Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BiałaGurami

Zajdę w ciążę jeszcze w tym roku! grupa wsparcia

Polecane posty

Gość Tonka1873
Klara ja mam taki w 5 dc, ale czy to dobrze czy źle to nie mam pojęcia. Ruda ja mam pcos wiec nie mam owulacji. Biała jak czujesz jajniki i widzisz sluz to na pewno masz owulacje :) ja po nowym roku też na monitoring po clo, ale nie mam żadnych nadziei. Od nowego roku będę walczyć o wymarzona sylwetkę i tyle z moich postanowień. Z niepłodnościa się juz jakoś tak pogodzilam

Gość gość
Biała ja robiłam progesteron ostatnio na 7 dni przed miesiączką i wynik miałam około 20. Lekarz mi wtedy powoedzial, że była owulacja i o tym świadczy ten wynik. Podobno musi być powyżej 16- wtedy wiadomo, że owulacja była, ale to chyba musi być na 7 dni przed @ zbadane, nie wiem dlaczego . Ja w sumie staram się mierzyć temperaturę również, na jakieś dwa dni przed owulacja ona spada i mam jakieś 36,4, a potem dwa dni po owulacji 36,8. Nie skupiam się jakoś na temperaturze, ale zauważyłam taka prawidłowość. Tonka, czy bierzesz jakieś leki? Ruda

Gość Tonka1873
Biorę tylko clo na owulacje i parę suplementów, ale od nowego roku chyba dam sobie z nimi spokój, bo wydaje na nie 250zl miesięcznie a nie zauważyłam roznicy

Gość gość
Tonka, a długo się starasz? Może faktycznie przerwa od wszystkiego dobrze Ci zrobi. Wiele niestety siedzi też w naszych głowach, ale nie ma co się dziwić.. Ruda

Kochane życzę każdej z osobna z calych sil jakie w sobie mam zajścia w ciążę :* abyscie przyszle święta spedzaly juz w powiększonym skladzie.

Gość gość
Biała bardzo dziękujemy i oczywiście życzymy tego samego :) Ruda

Gość Tonka1873
2 lata, w tym czasie jedno poronienie. Biała oby Tobie też się spełniło :*

Gość gość
Przykro mi Tonka :( mam nadzieję, że ta wyczekiwana chwila nadejdzie :) Ruda

Gość gość
Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, oby nadchodzący Rok był dla nas łaskawy i pozwolił spełnić nasze marzenia Anila

Gość Tonka1873
Ruda dziękuję :) tez mam taką nadzieję. Zaczynam niedługo podwójną dawkę clo, zobaczymy czy coś da

Gość gość
Jak tam dziewczyny? Która kiedy testuje? które macie dni cyklu? Ja jutro 30. Chyba zarestuje. Chociaż może za wcześnie jeszcze Klara

Gość gość
Ja dzisiaj dopiero 23 dc, cykl mam 33dniowy, ale myślę, że szanse w tym miesiącu są marne, bo dopiero zaczęłam leczyć podwyższona prolaktyne. Ale daj koniecznie znać jaki będzie wynik testu, trzymam kciuki! :) Ruda

Gość gość
Klara, ja testowałam, niestety nic z tego, a dzus przyszła @. Szkoda bo wreszcie cos na mnie zadziałało, urósł pecherzyk, sam pękł, wszystko poszlo książkowo i nic Trzymam za was kciuki Anila

Gość gość
U mnie dziś jedna kreseczka na tescie. Klara

Gość gość
Klara, to najgorszy moment w całym cyklu, za każdym razem duże nadzieje i znowu nic. Oby w nowym roku było lepiej Anila

Gość gość
Moj pierwszy okres po hsg to jakiś koszmar, bol okropny a leci ze mnie wszystko, skrzepy, śluz, wszystko w różnych barwach od czerwieni po czerń. Czy to normalne? Anila

Gość gość
Ja nie dostałam okresu po HSG to nie pomogę. Klara

Gość BiałaGurami
Ja tez nie bo za szlam. Ale później krwotok, ale to bardziej chyba z poronienia niż po Hsg. Klara może za wcześnie?

Gość gość
Zaczęło się dziś plamienie czyli pewnie @ się rozkręca. Ostatni cykl miał 38 dni teraz 30 wkurza mnie ta rozbieżność bo ciężko określić owulacje. Klara

Klara może sprobuj monitoring z ewentualnym zastrzykiem na pęknięcie? Ja chyba po nowym roku spróbuje z 5 miesięcy takie cos, z bromergonem, clo i pregnylem. A co tam :)

Gość Sylweek
Hej dziewczyny, jestem w połowie cyklu (po nieudanej inseminacji) i mam śluz z domieszką krwi. Czy może to być jakaś pozostałość po stymulacji czy po prostu oznaka owulacji, chociaż nigdy wcześniej tak nie miałam.. Może coś mi podpowiecie? Miałam tu nie zaglądać i się nie doszukiwać ale niestety nie umiem.. Pozdrawiam i życzę nam wytrwałości w nowym roku.

Gość Sylweek
BiałaGórami - podziwiam za dobre nastawienie..

Gość Sylweek
A czy próbowałyście pić zioła Ojca Sroki ?? Z takich mniej inwazyjnych metod leczenia to może być jeszcze jakaś deska ratunku, co myślicie ?? bo ja się noszę z zamiarem kupna

Gość gość
Ja piłam zioła ojca sroki. Niby niektórym dziewczynom pomogły chociaż ja sądzę że to raczej kwestia psychiki. Mi raczej nic po nich się nie zmieniło. Biała ja jutro rano będę robiła wynik prolaktyny. Jak będzie wysoki wezmę bromergon na własną rękę bo mam i zastanawiam się nad clo ale bez monitoringu i zastrzyku bo nie chce mi się jeździć do lekarza 120 km mam i żeby monitoring mieć trzeba minimum trzy razy pojechać a nie mam teraz jak bo mój m długo pracuje i wolnego brać nie może.

Gość gość
Ja w tym cyklu tez miałam śluz z domieszką krwi w okolicach owulacji. Przed poronieniem nigdy tak nie miałam. Klara

Gość gość
Dziewczyny macie jakieś leki na poprawę endometrium? Albo może któraś ma do sprzedania duphaston? Klara