Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pyzate policzki czyli koszmarny kompleks

Polecane posty

Gość gość

Jestem szczupła (kiedyś nawet bardzo szczupła) a policzki zawsze pyzate jak były tak są :(. Twarz mam owalną, nawet u góry czoło nie jest takie rozlane tylko raczej węższe, najbardziej to widać jak się uśmiecham, dosłownie fałdy skóry jak się za nie złapie, kości policzkowe mam właściwie niewidoczne przez to, tylko pućki. Wielu ludzi twierdzi, że jestem ładna, czasem się naprawdę im dziwię;/. A ja się wstydzę przez to uśmiechać, nawet makijaż nic nie pomoże wtedy bo skóra i tak pójdzie w bok, chyba, ze już jakiś profesjonalista by mi robił. Zazdroszczę strasznie kobietom mającym smukłą twarz, kości wystające policzkowe a ja taką rozlaną twarz ;/.

Gość gość
ja mam tak jak ty, geba jak donica, mam troche twarz jak azjatki, wielkie pucołowate poliki, słabo zarysowany podbródek, taka nalana twarz, wygladalam kiedys fajnie jako małolata ale wtedy bylam wręcz bardzo chuda, mialam ladnie zarysowaną szczeke, lekko widoczne kosci policzkowe, jako 13 latka bylam bardzo ladna, potem z biegiem lat cos sie porobiło

Gość prawictwo pospolite 193
lepsze pyzate policzki niż kwadratowa głowa

Dla mnie okrągłe, pyziate buźki są słodziutkie i takie całuśne :D :D :D.

Gość Miss chirurgii plastycznej
Tez mam pyzatą mimo operacji plastycznych: wszczepienia implantu podbródka i buccal fat reduction czyli wycięcie poduszek tłuszczowych z policzków :(

Gość gość
Największe modelki lat 90-tych swego czasu były pyzate. I były przepiękne! Żeby ludzie mieli tylko takie niebyproblemy jak Autorka.