Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietę patologiczną łatwo rozpoznać na ulicy

Polecane posty

Gość gość
nieźle się naśmiałam, czytając ten wątek :) a wy, co piszecie "to nieprawda, bo ja mam czarne włosy, a nie jestem z patologii" lepiej siedźcie cicho, zamiast epatować swoją głupotą :D

Gość gość
tekst o ustach jest idiotyczny, wiekszosc polakow ma w miare waskie usta.

Gość gość
Szlachta nie pracuje :D tak ma wpisane TYLKO patola :o

Gość gość
Coś jak Nikolki i Angeliki to imiona dzieci z rodzin patologicznych ... brak słów. x x z tymi imionami to tez prawda, niestety, nawet juz w mopsie zwracaja uwage na tego typu imiona... Obok mnie miałam dwa razy patologicznych sąsiadów, jeden raz facet bez pracy, z baba, oczywiscie bez slubu, dziecko nawet jego nazwiska nie miało, dali dziecku Olivier, musieli sie wyprowadzic bo w ogóle nie płacili, on kradł.. Potem tez niezli: pijak, cały czas zalany, jego stara- potwornie wychudzona, wlosy pofabrowane na czarno, jak w opisie... Mieli starszego syna i 8 letnia dziewczynke o imieniu Sandra...

Gość gość
Ale co to znaczy, że w mopsie zwracają na to uwagę? Rodziny z dziwnie ponazywanymi dzieciakami nie dostają kaszy?

Gość gość
Co do imion pociech-kilka charakterystycznych już wymieniliście. A trzeba dodać jeszcze : Vanessę Olivię i Natana...

Gość gość
Tak myślę, że te imiona mogą mieć sens w przypadku, gdy rodzice i tak planują ze swoją pociechą wyjechać na wyspy i spędzić tam resztę życia (jeśli jakiś cudem Brian jest zapisany poprawnie, a nie fonetycznie, co niestety jest rzadkością).

Gość gość
Policjantki maja włosy farbowane na czarno.

Gość gość
Policjantki maja włosy farbowane na czarno. x lol, co?

Gość gość
Ano lol :)

Gość gość
Nie zauważyłam takiej prawidłowości co do policjantek.

Gość gość
A ja tak. Chuda, na czarno farbowana, z rozbieganym wzrokiem, dość hałaśliwa na pokaz - na 80% policjantka.

Gość gość
policjantki są grube

Gość gość
Wracając do imion: jeszcze Dżesika i Majkel

Gość gość
Nie wiem co masz do wykształcenia zawodowego. Niby w czym zawodówka gorsza od liceum jest? Mi zawsze takie studenckie śmiecie mówiło że jestem nikim bo do zawodówki chodziłam i jak nie studiuje to co ja niby robię w życiu. A patologia często praktycznie nic prócz gimnazjum nie kończy obojętnie gdzie by nie szła.

Gość gość
No ja jestem brunetka chuda mam 20 lat mam roczna corke i meza .mam wyksztalcenie gimnazjalne. Bo tak sie stalo.zarabiam dzis 3.5 tys a maz 6,5 . Zaz aczam ze maz nie jest bogaty.pochodzimy z bidula . I sami sobie radzimy.

Gość gość
Mysle ze dzis nie jest potrzebne wyksztalcenie na papierze. Wystarczy jezyk i obsluga kompa i 3 miesieczne szkolenie troche zaparcia checi i mozesz zarabiac nawet piątkę.

Gość gość
jest potrzebne wykształcenie bo do większosci prac w biurze np w bankach, w korpo, w jakiejś administracji itd. wymagają wykształcenia wyższego

Gość gość
patola ma też często zniszczone twarze... idzie taka kobieta, wygląda na ponad 30 lat, a czesto okazuje się że ma ledwo ponad 20. Palenie papierosów, picie w dużych ilościach alkoholu robi swoje :(

Gość gość
patolagia to baaaaaardzo nadużywane określenie ktoś ma zafarbowane na czarno włosy-PATOLOGIA ktoś ma tlenione na platynę włosy-PATOLOGIA ktoś pracuje na kasie w biedrze-PATOLOGIA ktoś mieszka w nieciekawej dzielnicy-PATOLOGIA ktoś dał tak a nie inaczej dziecku na imie-PATOLOGIA ktoś nie ma wyższego wykształcenia-PATOLOGIA ktoś wygląda staro jak na swój wiek-PATOLOGIA SKŁONNOŚĆ DO OCENIANIA LUDZI WEDLE TAKICH KRYTERIÓW TO PATOLOGIA

Gość gość
A gdzie wyczytałaś, że włosy farbowane to patologia? Może zacznij od nauki czytania ze zrozumieniem.

Gość gość
haha bawia mnie te ktore pisza 'ja mam czarne wlosy i nie jestem patologia' :D

Gość gość
Dziewuchy głupie, nikomu nie chodzi o to, że jak tak wyglądacie, to jesteście od razu patologią, definicja patologii jest inna. Po prostu kobiety z patologii często spełniają te kryteria. Myśleć, myśleć trochę, to nie jest takie trudne.

Gość gość
Wielkie upodobanie do złotych pasków, hahaha

Gość gość
już puste solary wmawiają że patologia farbuje się na blond, pustaki z patologii farbują się na platynowy blond albo czerń ale zawsze jest ona połączona z opalenizną na skwarke i z innymi charakterystycznymi rzeczami które były m.in wymienione bo to że ktoś farbuje włosy na taki i taki kolor jeszcze nic nie znaczy

Gość gość
*farbują się na czarno miało być

Gość gość
kolejna mądra, już się lepiej nie odzywaj.