Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość321

Mamy na CZERWIEC 2016

Polecane posty

Gość Alex35
Mnie dziś boli głowa (to już 3 dzień) - chyba zatoki mam zawalone :( A w nocy wymiotowałam - coś mi chyba zaszkodziło. I właśnie rzuciłam się na banana - a ja nienawidzę bananów - jedynie w ciąży je pochłaniam kilogramami :) Gdyby nie to, że właśnie mi się skończył okres, to bym pomyślała, że jestem w ciąży :)

Gość gość321
O kurcze!a moze jednak udalo sie??czy to krwawienie mialas tak dlugie jak zawsze?moze jednak warto isc do ginka?

Gość gość321
Nikt mi nie odpowiedzial na pytanie dot.testu owu,chyba raczej z nich nie korzystacie Dziewczyny.

Gość anianiani
Cześć dziewczyny. Powiem szczerze, że my jakoś nie planowaliśmy za specjalnie drugiego dziecka. Jakoś pod wpływem chwili nas poniosło, a później sprawdziłam że jestem w najbardziej płodnym okresie. Ale cóż, co ma być to będzie :) W pierwszej ciąży zaszłam w 7 cyklu. Od tamtej pory się nie zabezpieczaliśmy, bo nie mogę hormonów, wkładki nie chcę. Sporadycznie prezerwatywa była. No i jakoś nie wpadliśmy, więc teraz też byłby cud :P

Gość gość321
Agaaa133 dzieki za odp:-)

Gość Alex35
gość321 - przepraszam, ale ja też nie używam testów, więc nie wiem, co odpowiedzieć :) Raczej niemożliwe, żeby u mnie to była ciąża - krwawienie było normalne, trwało tyle co zawsze.

Gość gość321
Alex35 - dziekuje za odp:-).Rozumiem,bo te objawy co piszesz tylko mi na ciaze wskazuja..:-)

Gość gość321
Jeszcze niecala godzinka i do domku..uff,milego wieczorku Dziewczyny.:-)

Gość kuleczka32
anianiani to tak jak ja - też nie mogę brać hormonów i wkładki nie chcę :) i jakoś przez 4,5 roku nie wpadliśmy, a często się zdarza współżyć w najbardziej płodnym okresie. Już się nawet zaczęłam zastanawiać czy wszystko jest ok. Obecna sytuacja mnie zastanawia dziś mija 37 dc test negatywny i okresu brak. Nigdy tak nie miałam. W pierwszą ciążę zaszłam w 3 cyklu.

Gość anianiani
kuleczka Ja w pierwszą zaszłam w 7 cyklu. Teraz nie planowaliśmy dziecka. Tzn mąż bardzo by chciał, ale ja taka niezdecydowana. Bo czas zawsze nieodpowiedni. No i 2 dni temu jakoś tak wyszło :P Sama nie wiem czego się spodziewać. Czas pokaże :) W razie co, kwas foliowy kupiłam i biorę :)

Gość kuleczka32
anianiani u nas odwrotnie ja chcę mąż zdecydowanie nie - ale z racji braku anty to po cichutku liczę na wpadkę ;) a tu nic.

Gość anianiani
To u nas też, żadnej wpadki przez 8 lat :) Dlatego teraz też się jakoś nie nastawiam, bo za pierwszym razem to trwało ponad pól roku, to niby czemu teraz miałoby się udać hehe

dzis ginka przełożyła mi wizytę na środę, ale może to lepiej bo w środe bede mieć 14dc więc zobaczy na usg czy urósł jakiś pęcherzyk bez clo... . Poza tym mój mąż wrócił dziś do domu chory....już coś łyka więc nie wiem jak to będzie w tym cyklu.... Mojej małej już mija katar, obyło się bez lekarza, maść majerankowa działa cuda!!!

