Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Chrześcijanie, co sądzicie o tym złym bluźnierczym człowieku?

Polecane posty

Gość gość
Stawiam prawe jajo, że Kamilka na żadnym woodstocku nie była.

I żeby nie było - nie uwazam że te festiwale sa gorsze, sa po prostu inne. Sama co roku chce jechać na Brutala do Czech, ale znajomi nie dopisują i pieniądze chyba nie te. Tylko sprzeciwiam się temu, że wypowiadasz się obraźliwie wobec czegoś co mi i wielu ludziom się podoba. A potem twierdzisz że tylko "wyrażasz swoją opinie" :P Moon vel bezbronny prawiczek, drogi 30 letni bezrobotny trollu, ćpunie, masz fanke metalu po 30 w tym temacie, czemu jej nie przekonujesz, że ona nie istnieje, skoro nikt w tym wieku nie słucha metalu według ciebie? :) tak sie zawsze upierasz "że kazdy wyrasta z metalu", a tu nie reagujesz :)

Gość gość
"Szatanistka, a zauważyłaś, że go tam pod tą fotką nieźle obśmiali? :P" O to to! "Ale nie Woodstock, bo z tego zrobiła się wiocha dla plebsu (już nawet szafiarki i denni youtuberzy tam się lansują)" To zawsze była wiocha, bo tam jeżdżą głównie fani pseudorockowej szmiry i jak już wielokrotnie pisałem, Owsik to PZPRowski komuch, który został wysłany w 1988 na Jarocin przez KC PZPR, w celu odciągnięcia ówczesnej młodzieży od komunizmu, ale tam się nie udało, więc robi to na brudstocku i to niestety skutecznie. Razem w leśnym dziadkiem Powiatowym rozwalili Jarocin, z czego Owsik bardzo się cieszy i do czego się przyznał w jednym z wywiadów, bo jak powiedział, "bez tego nie mógłby powstać Przystanek Woodstock". "tylko np. Tuska Open Air w Finlandii czy Metal Days w Słowenii." Warto się wybrać też do Niemiec na Keep It True (głównie Heavy, Speed, klasyczny Power (nie mylić z popularnym od drugiej połowy lat 90-tych, Neopowerem) i Thrash), na którym zdarzają się specjalne koncerty zespołów z lat 80-tych w oryginalnym lub najsłynniejszym składzie, Headbangers Open Air (jw.), Nuclear War Now! Fest (Black, Death i Thrash), czy Deathkult Open Air (głównie Black). Wacken i BA, niestety od dawna już zaniżają poziom. I pomyśleć, że np. w 2000 roku, grał specjalnie reaktywowany na ten koncert Liege Lord. "Ale z takich pozerów jak on drę łacha ile wlezie." I prawidłowo!

Gość gość
Słowo "plebs" jest akurat jednym z twoich ulubionych słów i notorycznie obrażasz ludzi, których opinia nie pokrywa się z twoją. Robisz na dodatek osobiste wycieczki, choć nie znasz tych ludzi i nigdy nie poznasz. A kiedy specjalnie użyłam stylu podobnego do twojego, to się rzucasz. Jesteś jeszcze bardzo, bardzo młoda i nie mam tu na myśli twojego roku urodzenia.

Gość gość
I znowu to samo pryszczersie...💤 Ćpun, metale po 30-ce bla bla.... i tak do wyrzygania.;) Jesteś pozerką i każdy to wie, po co się pienisz?;)

"Słowo "plebs" jest akurat jednym z twoich ulubionych słów i notorycznie obrażasz ludzi, których opinia nie pokrywa się z twoją." Bo jestem czasem chamska, przyznaje to, a ty też musisz? :) to że ja jestem chamska nie umniejsza faktu, że ty też :) "To zawsze była wiocha, bo tam jeżdżą głównie fani pseudorockowej szmiry i jak już wielokrotnie pisałem" a ten znowu podchodzi to tematu ideologicznie jak nie wiem. Może troche wyluzuj. Wszystko postrzegasz według jakiegoś true metalowego formularza. Co do zdjęcia osoba, które je zrobiła, zrobiła je zapewne "dla jaj". Tymczasem wy sie spinacie, jakby to było dla was obraźliwe, i wyzywacie od pozerów kolesia którego nie znacie, a skąd wiecie, jaki on jest. Ja nie wiem, użyłam tego zdjęcia w tym temacie też "dla jaj" aby zobaczyć jak katolicy zareagują na tego wesołka :)

Gość gość
Aha, jeszcze jedno. W d***e mam "silną kulturę" Woodstocku i memy o Andrzejach. Nie uważam, żeby to był powód do wstydu, żeby nie wiedzieć, o czym mówisz. Nie interesuje mnie to. Tobie i innym się podoba - niech będzie. Ciebie niech za to zainteresuje, co się dzieje z Woodstockiem, skoro już szafiary i vlogerzy się na nim lansują. Tę część mojej wypowiedzi zignorowałaś, a przyczepiłaś się do identycznego do twojego stylu wypowiedzi, użytego zresztą w pełni świadomie.

