Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość91

Mam cudną kobietę ale coś jest nie tak

Polecane posty

Gość gość
ile ma lat?

Gość gość
tak z ciekawości - w jakim jesteście wieku?

gość91 dziś Wydaje się być bardzo inteligentna wiele jej wypowiedzi na to wskazuje ale mam wrażenie ze ukrywa te mądrość nie jestem jakiś głupi i upośledzonych wiec dlaczego ona nie chce szczerze ze mną rozmawiać jak z osobą na poziomie, nie ma się za jakąś lepszą wręcz przeciwnie ma bardzo niską samoocenę q jednak mam wrażenie ze nie mówi mi wszystkiego bo musli ze jestem za głupi x Nie potrafi bezgranicznie zaufać, lub po prostu ma taki charakter.

Gość gość91
Właśnie ze nie ufa ludziom, życie ja doświadczyło i jej się nie dziwię ale myślałem ze mi ufa

Gość gość91
Ona 23

Gość gość
w jaki sposób zycie ją doświadczyło?

To nie takie proste, przyjmiesz tą wiedzę i pogodzisz się z tym, albo zawsze będziesz miał wątpliwości. Pomyśl, że tajemnicza kobieta jest bardziej intrygująca od takiej, o której wiesz już wszystko. Taki związek może trwać przez lata i być zawsze ekscytującym.

Gość gość
Juz ja lubie, uwielbiam takie osoby, ktore robia bezsensowne rzeczy, nie wpasowuja sie w sztywne ramy, nie sa normalne, w geniuszu musi byc troche szalenstwa, zeby zycie mialo smak. Fajnie, ze nie chce byc taka jak wszyscy. Niewiele znam takich osob, ale tylko z takimi sie zadaje, robimy rozne dziwne rzeczy, nikogo nie mordujemy ani nie g****imy.

Gość gość91
Nie chce o tym pisać bo to prywatna sprawa ale tak ogólnie miała trudne dzieciństwo, chce po prostu by mi ufała, Lubie nawet te jej dziwnosci ale w towarzystwie dziwnie się na nią patrzą

gość91 dziś Nie chce o tym pisać bo to prywatna sprawa ale tak ogólnie miała trudne dzieciństwo, chce po prostu by mi ufała, Lubie nawet te jej dziwnosci ale w towarzystwie dziwnie się na nią patrzą x W towarzystwie powinieneś ją wspierać, nie zwracaj uwagi na to jak postrzegają ją inni, ona widzi twoje rozterki.

Gość gość
myśle że ona się tym nie interesuje zbytnio, że dziwnie się na nią patrzą

gość dziś myśle że ona się tym nie interesuje zbytnio, że dziwnie się na nią patrzą x Jej nie obchodzi otoczenie, ale na pewno zastanawia ją o czym myślisz w takich sytuacjach, nie byłaby z tobą gdyby tak nie było.

Gość gość91
Może i życie ma smak ale boję się że kiedyś zrobi coś Nie odpowiedzialnego, myślę że na za dużo jej pozwalam i powinienem ja trochę ustawić i powiedzieć co jej wolno a co nie aby trochę znormalniała choć sama Mi powiedziała ze przy mnie i tak się chamuje bo czuję odpowiedzialność a jak była wolna to robiła co chciała i nie była od nikogo zależna

myślę że na za dużo jej pozwalam i powinienem ja trochę ustawić i powiedzieć co jej wolno a co nie aby trochę znormalniała x Czy Ty się dobrze czujesz? Masz zamiar ją tresować? :O

Gość gość91
No właśnie się nie interesuje tym jak na nią patrzą co o niej mówią i jak ją widzą, niby dobrze ze się nie interesuje zdaniem innych ale co innego się nie interesować a co innego w ogóle nie brać pod uwagę istnienia czegoś takiego jak cudze zdanie na nasz temat, potem o mnie gdzieś gadają ze mam dziwną dziewczynę chamską i niemowe

Zrobiłam bałagan;), moje nie dopatrzenie. Ostatnią wypowiedź kierowałam do autora.

