Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiałaGurami

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku! grupa wsparcia

Polecane posty

Gość panna_havisham
Hej dziewczyny przeczytałam prawie cały wątek. i inne wątki tu na kafe. i postanowiłam się odezwać. chciałam się podzielić z Wami moim problemem i zapytać, czy też tak miałyście. mam totalnego świra na punkcie zajścia. marnuję cały wolny czas na wertowaniu netu - szukam artykułów, porad, rozmów, potwierdzenia, że laski, którym się długo nie udawało - w końcu zaskakują. ponoć jak zależy, to jest trudniej. radzą mi, żebym nie myślała. ale nie umiem zadecydować, że się już nie przejmuję. ciach, i nie myślę. umiem, fakt, przestać wchodzić na kafe, czy na serwisy poświęcone wiadomo-jakim-tematom. ale nie przestaje myśleć. czuję ciążę w każdym zakłuciu cycka, w każdym pociągnięciu jajnika, w każdym fochu czy apetycie na coś. jestem naprawdę, ale to NAPRAWDĘ w ciężkim szoku gdy dostaję okres. poważnie! i choćbym mówiła koleżankom czy facetowi jeszcze przed datą @, że pewnie się nie udało, że się nie martwię, że następnym razem, to i tak w głębi duszy wiem, że teraz wyszło. a nie wychodzi. czuję, że sama siebie zamknęłam w pułapce z której nie umiem wyjść.

Gość panna_havisham
BiałaGurami - sto lat. moje 30 za 2 mce :)

Gość gość
Pocieszę cię że ja też tak mam i sądzę że takich jak my jest wiele.

Gość gość
Powiem Wam że to jest zatrważające ile kobiet w tak mlodym wieku nie może zajść w ciążę. Posrane czasy nastaly. Życie w biegu, stres, nieregularne posiłki, choroby. I chyba nie myslenie jest niemozliwe, moze tak nam się wydawać że nie myślimy, ale to nie prawda. Smutne to wszystko

Gość Tonka1873
Ja aż tak to nie mam ale ja nie dostaje okresu normalnie więc nie mogę przestać się łudzić tak jak wy, normalnie do jakiegoś tam dnia. Ja musze zrobić testy,iść po tabletki na wywołanie. Boli strasznie kiedy testy są negatywne dlatego już od 2 mcy nie robie nic. Ani testów ani owulacyjnych, nie obchodzą mnie moje zachcianki, powiększone bolesne piersi. Jestem tym wszystkim za bardzo zmęczona. Jedyne co robię nadal to się modlę i noszę pasek sw dominika

Gość gość
Gdzie te wpisy....

Gość gość
Tonka będzie dobrze. Opowiem Ci moja historie. Długo staraliśmy się z mężem o dziecko nic z tego nie wynikło. Lata mijały mnóstwo badań zabiegów i nic ja mam pić a mąż bardzo słabe nasienie. Nikt nie dawał nam szansy jedoczesnie dużo się modlilam. Klocilam z Bogiem straszylam znowu przepraszalam i nic. W końcu podjęłam decyzję idziemy na invitro. Zaczęliśmy już przygotowania pod invitro. Było to 13 maja na wieczorze fatimskim gdy kleczalam pod figurą Maryii obiecałam jej ze dobrą trudno zrezygnuje z tego i nvitro i nie będę do tego więcej wracać. Wróciłam do domu pogodzona z tym wszystkim a za 5 tygodni dowiedziałam się ze jestem w ciazy. Dziś mam zdrowa śliczna córeczkę. Módl się nieustannie do św Rity ona Ci pomoze. Magda

Gość gość
Tonka będzie dobrze. Opowiem Ci moja historie. Długo staraliśmy się z mężem o dziecko nic z tego nie wynikło. Lata mijały mnóstwo badań zabiegów i nic ja mam pić a mąż bardzo słabe nasienie. Nikt nie dawał nam szansy jedoczesnie dużo się modlilam. Klocilam z Bogiem straszylam znowu przepraszalam i nic. W końcu podjęłam decyzję idziemy na invitro. Zaczęliśmy już przygotowania pod invitro. Było to 13 maja na wieczorze fatimskim gdy kleczalam pod figurą Maryii obiecałam jej ze dobrą trudno zrezygnuje z tego i nvitro i nie będę do tego więcej wracać. Wróciłam do domu pogodzona z tym wszystkim a za 5 tygodni dowiedziałam się ze jestem w ciazy. Dziś mam zdrowa śliczna córeczkę. Módl się nieustannie do św Rity ona Ci pomoze. Magda

Gość gość
A ja wam wszystkim kobitkom z forum przepowiadam w przyszłości całe i zdrowe dzieci ...uwieżcie w to!!!!!

Gość BiałaGurami
Część :) co u Was. U mnie chyba (?) Okres plodny a ja nie lidze, nie rzucam się na seks! Fantastycznie jest odzyskać siebie :) życie!

