Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę się pozbyć tej kobiety

Polecane posty

Gość gość
gość 2015.08.12 Pierwsze, co mi przez mysl przeeszlo-on zawsze byl nia zafascynowany, podsmiewywal sie z niej, a w glebi duszy jej pragnal tyle, ze nie mial u niej szans, ona szukala bogatego, przystojnego. wiec poznal autorke, zalozyl z nia rodzine. Ale nie potrafi zrezygnowac z przyjaciolki, bo to jego niedoscigniony ideal. Jest jednak pozadnym facetem, zone tez kocha, wiec pozostaja mu tylko spotkania z tamta. x i z tego powodu zerwałam zaręczyny, było to siedem lat temu,nie żałuję,on wciąż sam ,zapatrzony w przyjaciółkę.

Gość gość
To moze i ja sie wypowiem. W swoim zyciu mialach trzech facetow - przyjaciol. I niestety juz nie mam... Dwoch z nich zakochalo sie we mnie, a w jednym ja... Niestety, ja zakochalam sie w tym jednym, ktory nie zakochal sie we mnie.. Zanim to sie podzialo, wszystkim powtarzalam, ze przyjazn damsko-meska jest i sama w nia wierzylam. Teraz wiem, ze jej nie ma. Przynajmniej ja takiej nie doswiadczylam..

Gość gość
Tez mialam 3 przyjaciol facetow-2 kochalo sie we mnie bez wzajemnosci a 3 jest teraz moim mezem.

Gość gość
Autorki co u ciebie słychać?

Gość gość
Tyle jest sposobów na usunięcie takiej p***y... Na poczatek też sobie poszukaj przyjaciela.

Gość gość
Witajcie. Tu autorka. Mój mąż wrócił po nieobecności - dałam mu ultimatum. Nie wytrzymałam. W między czasie było dużo przepychanek o to, kto ma rację. Ostatecznie ustąpił. Widze, że nie jest do końca szczęśliwy, ale trudno.... dziękuję wszystkim, którzy mnie zachęcali do tego kroku. Było ciężko ale daliśmy sobie radę. Teraz tylko trzymajcie kciuki, żeby zostało dobrze.

Gość gość
Autorko, fajnie że się odezwalas :) Życzę Wam powodzenia, mam nadzieję że już bez tej kobiety w tle. Trzymam kciuki.

Gość gość
Autorko a jaka była reakcja przyjaciółki ?

Gość gość
Budujcie swoje intymne więzi tylko we dwoje, powodzenia.

Gość gość
Moja Ciocia tez byla w trakiej sytuacji ,niby koleznka jej meza ,potem stala sie i jej kolezanka na imprezy ja zabierala itd...taka dobra ciagle dobre rady,az w koncu jej meza zabrala.Ja mam juz prawie 29 lat nie jestem jakas gowniara,ale powaznie zrobilabym dwa kroki.Mezowi powiedziala definitywnie,ze koniec tej suce,prosto w ryj,ze ma w********ac a tej suki mezowi bym nagadala ,ze ona sie dobiera do mojego meza itd...tak,zeby i ona miala problemy w domu.Wiem bez klasy ,bo jak juz pisalam,nie mam juz nastu lat,zeby sie bic o faceta jak nastolatka.Ale naprawde mnie by az nosilo.

Gość gość
Przyjaźń miedzy kobieta, a męzczyzną nie istnieje? Matko... w jakim swiecie zyjecie? Wszystkie wasze znajomości kończą się konsumpcją? Nie potraficie panowac nad sobą? Dorosli ludzie??? Straszne...

Gość gość
Cieszę się Autorko. Trzymałam za Ciebie kciuki:)

Gość gość
Autorko zrobilas wielki blond,bo tfuj maz pewnie obarczal sie winom ze mu nieufasz,a on lubi sfoja pszyjaciulke.postaf sie w jego sytylacji,ze masz pszyjaciela od mlodosci i ze nafet niemosze cie tfuj pszyjaciel zaprac na jesioro na romantycznom wycieczke po jesiosze we dwoje.powinnas pszeprosic menza i tom pszyjaciulke.

Gość gośćania
oczywiscie ze przyjazn damsko meska istnieje tylko nie kazdy facet z kazda kobieta moze sie przyjaznic moj maz tez mial 2 przyjaciółki- oprócz przyjaciół płci meskiej ale od razu w kontakcie widzisz jak wyglada relacja najedna przyjaciółke ewidentnie lecial wiec tez postawiłam ultimatum ona bezczelnie ciagle udawała niezdare-a to pomóz mi w tym a to w tamtym, nazekała ciagle na swojego faceta przy nim...:/ wybrał mnie ok pozniej miał ze studiów jakas i traktowali sie normalnie jak kumple-on jak siostre ja traktowal0nie patrzyl juz takim wzrokiem jak ta tamta , tamta tez normalnie traktowala i jego i mnie szanowała -pytała zawsze czy dobrze sie bawie na ich imprezach roku co u mnie -jest roznica0kobiety to wyczuwaja i taka jest prawda w tamtej relacji czułam sie zagrozona i instynktownie wiedziałam ze obydwoje na siebie leca