Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKKM

dać szansę?

Polecane posty

Gość KKKM
Nie gościu! Mam szacunek do kobiet bo wyniosłem go z domu. Tak mnie wychowano. Ciebie najwidoczniej inaczej.

Gość gość
Ty nie będziesz ojcem bo jesteś po chemii. pewnie jesteś bezpłodny. Tyle lat się bzykaliscie ona brała tabletki i nic i nagle gdy dała cipki innemu spodziewa się dzidziusia. Przypadek?

Gość gość
Szacunek do d****i? Gratuluję. Podziękuj kumplowi że puknął twoją cizie. Bardzo szlachetna z niej kobieta. Daje innym w potrzebie :)

Gość KKKM
I mogę sobie być frajerem. Ale mam swoje zasady i sie ich trzymam. Ty masz tylko swoje zgorzknienie, frustrację i agresje na którą mi szkoda życia.

Gość gość
Daj jej medal pijaczki roku i największej k***y w województwie. Na pewno będzie wzorową matką popijajaca gorzałkę.

Gość gość
Frajer z zasadami. Idealny kandydat na płacenie alimentów. Zbieraj kasę na kolejne testy DNA bo znając twoją "słabość" do niej to Jeszcze nie raz w niej umoczysz (nie tylko ty) i znowu będzie cię przekonywać że ty jesteś tatusiem

Gość gość
Przespales sie z nia teraz po takim swinstwie to przespisz sie z nia jeszcze nie raz gdy emocje juz opadna.

Gość gość
Nawet patologiczna k***a cię nie szanowała i puściła się z innym (będąc kiedyś najważniejsza osobą w twoim życiu) to po co ci te "zasady"? Twój kumpel pewnie ma niezłą beke z ciebie. Zresztą nie tylko on. Rodzina ci tego nie powie bo jest im ciebie żal. Nie masz godności czy serio jesteś taki głupi?

Marcin, ja proponuje ignorować :) Żyjmy sobie w tej naszej epoce, w której relacje z ludźmi opieramy na szacunku, kto nie rozumie, jego strata ;) No właśnie kiki, tez tak myśle, a może nawet więcej niż 70% każdy taki ''mądry'' anonimowo, choć wulgaryzmy, akurat nie świadczą o inteligencji.

Gość gość1256656
Ja bym takiej kobiecie nie okazała szacunku. Z tą kobietą powinny cię łączyć zwykłe relacje, chłodne

Gość gość
Kiedy byłeś chory?

Gość gość
Nie przesadzacie z tymi wyzyskami? Puszczała się ok, ale nie wiecie jaką będzie matką. A on jej broni bo jeszcze ją kocha, są pewne etapy rozstania i widać że jeszcze nie jest w stanie być wobec niej obojętnym...

Gość gość
Dziecko powinno mieć dwoje rodziców, brak jednego to tragedia dla takiego maluszka

Gość gość
Alkohol nie pomaga w zapomnieniu

Gość KKKM
Dokladnie to robię. Ignoruje. Cwaniaczek w realnym świecie niw miałby odwagi nawet spojrzeć mi w oczy bo zaraz by zarobił a tu może troszkę powarczeć. Żal mi takich ludzi. Bo ja wstane i sie otrzepie bez niej a oni będą żyć w swoim beznadziejnym świecie

Gość KKKM
I palancie dla Twojej wiadomości to ja uprawiam seks wyłącznie z kimś da mnie ważnym a "zamaczać" to możesz Ty bzykając co popadnie.

Gość gość
Oni chyba nigdy nie kochali...

Gość KKKM
Skoro"zamaczają" to ewidentnie nie kochali.

Gość gość
Sorry ale to "twoja" laska cie zdradziła i chce wrócić tylko dlatego że twój kumpel kopnął ją w d**e a nie chce być samotną matką. Więc twoje życie jest beznadziejne, a nie Ludzi którzy mają inne zdanie od ciebie i twojej adoratorki lenki. Raczej się po tym nie otrząsniesz bo zamiast Przyjąć to na klatę jajoczysz na babskim forum.

Gość gość
Ty zamaczałeś i twój kumpel też XD Haha

Gość gość
Za to twoja kobieta kochała. Tak kochała że rozłożyła nogi koledze, a sorry to twoja wina, a nie jej. Zapomniałem.

Gość gość
Mam beke z tej leny. Jeszcze mu rowa wyliż

Gość gość
Taki macie szacunek do kobiet? "zamaczanie"? Zamoczyć to sobie można stopę w wodzie.

Gość gość
Ja tam wolę nigdy nie kochać niż kochać puszczalską pannę z brzuchem w dodatku alkoholiczkę.

Gość gość
Dzieci wróciły ze szkoły widzę. Od razu widać że mentalność gimnazjalistów.

Gość gość
Mentalność gimnazjalistów to właśnie taka naiwność jaką prezentuje autor.

Gość gość
Jaka alkoholiczka? Raz wypiła i już alkoholiczka? To kim są facec***ijący codziennie po piwku dla ochłody?

Gość gość
Gdzie jest naiwny? Bo wierzył komuś kogo kochał? Nadal kocha?