Gość gośćmisia
Czesc aoze mi doradzicie jakie lki bez recety dostepne wspomagajace zajscie ciaze ktore wam pomogly bym chetnie zastosowala

Gość gośćmisia
Czesc aoze mi doradzicie jakie leki bez recety dostepne wspomagajace zajscie ciaze ktore wam pomogly bym chetnie zastosowala

Gość gość
Hej, u mnie też dni płodne chyba bo nie wiem czy owulacją występuje po lyzeczkowaniu czy nie. Ale śluz piękny i jajniki kłuja. Ja niestety mam zakaz seksu do kolejnego okresu. Jak @ przyjdzie to pojadę na kontrol i może po skierowanie na jakieś badania po poronieniu. Klara

Gość Tonka1873
U mnie jak zwykle bez owulacji. Nic nie boli, sluzu zero. Tak więc norma. Dziś się dowiedziałam ze następna w ciąży, ma 1,5 roku dziecko i teraz kolejne. Troche było za dużo dla mnie tych wiadomości, bo to juz chyba 20 sta ciezarna. Płakałam chwile ale jakoś się dzwignelam. Za to kupiłam wino wytrawne. Podobno dobre na endometrium wiec Wy też pijcie dziewczyny . Jesteśmy we 3, którejś musi się udać zajść w ciążę.

Tonka glowa do gory, to ze nie czujesz owulacji nie znaczy ze jej nie ma :) ja tez nie mam objawów owulacji a w ciążę 3 razy za szlam :) do dziewczyny wyżej - wspomagacze lekarz :D

Gość Tonka1873
Ja się zajęłam remontowaniem salonu i sypialni żeby nie myśleć. Tylko ze juz kończę i trzeba poszukać nowego zajęcia. Mam nadzieje, ze Bóg nam da blizniaki!

Gość gość
Moja siostra jest w ciazy kilka tygodni starszej niż moja by była. Patrząc na jej brzuch wiecie co czuje, a jak dziecko się urodzi to zawsze patrząc na nie będę myślała ze moje takie by było. Identyczna sytuacje miałam dwa i pół roku temu z przyjaciółka moja. Klara

Gość gość
Klara tak strasznie mi Cię żal bo tak się cieszylas i bardzo Ci kibicowalam od początku.jak Ty się teraz czujesz chodzisz do pracy

Gość gość6544
Pisalam tu kiedys ze dostalam okresu 10 dni wczesniej. Potem po okresie kochalam sie z mezem ostatni raz 3 4 dni po I koniec robilam bete wyszla 2.0 mialam zrobic nastepna ale nie zrobilam. okres powinnam dostac 5dni temu ale cisza zadnych obiaw. Robilam testna drugi dzien -negatywny... nie wiem co sie dzieje ze ostatnio mi tak hormony szaleja.. gin dopiero 31.09 :(

Gość gość
Nie chodzę jeszcze do pracy. Od poniedziałku idę dopiero. Klara

Gość gość
Pracuje w przedszkolu, rodzice wiedzą czemu poszłam na zwolnienie ale hyba nie wszyscy wiedzą czemu wracam. Dostanę teraz nowa grupę i rodzice debatowali na zebraniu czy przypadkiem znów w ciążę nie zajde i nie pójdę na zwolnienie. Masakra. Klara

Gość gość6544
Okresu nadal brak... za to biały śluz się pojawił... Kurde jestem uziemiona ... Mieszkam na wsi i brak samochodu mąż w delegacji.. A najbliższa apteka 4 km dalej. Dopiero jutro pojade do miasta ale chyba umrę z niecierpliwości ..

Gość gość
Pracuje w przedszkolu, rodzice wiedzą czemu poszłam na zwolnienie ale hyba nie wszyscy wiedzą czemu wracam. Dostanę teraz nowa grupę i rodzice debatowali na zebraniu czy przypadkiem znów w ciążę nie zajde i nie pójdę na zwolnienie. Masakra. Klara

Gość gość
Gościu 6544 który dzień cyklu dziś masz? Klara

Gość gość
37 dc teraz zauważyłam przezroczysty sluz.

Gość gość
Zrób sobie jutro test. Pewnie będą dwie kreseczki. Klara

Gość gość
Przrzroczysty śluz to znaczy, ze lada moment przyjdzie okres. Poziom progesteronu spada, stąd ten śluz.

Klara ludzie są po prostu durni. Sami maja dzieci a u innych widza problem. Ja ciesze się ze juz nie pracuje tam gdzie "wszyscy wiedzieli". Jak wrocilam to pamiętam ze byly pytania "juz Pani urodzi la?". Czulam się tym jakoś odarta z prywatności. Teraz jestem czysta kartka papieru i nikt juz na mnie nie patrzy tak i sama tez przestalam tak patrzec