"Razem w leśnym dziadkiem Powiatowym rozwalili Jarocin, z czego Owsik bardzo się cieszy i do czego się przyznał w jednym z wywiadów, bo jak powiedział, "bez tego nie mógłby powstać Przystanek Woodstock"." No i dobrze, ostatnim edycjom Jarocina towarzyszyły burdy i agresja, podobno wielu ludzi przyjeżdżało tam tylko po to, aby się bić. Za to na Woodstocku agresji nie uświadczysz. Ja nigdy sie nie spotkałam nawet z tym, żeby ktoś był dla mnie mocno niemiły. Stare ustąpiło miejsce nowemu :) A dzisiejszy Jarocin to taka podróba woodstocka, o. I ludzie też tak go traktują, krzyczą woodstockowe odzywki, takie jak "zaraz będzie ciemno" :P

"Ciebie niech za to zainteresuje, co się dzieje z Woodstockiem, skoro już szafiary i vlogerzy się na nim lansują" Na koncercie wielkiej czwórki thrashu w 2010 też mnóstwo ludzi sie lansowało, bo "wydarzenie muzyczne". A ile ludzi lansuje się nergalem, behemothem, nie sluchając metalu? I co z tego, i tak tych ludzi nie spotkam, nie zależy mi, żeby być alternatywną na siłe w każdym zakresie. Jak widać musiałabym przestać słuchać metalu, gdybym tak zwracała uwage na innych ludzi. Uwazasz że woodstock został magicznie skażony przez obecnośc szafiarek i vlogerów(dowiaduje się o tym od ciebie, tak na marginesie)?

Gość gość
Chłopak może zrobił zdjęcie dla jaj, a może i nie. Za dużo pozerów chodzi po tym świecie, żeby nie mieć podejrzeń. Zresztą, wrzucając coś do internetu, trzeba się liczyć z tym, że ktoś skrytykuje czy obśmieje.

" Za dużo pozerów chodzi po tym świecie, żeby nie mieć podejrzeń" No i co w związku z tym? Marzysz o ludobójstwie pozerów? Ja mam ich gdzieś od dłuższego czasu, wspominam o nich tylko w kontekście samej muzyki, a nie subkultury. Mogłabym go nazwać pozerem, gdyby kreował się na wielkiego metala z norweskiego lasu a słuchał Nightwish i Sabaton. Za to nawet do głowy by mi nie przyszło żeby emocjonalnie zareagować na to zdjęcie, po prostu mnie rozbawiło.

Gość gość
Bawi cię to, że gdyby podmienić zdjęcie na twoje, to komentarze nadal będą pasowały?:D

nie, nie pasowałyby. nie pozuje z płonącym krzyżem w lesie. A co, jesteś jedną z tych które uważają, ze samo czerpanie z metalowego ubioru jest pozerskie, a nie pozerami są tylko ci, którzy niczym nie różnią się od przeciętnej osoby, i nie mają nic wspólnego z metalowym wizerunkiem? bo w sumie nie wiem, do czego pijesz.

Gość gość
Według autorki każdy powinien słuchać metalu,obnosić się ze swoją pogardą wobec innych osób,które jej nie przytakują,olewać kościół,pić piwo i inne trunki,najlepiej w jakimś parku,interesować się historią,bywać na Woodstocku:-PNie jest zdolna do podejmowania dyskusji z kimś,kto się z nią nie zgadza,zaraz się wścieka i obraża.Często ktoś czuje się wyjątkowy,a tak naprawdę to tylko zwykły cham i prostak:-(Ciągłe przesiadywanie na forum tylko potwierdza,że nikt nie chce takiego towarzystwa

a gdzie powiedziałam że każdy? no może z tym kościołem bym sie ucieszyła, że ludzie mądrzeją. I nie uwazam że wszyscy powinni sie interesować historią, tylko że pewna podstawowa wiedza historyczna wchodzi w skład podstawowej wiedzy ogólnej, bez której człowiek jest ignorantem :)

