Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8m dziecko nic nie je po infekcji pomocy

Polecane posty

Gość gość

Miala goraczke i nic poza tym. Od wczoraj nie ma juz wysokiej temperatury, za to nic nie chce jesc, nie chce piersi, nie chce mm, gdy widzi lyzeczke zaciska usta i za nic jej nie podam. Pije tylko wode. Wczoraj ssala piers moze lacznie kilka minut w ciagu dnia, mm wypila 60ml. Jedyne o zjadla konkretnego, to udalo mi sie przemycic troche jogurtu naturaknego na chrupkach kukurydzianych. Co robic? Dodam, ze jakis czas temu stracila apetyt na mleko, jadla glownie inne rzeczy, a przed choroba wszystko wrocilo do normy. Teraz znowu nie chce. Zalamka normalnie

Gość gośćAgnieszka
Jest gorąco więc to pewnie jedna z przyczyn niejedzenia. Być może boli je gardziołko bądź infekcja mimo braku temp wciąż jest. Skonsultuj się z pediatrą.

Gość gość
Idź dovlekarza. Może być ze to zwykły ból gardła ale tak jak mój syn zbliża się angina. Może ma coś w buzi? Jakieś plesniawki,może żeby... Radzę skontrolować u pediatry

Gość gość
Bylam 3 razy u lekarza. Oprocz tempnic nie ma. Zbadamy mocz. Dzis min lepiej z apetytem. Zjadla zupe cala i troche z piersi i pol jogurtu. Moze ma sie ku lepszemu, mam taka nadzieje :-)