Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość321

Mamy na CZERWIEC 2016

Polecane posty

Gość gość
Masz cykl 28 dniowy. Liczac termin masz na 29 maja :-)

Gość Nikita1244
Witajcie dziewczyny! Jeżeli moge to rownież chciałabym cos napisać.... Otóż w sierpniu raz kochaliśmy sie bez zabezpieczenia. Dostałam mega okres. We wrześniu w dni płodne ( na podstawie śluzu je określam) co dwa dni. 2 dni po śluzie płodnym mam bóle krzyża, pleców, swędzą mnie sutki ,jestem wrażliwa na niektore zapachy., czuje bulgotanie w podbrzuszu i jakby taki ucisk. Wiem wiem na objawy ciąży jeszcze za wcześnie.Zrobiłam test wyszedł pozytywny lecz dobę pózniej zero śladu po drugiej kreseczkę. Dzis test innej marki negatywny. @ prawdopodobnie dostanę 3.10. Co myślicie na ten temat? Dodam ze bóle krzyża i podbrzusza mam dzien przed @ zawsze. W pierwszej ciąży miałam 3-tyg okres potężny okres a test był dodatni po 2h o zrobienia a byłam juz w 5tc .(potwierdzone betą). Zastanawiam sie czy to moze byc jakas infekcja....pozdrawiam Was serdecznie

Gość Nikita1244
Podkreślę ze tez chciałabym zostać mamusia po raz kolejny.... Ten ciągły ból podbrzusza nie daje mi spokoju.... Moze sie tylko niepotrzebnie nakręcam.

Nikita1244 na test chyba jeszcze za wcześnie, okres masz mieć za tydzień także teraz ciężko cokolwiek powiedzieć. Poczekaj do piątku jeśli masz siłę albo chociaż do czwartku i wtedy testuj! Mnie bóle z krzyża zawsze zapowiadają okres, jak zaszłam w ciąże to ich nie miałam a przed poronieniem dzień wcześniej zaczęły się. Ale każda z nas jest inna więc Ty lepiej znasz swoje ciało.

Dziewczynki a mam pytanie, jutro robię badanie z krwi na glukozę i wiem, że nie można dzień przed jeść słodyczy. A dziś mam wyjście na piwko z koleżankami z pracy i ciekawe czy jak jedno piwko sobie wypije to mi nie zaszkodzi? Ogólnie nawet nie mam chęci na alkohol ale nie chce mi się tłumaczyć po co się badam itp. Tylko ciekawe czy mi nie zaburzy to wyników :/

Gość gość321
Agaaa133 super,ze jutro wieczor panienski,szkoda ze Twoj narzeczony ma dzis nocke,ale miejmy nadzieje,ze juz sid udalo!Wspolczuje tego,co przeszlas:-(,ale glowa do gory kibicuje Ci b.mocno!

Gość gość321
Alex35 to prawda,ten czas tak szybko leci..nam minelo juz 6lat po ślubie,tez nie wiem kiedy SZOK! tez b.Ci wspolczuje tego co przeszlas:-(,szkoda ze przez chorobe meza musicie wstrzymac starania..,ale nie smuc sie ,zycze Wam z calego serca,by teraz sie udalo!:-*

Gość gość321
Justynka1986 dziekuje za odp:-),to na drugi dzien po wspolzyciu czułas to kłucie?ja mam 26,27dniowe cykle i teraz z tymi testami wiem,ze staralismy sie we wlasciwym czasie,ciekawe co z tego wyjdzie..Owu mialam prawdopodobnie 23i wtedy byly starania tak samo przed przez pare dni..ale nic nie czuje to dopiero 2dni,wiec moze chyba tak byc?

Gość gość321
Dziewczyny juz prawie weekend:-):-)!choc dla mnie dopiero po 19...a Wy pracujecie?do ktorej godz?

Gość321 każda metoda jest dobra aby w dni płodne było <3 Mi lekarz powiedział, że są różne wersje pacjentek jedne co kilka dni współżyją, czasem tylko w ovu ale on mi powiedział, że trzeba codziennie bo wtedy jest najbardziej aktywne nasienie. Z resztą tak nam się raz udało, 5 dni z rzędu i trafiliśmy. A możesz coś czuć ale nie musisz. Ja nic nie czułam, znam kobiety które czuja jak im jajeczko się uwalnia i jak się zagnieżdża. Każda z nas ma inaczej ;)

