za mnie kciuki, ale niestety sie nie udało. :( właśnie w nocy dostałam @ :( wybaczcie ze dopiero teraz pisze ale musiało to do mnie dotrzeć. Musiałam popanikowac, wykrzyczeć sie, Poplakac i wyżyć na mężu :( wiem wredny jestem ale jemu tez sie oberwalo! :( kochane jesteście ze mnie tak wspieralyscie ale niestety... :( Daje dobra radę: nie czytajcie testów ciazowych, po paru godzinach bo możecie sie tak zawieść jak ja :( będę sie musiała z wami kochane moje pożegnać.. :(

Gość Lena234
Gracjana czy ty nam coś zdradzisz? Zrobiłaś test jak tam sytuacja . My dziś zwiedzalismy krynice morska zjedliśmy obiadek i teraz nie mam sił, upał okropny

Gracjanko dopiero teraz przeczytałam twój wpis, coś kafe szwankuje. Tak bardzo bardzo mi przykro :( przytulam z całych sił, trzymaj się. Wszystkiego dobrego ci życzę!! I może nie żegnaj się jeszcze z naszym forum odzywaj się co u ciebie. Wszystko na pewno się ułoży :)

Gość Mancia222
Rany ile wy piszecie ... nie idzie was nadrobić ;p No wiedziałam skąd się biorą dzieci i brałam pod uwagę powrót do niego i tro że zrobił specjalnie też ;p Ułoży się przecież 5 lat życia za nami jedno dziecko mamy i sprawdzał się dobrze w roli taty i głowy rodziny . Myślę że jakoś to się bujnie (mam akurat dobry moment i tak pisze za godzinę będe wyła...)

Gość Alex35
Gracjana090515 - nie martw się :( przytulam :) a to takie już poważne krwawienie, czy na razie tylko plamisz? może jeszcze jest jakaś szansa... Ja mam 35 lat i staram się o 3 dziecko :) Też myślałam, że jestem za stara, ale w sumie co tam... odchowam jak swoje :p

Gość mama trzylatki
Gracjana bardzo mi przykro,ale nie lam sie moze bedziesz majowa mama,bedzie dobrze,mi zostal tydzien do okresu,mam dzis momenty ze mnie brzych pobolewa i cycki zaczynaja bolec ale mdli mnie tez momentami delikatnie wiec juz sama nie wiem co bedzie.

Lena234, alex35, mama trzylatki dziękuje wam kochane... Nie oszukujmy sie.. To zwykły okres, tak samo obfity jak wszystkie pozostałe. :( niestety nie udało sie a juz przyzwyczailam sie do myśli ze urodze w kwietniu. Nawet teraz zapisałam sie do tematu: majowe mamy 2016 i jakoś wogóle nie moze mi to przejść.. Tak tam pusto, nie ma Was!!!!!! :( Byc moze na maj sie uda, moze to mój miesiąc? Ślub brałam w tym roku w maju więc liczę na maj.... Nie wiecie jak bardzo mi przykro :(

Gość Paula013
Oj Gracjana przykro mi. Mam nadzieję że uda się w następnym cyklu i w razie co pisz tu z nami. Ja właśnie czekam w kolejce u gin. Ciekawe co mi powie.

Gość agaka1983
Trzymam za Ciebie kciuki Gracjana i czekam na dobre wieści - pochwal się jak tylko pojawią się 2 kreseczki na teście :)

Gość gość321
Dziękuję dziewczyny za wsparcie i pocieszenie , szczególnie Megulce i Polce 1989 Kochane jesteście :*** No jeszcze zostało 4 dni..., więc nie dużo..., ale kurcze 0 objawów nic :(( nie wiem czy to normalne... 3 krostki mi wyskoczyły tylko jedna na szyi a 2 na twarzy... i nic poza tym... Jasne , że 36lat to nie jest dużo na planowanie dziecka , tymbardziej kolejnego!!!! Tak upał straszny, u mnie mała burza była ,ale już po chociaż jest czym oddychać a ja z okolic woj. śląskiego :) Gracjanko, nie zamartwiaj się zostań z nami , proszę :**** Nie tym to może następnym razem się uda:*** Pozdrawiam Was :***

Gość gość321
Gracjanko , ja też się przyzwyczaiłam do Was i myślę , że nawet jak nie wyjdzie ten test pozytywny, to jak Dziewczyny pozwolą??? zostanę na forum , a przynajmniej nadal będę go czytać , bo jak już pisałam są tu same miłe Dziewczyny , które się wspierają , doradzą i dzielą wrażeniami i to jest SUPER!!!! Nie zostawiaj nas :**** Trzymaj się dzielnie :****Pozdrawiam Cię serdecznie!!!

Gość Alex35
Gracjana090515 - doskonale cię rozumiem - ja miałam termin na 1 grudnia zanim poroniłam - cieszyłam się, że byłam grudniówką; potem myślałam że będę marcówką i znowu się nie udało :( Ale nie martw się - widocznie dzidzia chce się urodzić w innym miesiącu :D

Gość mama trzylatki
Gracjana maj to fajny miesiac,ja termin tej straconej ciazy mialam na 25maja,niestety jak wiesz nie udalo sie,dzis bylam u mojego aniolka na cmentarzu jak zawsze chora wrocilam,becze co chwila.

Gość mama trzylatki
Paula ktory to tydzien u Ciebie,bedzie juz serduszko?

Gość Megulkaaa
Gracjana, trzymaj sie mocno. Na pewno sie uda! I dziekuje ze wierzylas we mnie i wspieralas. Zajrzysz do nas czasem? Ja jestem po usg. Zarodek 4 mm, tetno 129, wiec wszystko jest super :) Kolejna wizyta 8 wrzesnia.

Gość werkam
Czesc dziewczyny . Musiałam ochłonąć i pogodzić się z myślą że tracę moja upragniona ciążę. Niby mam ta świadomość ale w piątek na wizycie pewnie się poplacze. Chciałam podziękować za ta chwilę która mogłam być z Wami. Gracjana walcz dalej ja starałam się o pierwsze dziecko rok i wsZystko było dobrze a teraz w drugim cyklu zaszłam i jest źle. Więc lepiej pocZekać a być szczęśliwa mama. Może spotkamy się za jakiś czas na forum innego miesiąca jako ciężarne. Pozdrawiam

Gość mama trzylatki
Magulkaaa super ze wszystko dobrze,a tak sie martwilas,teraz juz bedzie dobrze do konca,Warkam moze jeszcze bedzie dobrze,czekaj spokojnie do piatku