Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy jak kobieta klepie w tyłek faceta?

Polecane posty

Gość gość

Albo ddotyka pleców, brzucha od czasu do czasu ale tak delikatnie

Gość gość
Nigdy nie klepalem jestem prawiczkiem to nie wiem

w chudy ? pociągają cię chudzi ? Chyba nie zawsze jest tak że jak dziewczyna klepie jakiegoś chlopaka po tyłku to jej się podoba ?

ileż to mnie dziewczyn klepało w tyłek jak pomyśle.. nawet te niby zajęte w liceum.. hmm daje to zastanowienia. Jesteś pewna że zawsze ?

Gość gość
Czyli ona chce mnie poujezdzac tak?

dzięki Fiku, choć wolał bym żeby ktoś inny też się wypowiedział. Patrze na fejsie po koleżankach z liceum z których się nabijałem.. wszystke prawie pożenione lub pozaręczane hehe

Gość gość
wszystke prawie pożenione lub pozaręczane hehe x Wolnej 24 latki nie ma gdzie szukać bo wszystkie zajęte nawet takie brzydkie

nie.. tylko dziwnie mi. Czas tak szybko leci, wydawało by się że jeszcze niedawno razem siedzieliśmy na matmie a jak patrze po profilach to już dzieci mają w wieku po 1 -5 lat, szok.

Brunetos masz się za pępek świata, ale inni żyją i mają cię gdzieś,możesz tylko wspominać ;)

pff.. ale ja nie mam problemu z tym że one są pożenione i mają dzieci.. Patrze i cieszę się że nie jestem na ich miejscu.. albo na miejscu ich partnerów :) I tak jestem jednym z najprzystojniejszych facetów na świecie.. masz z tym problem ?

Nie wiem, nie widziałam ale to bez znaczenia (nie jesteś w moim typie). To ty w każdym temacie wspominasz byłe i właśnie wskazuje to że masz problem.

lol ale bredzisz Fiku :) żadnych byłych nie wspominam oprócz ostatniej dziewczyny której poświęciłem AŻ jeden temat miesiąc temu :) Skończmy ten temat, wiem że na mnie lecisz.. ale nic z tego, nie łódź się że ukrytym cynizmem coś zdziałasz :) Lepiej dawaj rzeczowe rady jak do tej pory i wszystko gra

czyżby ? masz jakieś zdjęcie ? Chętnie bym zobaczył jakiego potwora klasyfikujesz jako "przystojnego" :D

Niestety szanuje jego i swoja prywatność. Ów Brunet nie dość że zabójczo przystojny, to jeszcze inteligentny, dżentelmen, szarmancki i z klasą. I głos ma męski :)