Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już dość tej Agatki198801

Polecane posty

Gość gość
Ma ubogie życie skoro nie potrafi nic innego napisać niż to że bratowa bee brat super, okna myje, ciepły obiad. Zero przemyśleń. Zacięła się

Gość gość
"zazdroscicie mi że jestem radosna i nigdy nie narzekam' ależ narzekasz cały czas na bratową. Od tego się zaczęło zauważanie ciebie na tym forumie. Jesteś wywyższającym się, toksycznym trutniem a nie żadną radosną dziewczyną.

Jestem radosna dziewczyna i nie narzekam. Wy tu ciągle płaczecie że wasze dzieci nie śpią w nocy jakieś tulleo i inne dziadostwa dajecie byleby spały , a moje dziecko też nie śpi dobrze w nocy, ostatnio obudziła się o 2.00 i do 6.00 nie spała ,a mimo to nigdy nie narzekam tylko cieszę się że mam nad wiek rozwinięte mądre dziecko, mam męża , pracę , mama opiekuje się małą, brat pomaga żyć nie umierać tylko bratowa mnie wkurza bo zaniedbuje swoją córkę i męża (mojego brata) i mi ich szkoda

Gość gość
Hmm w tym wieku twoje dziecko nie przesypia calych nocy ? wybacz ale to nie jest normalne .

Gość gość
Agatko a po co w kółko pitolisz o tym samym ?? bo już samo czytanie nud******oło to samo i to samo ?? po co ? fajnie że jesteś szczęśliwa i ok ,ale to nudzi wchodzę i myślę może dziewczyna nie jest aż tak płytka czytam no i znowu stwierdzam że niestety jest :-( powiem ci że cieszę się że nie mam takich osób jak ty w swoim otoczeniu bo oszaleć by szło brr mnie monotonia zabija ja lubię żyć :-)

Gość gość
n/u/d/z/i ocenzurowali Boże czy to aż tak obraża ??

to jest normalne że nie przesypia nocy jeszcze, to jest małe dziecko i jeszcze ząbkuje, ale za to w dzień śpi 3 godz jednym ciągiem i mogę wtedy coś zrobić a jak jest mama z nią to może sobie odetchnąć

Gość gość
Agtka to człowiek widmo, siedzi tu 24h a mimo to pracuje, gotuje, jest świetną kochanką, klikasz nawet jak cię bzyka od tyłu? WTF? długo bawi się z dzieckiem -chyba w necie hehe dajcie spokój to mitomana :D

nie siedzę 24 h na kafe , wchodzę tu tylko w pracy , ostatnio nie ma często szefowej, klientów tez nie ma tak dużo narazie więc mogę sobie popisać :), pracuję tylko 5 - 6 godzin dziennie i potem mam dużo czasu na zajmowanie się dzieckiem na gotowanie czy sprzatanie, prasowanie czy słoiki robię głównie w sobote , ciasta piekę w niedzielę, wystarczy troche organizacji dziewczyny troche chęci, tego wiele z was nie potrafi zrozumieć , tylko jęczycie i narzekacie że się nie wyrabiacie a to wcale nie jest takie trudne

Gość gość
dobra ale po co piszesz w kółko to samo? cały czas ten sam schemat rozumiem, że jestes zwyczajnym trolo lolo ale kompletnie nie rozumiem jaki ma cale w kółko pisanie o tym, że siedzisz na kafe jak szefowej niema, ze pracujesz tu, zarabiasz tyle, bratowa znosi pracę do domu? No juz wszyscy wiemy, znamy twoj***ajki tylko jakie one maja cel

Gość gość
Przeciez to fikcja żebyście miały sie czym podjadać a kretynki łykają...

Gość gość
nowe fakty o Agatce : jest ze Śląska z okolic Częstochowy

Gość gość
Baratowa zarbia kupe kase bo jest ksiegowa. A Ty bedziesz na wiecznej lasce i nielasce meza. I dlatego tak po niej jedziesz.

Wcale nie zarabia kupy kasy, przecież mieszkają w domu należącym do moich rodziców , z moimi rodzicami na jednym placu . Budują dom już chyba ze 4 lata i dopiero mają wymurowane ściany do stropu ,a stropu nie zalewają w tym roku bo kasy nie mają, samochód mają stary z 2002 roku

Gość gość
Agatka podobnie pisze jak Jagoda369 caly czas wydaje mi sie ze to ta sama osoba

Gość gość
no pewnie, ze też na to nie wpadłam, to jagoda i wsio jasne

Gość gość
Agatka198801 2015.09.14 jakie smaczki i nuansiki podałaś :D a szwagier nie zajumał czasem trochę wungla na kopalni? I jak wychodzisz z roboty to wyciąg z torebki te firanki.... ty normalna jesteś?!

Gość gość
Agatka jesteś przemądrzała, głupia , ograniczona i zazdrosna wredna małpa ja myślę że ona naprawdę istnieje niestety i ma takie wiejskie poglądy i zazdrości innym lepszego życia

Gość gość
co kurde? i to ma byc sztuka? Ja pracuje 7 godzin dizennie, w soboty 5, mam kurs 3 godziny raz na tydzien i tez mam posprzatane, ugotowane i bawie sie z dzieckiem. I wcale nie jestem z siebie tak zadowolona, bo uwazam, ze to normalne zycie, jakim zyje wiekszosc rodzin, zadne osiagniecie, zeby trzepac o tym na forum. Nawet mi troche ciebie zal, bo widocznie to jedyny sposob, zebys poczula sie wyjatkowa. Obudz sie dziewczyno, to jest zycue, to sa obowiazki, ktorych Ty masz i tak malo!

Gość gość
chuj jej w dupę.

Gość gość
Agatko mój syn miał 12 miesięcy i przesypial juz cale noce wiec skoro innym wmawiasz ze twoje dzieci najlepsze to jednak to nieprawda bo w wieku 2 lat powinna przesypiać noce. Zobaczymy jak ci pójdzie odpieluchwanie córki czytałam twoja wypowiedz na jeden temat ze na pewno za dwa miesiące pozbędziecie sie pieluch nawet w nocy. Tak tak pożyjemy zobaczymy pogadamy jak nadejdzie ten czas nad wyrost to każdy sobie może mówić

Gość gość
Dwa lata i nie spi całej nocy? przecież to nienormalne. Twoje dziecko już nie takie nad wiek rozwinięte:P jak mi przykro...

wy nie umiecie czytać ?? moje dziecko ma 16,5 miesiąca i tak myślę że za jakieś 2 miesiące będzie koniec z pieluchami , uczę małą intensywnie moja bratowa ma dziecko 2 lata i 2 miesiące i dopiero od miesiąca chodzi bez pieluchy a i tak się posikuje jeszcze

Gość gość
Wiec tak jak mówione bylo pożyjemy zobaczymy

Gość gość
Hahaha