Dziękuje gość321, posiedzimy, pogadamy i pośmiejemy się, więc się odstresuje troche i przestane o tym wszystkim myśleć... narzeczony pytał czy ja pije, bo w ciąży to nie wolno :-D oj śmiać mi się chciało jak zobaczyłam to przerażenie w jego oczach ;-) ale nie wiadomo jeszcze czy jestem w ciąży a poza tym na swojej imprezie to troszke symbolicznie się napije :-)

gosc termin ciazy liczymy tak data ostatniej miesiaczki - 3 miesiace to 26 sierpien -3 to 26 maj plus 10 dni wychodzi mi najwczesniej 4 czerwca jesli urodze w terminie ale roznie to moze byc moge wczesniej urodzic zalezy wszystko jak sie bede czuc

Gość gość321
Ale fajnie macie Dziewczyny,wiec zaraz konczycie:-)i luzik!super! Iwonqa dziekuje za odp:-),co do piwa mysle,ze symbolicznie mozna sie napic,Agaaa 133 tez tak mysle troszke alkoholu,ale nie za duzo;-)pozdro

No też tak myślę gość321 :-) jedna koleżanka też nie będzie pic i wydaje mi się coś że w ciąży jest, bo ostatnio nie chciała nic słodkiego do kawy, bo ją mdliło, tabletki anty też przestała jakiś czas temu brać i mówiłam jej rano żeby zrobiła sobie test, to powiedziała, że jeszcze zaczeka, na razie nie chce wiedzieć

Agaa133 jak symbolicznie byś troszkę wypiła to nie powinno zaszkodzić, tak naprawdę póki nie ma łożyska jest bezpieczniej. A ja to zawsze mam przeczucie jak ktoś z bliskich jest w ciąży, po prostu zawsze mam do innych nosa! Tylko do siebie nie bardzo ;) Ale w stosunku do siebie nie jestem obiektywna

Z reszta pamiętam jak moja koleżanka ze studiów przyszła któregoś razu na uczelnie i od razu zapytałam czy może w ciąży być bo jakos inaczej wyglada. Mowila, że nie, bo była u gin. Poszłyśmy tego wieczoru na imprezkę, wypiłyśmy sporo piwka a ja cały wieczór miałam natręctwo, żeby się nią opiekować. Po dwóch tyg oznajmiła, ze zostanę ciocią. A teraz jej 4letni synek jest cudny i zdrowiutki, szaleje jak mało kto ;) Także nie zaszkodziła dla dziecka tamtej nocy :)

Iwonqa my działaliśmy 20 i 21.09, @ wypada na 8.10, więc mam dużo czasu do testowania, więc jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży czy nie... więc wieczór będzie na pewno udany, mimo że się tylko trochę napije :-) ostatni weekend wolności ;-)

Gość gość321
Niezle wspomnienia:-)

Gość Anka_32
Ja to mam jakies dziś dziwne mysli ze juz nie bede mieć dziecka....

Gość Mirti
Dziewczyny pytanie szczególnie do tych które już maja malucha. Z brodawki po naciśnięciu pojawila się kropla plynu.. Powiem szczerze ze nie sprawdzalam takiej reakcji przed okresem we wcześniejszych cyklach wiec nie wiem co myśleć... Moja mala ma już 3 latka a karmilam do 7 miesiaca

Gość gość321
Aniu_32no co Ty??nawet tak nie myśl!nie wolno!

Gość gość321
Ja dzis pewnie znowu dluzej w pracy:-(na pewno o 19nie wyjde;-(,juz mi sie marzy weekend..

Gość Mirti
Hmm wyczytalam ze ogólnikowo rzecz ujmując wydzielina. Spowodowana jest wysoka prolaktyna ktoś m.in hamuje owulacje wiec chyba nici z ciąży

Gość gość321
Justynka1986 dziekuje,i wzajemnie milego weekendziku rowniez:-)i świetujcie z mężusiem:-).Mirti mamy niech sie wypowiedza..mam nadzieje,ze to nie przekresla ciązy 3mam kciuki i pozdrawiam

Gość gość321
Milego weekendu Dziewczynki:-):-*!

Gość Gracjana090515
Dziękuje wam wszystkim dziewczynki za wsparcie i miłe słowa! :) jesteście kochane!!! :) czekam z niecierpliwoscia do poniedziałku. Zobaczymy co będzie! Witam nowe przyszłe mamusie. Pozdrawiam was wszystkie gorąco! :)

Gość promyczkowa24
Do @ 3 dni niecałe i jestem pewna, że się pojawi. Bóle na @ codzień mocniejsze. Wszystko jak comiesiąc. Odpuszcze robienie testów spokojnie czekam na @. Powodzenia. dziewczyny.