Gość berd2 Napisano Lipiec 16, 2016 (wcześniej był błąd w e-mailu!) Mam na sprzedaż zestawy keto aktiv: - deser o smaku czekoladowym - 7 szt. - omlet o smaku sera - 7 szt. - baton zbożowy z figami - 7 szt. - deser jogurtowy o smaku owoców leśnych - 7 szt. - omlet grzybowy - 7 szt. - owsianka z jabłkiem o smaku cynamonu - 7 szt. - baton z orzechami ziemnymi - 6 szt. - pure ziemniaczane - 5 szt. Proszę zainteresowanych o kontakt - berd2@o2.pl - możliwość wystawienia aukcji itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dieta ketoaktiv Napisano Marzec 25, 2019 Witam jestem nowa w temacie, a chciałabym skorzystaćz takiej diety, tylkonie wiem gdzie zamówić ten ketoaktiv widziałam tylko Czechy, a w Pl nie da rady ?? A jak będzie z instrukcja, czy będzie napisane jak brać ? Nie ma pojęcia wogole jak zacząć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 6, 2019 Dobrą opcją są batoniki Kurena. Specjalny zbilansowany zestaw naturalnych składników, dokładnie przebadanych, które rzeczywiście wykazują skuteczność w procesie odchudzania. Świetna opcja, dzięki której utrata zbędnych kilogramów będzie możliwa. Na stronie kurena.pl masz dokładny ich opis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach