Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

nie wchodzcie w ten temat proszę...

Polecane posty

Gość gość
Jak sie doopy da jest i na spa

Gość gość
Ja robie bo mi sam pełny portfel nie wystarcza. A ty masz hajsy z mopsu i za roznoszenie ulotek :classic_cool:

Gość gość
Nie wiem jak ty him może i ty dajesz, normalni zarabiają. No , ale skoro to dla ciebie taki luksus ,,,

Gość gość
osobiście uważam, że to jest straszne, żyć w takim celibacie. Ja bym nie dał rady, nawet tygodnia wytrzymać

Gość gość
Kiedy dasz pusie do oceny?:D

Gość gość
No luksus skoro na kafe piszesz o tak istotnym dla ciebie wydarzeniu. A ze nie rozumiesz to norma . Nie spodziewam się po tobie myślenia

Gość gość
a co ma mieszkanie z siostra do otrzymania stypendium czy zasiłkow? skoro się nalezy to dziecko powinno otrzymywac czy matka na dzieci niewazne czy sie mieszka z siostra pracujaca w mopsie. pierwsze słysze zeby rodzina osoby pracujacej w mopsie nie miala prawa do zasiłku tylko dlatego ze mieszka z tą osobą.

Gość Pinoki0
Wow, him masz wprost przepiękne ciało na tej foci z dzieckiem w tle i krótkich spodenkach. Moim zdaniem masz świetnw nogi, pupę i pierś też niczego sobie. Lubię dziewczyny z bardziej umięśnionymi nóżkami, a nie jakieś patyczaki jak u rubik. A co do zdjęcia posągu Maryji, wydaje mi się, że tam ta woda długo stoi, a taka woda jak postoi długo robi się rdzawa. Pewnie sporo różnych mikroorganizmów i bakterii też tam jest, które nadają jej takąspecyficzną barwę. Przykra sprawa, może zgłoś to gdzieś u siebie władzom kościelnym? Pozdrawiam

jeśli złożyłabym podanie do mopsu o stypendium dla dziecka, musieli by przyjechać zrobic wywiad a moja siostra sb tego nie życzy, mieszkamy skromnie ona się wstydzi przed koleżankami z pracy.

PInokio, myślałam aby to zgłosić grabarzowi? a co do mojego zdj.to ktoś wstawił zdjęcie innej kafeterianki że niby to moje dziecko na łóżku leży a ja sb focie pstrykam...

Gość Pinoki0
Szkoda, bo moim zdaniem tamta waga ci służyła bardzo dobrze ;). Tylko jakieś płaskie patyczaki się tutaj plują, a faceci lubią takie kobiece kszałty.

Gość Pinoki0
To nie jesteś ty? Aha, sorry za pomyłkę. Pamiętam twoje zdjęcie nad jeziorkiem w bikini. W sumie masz podobną budowę ciała i wyglądałaś niesamowicie na tatej foci.

Gość Pinoki0
Spróbuj zgłosić to grabarzowi. Jak posąg Maryji dalej będzie tam leżał po 2 tyg. Od zgłoszenia, to trzeba będzie zgłosić to komuś innemu. Dziwię się, zże nikt wcześniej jej nie zauważył ani tego nie zgłosił.

Gość Pinoki0
Bardzo ładnie :). Ta sukienka fajnie podkreśla twoje ciało i ogólnie biel ładnie komponuje się z blond kolorem włosów. Chyba nóżki masz nieco szczuplejsze od tych z pierwszej foci. W innym temacie napisałaś, że opuszczasz kafeterię, to prawda?

Gość gość
Podstawowe pytanie to, czy kafeteria niszczy/zatruwa Ci życię w jakiś sposób? W sumie to ty tutaj jesteś od pewnie długiego czasu. Wydaje mi się, że kafe to takie twoje hobby jest po części. W sumie to forum nie jest takie złe, a nawet unikalne ze względu na swoją otwartość i luźne podejście. Niestety ma to swoje minusy w postaci sporej ilości sfrustrowanych trolli :). W sumie to normalne, że człowiek się udziela sie systematycznie w miejscach, w których lubi przesiadywać.

jestem tu regularnie od roku, wczesniej to nie był mój nałóg tylko raz na tydzien, raz na miesiąc a nawet na 2 lata zapomnialam o kafe. Jednak od roku myślę głównie o kafe i to jest męczące.