Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

jakie fajne miejsca polecacie nad polskim morzem?

Polecane posty

począwszy od komfortowego lokum, poprzez dobre knajpy, na pięknych plażach skończywszy :) wszystkie informacje mile widziane, z góry dzięki :)

Gość Andrzej z kafeterii
Zapraszam do mojego parawanu w Mielnie :-). Mam 53 puszki fasolki i pęto naczosnkowanej kiełbasy, podzielę sie z tobą :-)

Gość gość
gaz maske tez?

Gość gość
Wszedzie jest fajnie

Gość gość
dla żaby to staw wystarczy, poszukaj jakiegoś w pobliżu, może jeszcze nie wszystkie wyschły.

sama sobie siedź w stawie, ja się wybieram nad morze. czy to prawda, że zachodnia część wybrzeża jest ładniejsza od wschodniej? :)

hel pavlo, kope lat :)🖐️ co tam u ciebie? X szkoda, że nie mieszkamy nad adriatykiem. tam woda jakaś cieplejsza jest. ostatnio wszyscy znajomi plazowicze skarżyli się na zimny bałtyk.

Zgubilem haslo do maila,a na tutaj dodac posta nawet nie moglem do dzisiaj dlatego kontakt nam sie urwal. Jak cos pisz na 19pavlo85 @gmail.com :) Milo Ciebie widziec

Tak, to jest Leba, polecam tam sie wybrac i to najlepiej jak beda organizowac jakis open air festival, wtedy sie dodpiero dzieje

pavlo, rozumiem, ja też wolę się nie wywnętrzać na kafe :) chodzi ci zapewne o open'er? ;) ja za tłumami nie przepadam.

Tutaj to sie open air nazywa, ale mniejsza o nazewnictwo. Popisalbym z Toba ale niezbyt mam teraz czas. Napisz mi cos na maila a ja sie odezwe kolo 18 jak prace skoncze

Gość gość
polecam swinoujscie -super zarcie ,fajna promenada ,z***biaszcza plaza !

Swinoujscie odradzam samotnym kobietom. To co tam sie w nocy dzieje przechodzi ludzkie pojecie i samotna kobieta jest tam narazona na zaloty podwyzszonego ryzyka ocierajace sie o przymuszanie do spedzania czasu razem z jakims badz jakimis jegomosciami nieznanego pochodzenia. Poza tym Swinoujscie moge tez polecic, bo i w miare tanio i ladnie

pavlo - ja myślałam, że ty masz na myśli ten konkretny festiwal który sie nazywa "open'er" , a tobie chyba chodzi ogólnie o imprezy organizowane na świeżym powietrzu ;) X gość - gdzie to żarcie w świnoujściu? dawaj konkretne knajpy ;)

Gość gość
"Swinoujscie odradzam samotnym kobietom. To co tam sie w nocy dzieje przechodzi ludzkie pojecie i samotna kobieta jest tam narazona na zaloty podwyzszonego ryzyka ocierajace sie o przymuszanie do spedzania czasu razem z jakims badz jakimis jegomosciami nieznanego pochodzenia." X Takiego paszteta jak Zaba to nikt nie bedzie podrywal, spokojna glowa.

Takiego paszteta jak Zaba to nikt nie bedzie podrywal, spokojna glowa. x Ty pewnie jestes z kolei tym jedynym ktory dal szanse pasztetowi i spotkal sie z odmowa stad i ten post :O

fajne miejsca nad polskim morzem? a po co jeździć nad polskie morze jak to zimne i mętne, a w zestawie jeszcze janusze z parawanami

Gość gość
" Lola88 dziś fajne miejsca nad polskim morzem? a po co jeździć nad polskie morze jak to zimne i mętne, a w zestawie jeszcze janusze z parawanami " X Lola skąd wiesz? Stąd, że tam nie jeździsz?

" Lola88 dziś fajne miejsca nad polskim morzem? a po co jeździć nad polskie morze jak to zimne i mętne, a w zestawie jeszcze janusze z parawanami " X uwielbiam takie klimaty :) jak będą jeszcze lody z salmonellą i wrzeszczące dzieciaki upaprane keczupem to będę miała pełnię szczęścia :classic_cool:

stąd, że polskie morze jest zwyczajnie ch*jowe. a parawany to już hit sieci. zreszta zawsze to było wielkie skupisko cebulandii. kiedyś kilka razy byłam, zobaczyłam, że jest fatalnie i nie jeżdzę już, bo naprawdę nie ma po co. po co takie może w którym kąpać się nie można? dla mnie najważniejsze to móc popływać w fajnej i przyjemnej wodzie, a nie tylko leżeć na plaży jeszcze pełnej januszów

" Lola88 dziś stąd, że polskie morze jest zwyczajnie ch*jowe. a parawany to już hit sieci. zreszta zawsze to było wielkie skupisko cebulandii. kiedyś kilka razy byłam, zobaczyłam, że jest fatalnie i nie jeżdzę już, bo naprawdę nie ma po co. po co takie może w którym kąpać się nie można? dla mnie najważniejsze to móc popływać w fajnej i przyjemnej wodzie, a nie tylko leżeć na plaży jeszcze pełnej januszów " X po co takie MOŻE? :D:D:D żeby cebulandię i januszostwo umysłowe nieznające ortografii forum demaskować :P

ja pierd*le co za bałwan się musi przyczepić po prostu. no naprawdę dowaliłeś cebulaku. myślisz, że jak się szybko pisze to nie można czegoś pominąć? akurat na pisowni znam się wyjątkowo, bo piszę felietony itp, a tutaj zwyczajna omyłka, bo ledwo żywa jestem po wczoraj, no, ale jak ktoś nie ma niczego do powiedzenia to będzie popisy walił rzekomą znajomością ortografii. idź zobacz czy cię nie ma gdzieś indziej buraku. zresztą chyba widzisz, że na początku użyłam "morze", ale bałwany nie myślą