Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można się odkochać tak nagle?

Polecane posty

Gość gość

Witam , przedstawię pewną sytuację Ja mam 17lat , moja ex 16lat Ona zakochała się we mnie od października i tak było aż do dziś W marcu zaczelismy chodzic , na koniec maja pojechala na wycieczke szkolna i mnie zdradzila ze swoim " przyjacielem " tzn przelizałą się z nim Potem mowila ze bardzo tego zaluje i wgl i jej to wybaczylem i jakos to bylo lecz gdy byla taka powazniejsza klotnia zawsze jej to wypominalem i uzywalem ostrych słów typu że jest dziwką skoro mnie zdradziła , za 1 razem ona się popłakała mi przez telefon i za 2h od razu się pogodziliśmy , za drugim razem gdy jej kuzynka była w szpitalu obok leżał typ w moim wieku i ona praktycznie ciągle z nim spędzała czas , gadała itd i w dodatku doszła kłótnia o rzecz nie istotną której już nie będę tutaj wymieniał , to jej powiedziałem że nie dość że ja jej wybaczyłem to teraz mi się tak odpłaca i jest dla mnie taka oschłą i się obraża o byle co i że jednak się nie pomyliłem i że skoro mnie zdradziła to wiadomo kim jest ( tak powiedzialem ) minelo kilka dni i w dzien ktory zaczelismy chodzic czyli 21 , napisała do mnie , to był lipiec , pogodziliśmy się i było naprawdę świetnie przez te 3 tygodnie bo pokłóciliśmy się koło 10 sierpnia a o co? znów o błahostkę.. prosiłem ją by ze mną wyszła a ona zaczela wymyslac rozne powody ze jest za goraco , ze ja glowa boli itd , a gdy np ze swoja najlepsza przyjaciolka ma zamiar wyjsc na dwor to nigdy nie ma zadnych "ale" , i się obraziła na mnie że jej nie wierzę i że zrzucam niby winę na nia ( jak tu mozna zrzucic wine ? ) Wiec nastepnego dnia pobiegłem do niej z roza , lecz napisała mi smsa że to i tak koniec bo to nie naprawi tego wszystkiego , nastepnego dnia dalem jej jeszcze misia to nawet za niego nie podziekowala , a jeszcze nastepnego dnia jadę sobie rowerem i ona idzie z kolezanka - nawet mi hey nie powiedziała , potem szła sama gdy już wracała do domu i znow na siebie się natknęliśmy i znów mi nawet hey nie powiedziała więc podbiłem do niej i powiedziałem czy się pogodzimy itd a ona że nie bo nie itd... to wybuchnąłem i jej wygarnalem wszystko ze nie dosc ze ciagle dla mnie czasu nie miala , to jakies rzeczy mi sama wypomina a jak ja to robie to jest zle , ze za darmo strzela fochy i ze jeszcze w dodatku sie puscila na tej wycieczce , ona na to ze jak ja tak moge mowic i wgl... a ja powiedzialem ze skoro o taka blahostke chcesz sie klocic to chyba to ze Ci wybaczylem byl moj zyciowy blad ... ona w płacz , potem jeszcze pisalismy na fb i powiedziała że dziękuje za wszystko a ja do niej a za co ja Tobie mam podziekowac? a ona za to ze Cie kochalam itd a ja na to to co już mnie nie kochasz? a ona nikt tak nie powiedział , minelo kilka dni i spotkalismy sie na ulicy , ona do mnie ze nie chce nawet ze mna gadac , ze mnie nienawidzi i ze za to wszystko co jej powiedzialem to nawet mnie nie lubi ... logika? wyjasnijcie mi drodzy uzytkownicy , czy ona przez ten tydzień czy zalozmy nawet 2 tygodnie mogła się we mnie odkochac choc wina lezala po jej stronie , ba , znienawidzić mnie? Proszę pomóżcie co robić .. ostatnio mnie zablokowała na fb lecz po kilku dniach mnie odblokowala i pisalismy chwile lecz stwierdzila ze nie chce miec kolegi ktory ja obraza... no sory ale to chyba ona strzelala fochy za darmo i mnie w koncu zdradzila tak? Jak myslicie ona tak tylko mowi zeby hm... ukryc swoje prawdziwe uczucie i sie odkochac czy moze serio juz mnie tak bardzo znienawidzila?

Gość gość
zapomnij