Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Domowe Przedszkola Chatka Puchatka Poznań OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Znacie? Możecie mi je polecić czy raczej nie? Szukam przedszkola w Poznaniu i szczerze mówiąc tylko to mnie przekonało.. Proszę o opinie. :)

Gość gość
Znam i polecam. Długo szukałam w Poznaniu odpowiedniego przedszkola, ale uważam, że to przedszkole jest najlepsze. Bogata oferta, dobra cena. Zapisałaś dziecko ?

Gość gość
Ja zapisałam i nie żałuję. Przyznam,że w Poznaniu nie ma nic ciekawego , ale to przedszkole przekonało mnie... Ceną, sympatycznymi opiekunkami i ofertą edukacyjną :). Dzieci na pewno się tutaj nie nudzą.

Gość gość
Potwierdzam. Przedszkole jest bardzo fajne. Grupy niewielkie, do tego fajne przedszkolanki, z którymi da sę porozmawiać, które nie krzyczą, nie siedzą i nie popijają kawek, tylko bawią się z dziećmi :)

Gość gość
No dość kameralne to przedszkole, ale jak na razie mojej małej się podoba. Zobaczymy co będzie dalej ;)

Gość gość
Miałam do wyboru 3 inne przedszkola jeszcze, ale jednak zdecydowałam się na Chatkę Puchatka i dziś uważam, że to była dobra decyzja. Pozdrawiam!

Gość gość
Ktoś może wie , czy można do tego przedszkola zapisać dziecko np. w styczniu ? Bardzo mi na tym zalezy.

Gość gość
wydaje mi się, że rekrutacja jest przez cały rok, ale nie wiem, czy są jeszcze wolne miejsce. zadzwoń , to się dowiesz :)

Gość gość
fajne przedszkole :) bardzo miła kadra, super przedszkolanki, które są troskliwe i uprzejme wobec dzieci domowa atmosfera :)

Gość gość
rodzinna atmosfera, przede wszystkim przedszkole jest kameralne nie ma tu dużo dzieci, co jest dodatkowym plusem, bo jest nastawienie na indywidualny rozwój