Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

nie wchodzcie w ten temat proszę...

Polecane posty

Gość Pinoki0
To nie prawda, że nie chcą ciebie tutaj wszyscy. To tyczy się tylko garstki trollów, którzy szukają byle jakiego pretekstu, żeby pojeździć po człowieku. Jesteś dosyć rozpoznawalną kafeterianką, także to czyni z ciebie ich naturalny cel. No, ale to tylko są nieszkodliwe trolle, które nie do końca zdają sobie sprawę jak żałosne jest ich zachowanie. W sumie lubię czytać o twoich doświadczeniach z nawróceniem się. Sam nie chodziłem do kościoła od dobrych kilku lat, ale teraz chodzę już co tydzień od roku :). Po części bardzo dobrze rozumiem twoją sytuację i pokorę z jaką to wszystko przyjęłaś...

dzięki:) ja swojej wiary zawszę będę broniła, on mi mówią że skoro szukam facetow to mam się wyrzec Boga nie słyszałam największej bzdury :) ale niech im będzie ze katoliczka ma nie popełniać żadnych grzechów :D

Gość gość
Nikt nie jest bez grzechu na tym świecie. Sam Pan Jezus mówił, "Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem". Nie wiem dlaczego miałabyś się wyrzec Boga, bo spotykasz się z kimś, to idiotyczne...

Gość gość
Kto tak napisał ,że masz się wyrzec Boga ? Chyba coś zmyślasz .