Gość Patrycja1109
Witajcie dziewczyny u nas też starania trwają intensywnie.W lutym poronilam odczekalismy 3 cykle i znów probojemy,z każdym okresem jest płacz mam nadzieję że się w końcu kiedyś uda się nam być rodzicami.Dzisiaj powinnam dostać okres ja narazie nic się nie dzieje tylko od ponad tygodnia zauważyłam jak mi się sutki powiekszyly i przy dotyku lekko bolą...może jednak to ciąża A nie @

Gość anianiani
Patrycja Testuj. Trzymam kciuki :)

dziewczyny ale jestem mega szczesliwa!!!!!!!! ten piatek jest naprawde szczesliwy!!!!!!!!zrobiłam dzisiaj tescik i sa dwie piekne kreseczki jestem mega szczesliwa ze sie udało warto bylo czekac dziekuej wam za wsparcie nawet pisałyscie ze sie uda i ze jestem i faktycznie jestem mysle ze w ten weekendzik wiecej bedzie udanych tescików zycze kazdej z was udanych staranek i pozytywnych tescikow dziekuje z moich wyliczen wynika ze data poczecia to 6.09.2015 buziaki!!!!!to bedzie bardzo udany weekendzik

Gość Mirti
Justynka Gratuluje!!!!!!cudowny news z rana!!!!! Bardzo się ciesze

Gość Mirti
Ucielo mi większość postu

Gość Mirti
Justyś kiedy robilas test w dni spodziewanej@? Ja ostatnia@mialam 3 wrzesnia ale po pierwszy ciazy mam nierówne co 22 czasem co 26 ect...i się zastanawiam kiedy testować...Patrycja czekamy na wiesci

Gość kuleczka32
Gratulacje justynka1986 u mnie nadal nic.

mirti ja poczekałam do 3 dni po @ bo robiłam przed i negatywny poczekaj do terminu albo i 1ddzien dłuzej to napewno wykaze dzieki dziewczyny mam nadzieje ze bedzie wszytsko ok bo teraz najwazniejze te tygodnie zeby uwazac wiadomo trzymam kciuki dziewczyny ktore testuja na dniach!!!!!!!

Gość patrycja1109
Az sie boje testowac i zobaczyc jedna kreske :(robilam 3 dni przed spodziewana @ ale negatywny bo za wczesnie a mnie ponioslo...

Gość gość
Justynka Gratuluję :)

Gość JaTeżChce
justynkaa1986 Super wiadomość :) Serdecznie gratuluję! :)

Gość Alex35
justynkaa1986 - super wiadomość :D Gratulacje!

Gość Gracjana090515
Witam wszystkie nowe dziewczyny! :) Justynkaaa1986 z całego serca ci gratuluje!!!! Trzymam kciuki za ciebie i twoja dzidzie. Masz juz jakies objawy? A jaki masz śluz? A kolor piersi ( znaczy brodawek i sutków) ? Gosc321 dziękuje za zainteresowanie. :) u mnie nic nowego . Brzuch pobolewa i czuje ze chyba nie wyszło bo żadnych objawów nie mam. Piersi mnie nie bolą za to ten tydzień jest dla mnie jakis nieudany. :( 2 dni temu miałam przygodę z policja i skończyło sie mandatem i punktami karnymi, a w niedziele mam chrzest na którym jestem chrzestna.

czesc dziewczyny kochane slicznie dziekuje wam nawet niewiecie jak mnie wasze słowa ciesza gracjana kochana ciezki dzien mialas widze ale po burzy zawsze przychodzi słoneczko a co do objawów moge wam opisac zwykle przed okresem piersi nie bolałymnie az tak bardzo sutki sa bardzo wrazliwe otoczki powiekszone jak do karmienia sluz od 3 dni czyli od daty miesiaczki biały duzo mam ukrwione piersi widac zyły a tak czuje sie dobrze ja w pierszwym miesiacu z cora czulam sie super ale potem mdłosci mnie dopadały boje sie ze tak tez bede miec po miesiacu kurcze musze jakos ładnie poinformowac meza bo córci cały czas mowie ze bedzie miec niedługo rodzenstwo ona by juz chciała hihihi jak cos wiecej pytajcie chetnie odpowiem no i temnperatura 37.2 nie spada a przed okresem miałam z 6 dni 37 a zawsze mi spadała 3 dni przed trzymam za was kciuki patrycja testuj musi sie udac wierze w was

Gość Gracjana090515
Justynkaa1986 jeszcze raz bardzo ci gratuluje! Daj znać w jaki sposób zawiadomiłaś o tym męża i jak zareagował! :) bardzo sie cieszę z twojego szczęścia! :)

Dziewczynki nie wytrzymałam i zrobiłam test przed chwila i potwierdziły sie moje obawy nie jestem w ciąży :( to oznacza ze @ jednak w poniedziałek przyjdzie :( gorzej juz chyba byc nie moze......