Gość gość91
Nie tresować tylko trochę otrząsnąć i pokazać że na tej planecie są tez inni ludzie którzy też oczekują szacunku i w ogóle jakiegoś odezwu z jej strony

Odnoszę wrażenie, że się jej wstydzisz. Dlaczego tak przejmujesz się co inni o niej mówią?

Lepiej zmień towarzystwo. Skoro już teraz uważają ją za dziwadło, to pod twoim wpływem ona się nie zmieni. Przeciwnie, zostawi cię z twoimi znajomymi.

Gość gość91
Nie wiem już co myśleć czasem zastanawiam się czy nie lepiej byłoby z normalną sympatyczna dziewczyna która porusza codzienne tematy, czasem myślę że jestem z nią bo jest taka ładna a nie pasujemy do siebie

Gość gość
Myślę, że nie powinieneś się tym przejmować. Ludzie zawsze gadali i będą gadać. Jak nawet nie mają powodu, to chociażby z zazdrości. Myślisz, że jeżeli nawet byłaby "ideałem" to by nic negatywnego o niej nie powiedział? Zawsze coś się znajdzie. A tak swoją drogą, to znajomi wprost powiedzieli Ci, że jest dziwna, małomówna itd. czy tylko tak ci się wydaje, że gadają?

Gość gość91
Przejmuje się bo jesteśmy z innych światów, zawsze byłem lubiany i miałem te fajne dziewczyny, a ona przedemną nie miała żadnego chłopaka i nie wie jak to jest kiedy taka osoba jak ja musi wybierać między kobietą a przyjaciółmi

No i masz odpowiedź, na własne pytania. Jak ma zaufać tobie, skoro masz takie myśli. Ona to czuje, nic nie musisz mówić. Odnoszę wrażenie, że znajomi są dla ciebie ważniejsi od niej.

Gość gość
wiesz, małomówność to jedno - nie każdy jest wygadany i nie każdy musi być (dla jednych to wada, dla innych zaleta, ja np. wolę introwertyków niż ekstrawertyków) ale "chamskość" i brak szacunku? co dokładnie masz na myśli?

No niestety jesteś pustostanem emocjonalnym, skoro lecisz tylko na jej wygląd :O I jeszcze się martwisz co inni powiedzą :O

Gość gość91
Na początku mówili że fajna i skąd taka ładna wziąłem ale po jednym wieczorze zmienili zdanie i potem tak subtelnie mówili mi ze jest trochę inna, tak kumple mówili ale ich dziewczyny to od początku mówili że jakaś głupia jak ja tylko ze zdjęć znały to obrażały ale może dziewczyny lepiej potrafią zinterpretować inna kobietę zanim ją poznają

Gość gość
Sorry, ale jeżeli twoi znajomi nie akceptują Twojej dziewczyny to masz ch/u/jowych znajomych :O Jeszcze rozumiem jakby mieli powody ku temu by jej nie tolerować, ale to, ze ktoś mało mówi to nie jest powód aby tą osobę zaraz przekreślać, bez przesady.

Gość gość91
Nie jestem pustostanem, razem dużo rozmawiamy i naprawdę cenie sobie jej charakter ale mam wrażenie ze nie jesteśmy dopasowani, towarzystwa nie zmienię bo mam stałą paczkę od lat, a niemowa ja nazywają bo nie włącza się w rozmowy, nie dorzuca swoich 3 groszy a mówią ze chamska bo jak coś do niej mówią to na wszystko praktycznie odpowiada sarkazmem, nie potrafi normalnej rozmowy prowadzić

Gość gość
"gość91 dziś Na początku mówili że fajna i skąd taka ładna wziąłem ale po jednym wieczorze zmienili zdanie i potem tak subtelnie mówili mi ze jest trochę inna, tak kumple mówili ale ich dziewczyny to od początku mówili że jakaś głupia jak ja tylko ze zdjęć znały to obrażały ale może dziewczyny lepiej potrafią zinterpretować inna kobietę zanim ją poznają" x :O Nie da się "zinterpretować" kogoś nie znając tej osoby. Mówiły, że jest "jakaś głupia" pewnie z zazdrości, skoro piszesz, że jest bardzo ładna.