Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cameron powiedzial dzis w TV, non British citizens will be deported

Polecane posty

Gość gość

polaki wracają do PL, tam jest ich kraj a nie tu

Gość gość
Nono czekam na ten piekny dzien kiedy takie nedzne nooby znikna z mojego kochanego UK i nie bede musial sie wiecej z dziadostwem uzerac w agencji. To juz czarni sa bardziej ogarnieci niz polskie bydlo...

Gość gość
ty nie pracujesz w agencji cebulaku tylko sprzatasz po hotelach hahahahah, takich jak ty cameron deportuje jako pierwszych hahaha

Gość gość
Pocieszaj sie :D

Gość gość
prawda, tak on publicznie stwierdził, na szcescie mam juz british passport a wy cebulaki zmywajace w uka wrocicie do pl hahahaha :D :D

Gość gość
Ciekawe gdzie znalazłaś to info ...w swojej głowie pewnie ;)

Gość gość
to fakt, to info podawała kazda stacja w uk tylko nie polskie bo boja sie wybuchu paniki wsrod zmywakow heheheh

Gość gość
Nie ma to jak siać sztuczny zamęt ...nigdzie takiej informacji nie znalazłem...sprawdziłem all uk news websides lol

Gość gość
Boże co za bzdury...tak ! Wszystkich wywali hahahaha

Gość gość
Cameron nie powiedzial o wywalaniu, tylko o zroznicowaniu socialnych zasilkow.

Gość gość
Te buraki nie znają angielskiego bosze

Gość gość
No i dobrze niech tną zasiłki tym, którym się robić nie chce. jak ktoś uczciwie pracuje ale nie zarabai kokosów, to rozumiem ale jak mamuśka celowo pracuje tylko 10-20 godizn tygodniowo żeby się nachapać zasiłku jako "uzupełnienie" dochodu na dzieciaki, to mnie krew zalewa. aha, mieszkam w UK, mam dziecko, oboje z mężem pracujemy na cały etat (ja 140, on 160 godz miesięcznie). nie sępię o dodatki typu housing benefit. kiedys dostawalam kilka lat temu to było, i źle się z tym czułam, ucieszyło mnir gdy nam zabrali bo mąż dostal lepszą pracę i jeszcze musielismy im oddać 400 f,. i spoko, mielismy z czego oddac, ale pewnie poszlo na jakieś sępy ale cóż... taki kraj.

Gość gość
Do wyjechałaś szmato z Polski bo nic nie umiałaś taka prawda, musisz obciagac swojemu mezusiowi bo inaczej jestes zerem ze swoją mikro cip ą

Gość gość
nie sępię o dodatki typu housing benefit. kiedys dostawalam kilka lat temu to było, i źle się z tym czułam, ucieszyło mnir gdy nam zabrali bo mąż dostal lepszą pracę i jeszcze musielismy im oddać 400 f,. i spoko, mielismy z czego oddac, ale pewnie poszlo na jakieś sępy ale cóż... taki kraj. xxx ha ha ha ha ha ha ha a ja myslę, że dale j cię w tyłku drze że ci zabrali pieprzona zazdrośnico

Gość gość
Zabrali bo najpierw mąż dostał dobrą fajną pracę a potem ja też więc nie dostajemy już nic, bo mamy kasę własną, więc O CO MAM BYC ZAZDROSNA ?? :D :D

Gość gość
Ale ściema :D dobra praca, dla Polaków, taaa chyba że team leader na magazynie :P :P :P

Gość gość
Beneficiary haha

Gość gość
hahahaha j****e polactwo. jeden drugiemu wbilby noz w plecy. Jak dobrze, ze nie mieszkamy juz w tym syfnym UK