Gość gość
Gość 17:15, trafne podsumowanie. Szatniarka mogłaby mieć tu trochę większe poważanie i przyciągnąć więcej ludzi na poziomie na swoje tematy. Przyznaję, kilka było ciekawych. I tak, są ludzie na poziomie na kafe. Ale nie zawsze chce mi się u niej udzielać, bo swoim chamstwem, butą i rzucaniem się jak wesz na grzebieniu, gdy ktoś próbuje z nią dyskutować, tylko odstrasza. Nie wiem, czy rzeczywiście taka jest, czy tylko pozuje na taką i średnio mnie to obchodzi. Efekt jest taki, że zrobiła z siebie tylko pośmiewisko, a największe zainteresowanie wzbudzają jej durne prowokacje, na które nikt tak naprawdę się nie nabiera. A ona myśli, że tak i ma radochę.

Gość gość
Z jednej strony masz ciekawą osobowość i zainteresowania:-Pale też potrafisz być wkurzająca,nie wszyscy akceptują takie osoby,znam ten ból:-)

Gość gość
Np. ja. I mam nadzieję, że w dniu gdy będzie wracała na swoją wioskę dojadą ją kibice:classic_cool:

Gość gość
gościu , no nie przesadzajmy. Metal i historia to akurat dosyć powszechne zainteresowania, wystarczy wejść na jakiekolwiek forum tematyczne i zobaczyć, ilu ludzi tam pisze i jakie to są mózgi. Ciekawe czy kontrowersyjne to może być najwyżej dla matki-Polki-kafeterianki. ;) A osobowość? No cóż.. Panienka nie pokazuje się tu z najlepszej strony, jest do bólu przewidywalna. Trochę śmieszna.

Gość gość
Niektóre tematy faktycznie inspirują do szukania jakichś dalszych informacji,a to ma jakiś sens,bo ludzie są straszliwie niedouczeni.Znam osoby,które notorycznie mylą Słowację ze Słowenią,nie potrafią wymienić stolic najbliższych krajów,nie orientują się w najnowszych wydarzeniach ,to tak jakoś głupio.

Gość gość
Ludzie, zwłaszcza na tym forum, są straszliwie niedouczeni, racja. Ale chyba nie podejrzewasz naszej szatanistki o jakąś misję i chęć "niesienia kaganka oświaty"? :D Już prędzej chce się popisać przed kafeteryjnymi kwokami, bo nawet ona jest od nich mądrzejsza. Na inne fora to pewnie za cienka jest.

Gość gość
Nie chodzi o misje szerzenia oświaty,tylko ludzie są coraz głupsi i nie ma o czym z nimi rozmawiać.Taki prymityw tylko by żarł,spał i srał.Jeszcze do tego jakiś seks czasem.W mądrości forumowe nie wierzę,bo można ściągać pisząc,a matki Polki wiadomo:-Pbeka

Gość gość
W pełni się zgadzam. A szatanka miała mały, ale jednak potencjał, żeby ciekawe dyskusje tu wzniecać. Ale nikt jej tu nie traktuje poważnie, bo ona nie szanuje swoich rozmówców, szczególnie tych, którzy ośmielą się jej sprzeciwić albo powiedzieć cokolwiek nie po jej myśli, nawet na tym topiku to pokazała. Ludzi pragnących porozmawiać na trochę głębsze tematy odpycha agresją, chamstwem i samouwielbieniem, choć wyjątkowa jest co najwyżej na tle kafe-mamusiek. A'propos, tym to dopiero na łby padło. A we łbie zamiast mózgu kupka Brajanka czy innej Vanessy. Już nawet wylazły ze swojego kurnika i zaśmiecają nam tu dyskusję ogólną. Na szczęście nie wszystkie matki się tu są takie. Te z jakim takim rozumem też się z nich wyśmiewają.

Gość gość
czytanie biblii to za mało gdyż ci co nie chcą teraz spowiedzi , po śmierci cielesnej (gdy krewni na ziemi przygotowują pogrzeb) muszą stoczyć walkę w zaświatach z diabłem demonem , w której są na straconej pozycji . Większość takich osób przegrywa z ciemnością i samowolnie wybiera piekło nie dla ludzi zbudowane. Boli to bardzo serce Boga . Natomiast ci którzy modlą się i za swego życia na ziemi nie unikają oddawania Bogu swych win , nie mają tych nieszczęść .