Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i to mówi facet

Dla większości kobiet ich spełnienie życiowe to być matkami i żonami

Polecane posty

Gość gość
Masz wolność durna piz/do więc sama wybrałaś sobie pijaka. :D

Gość gość
Ten od wyzwisj jest tak nudny, zero przepływy między synapsami , i jeszcze mysli , ze kogos sprowokuje, syny nudny jesteś jak flak z olejem, tak ten flak, to cos co ci maja między trokami od kalesonów

Gość gość
Tak mój mąż i moje dziecko to najcudowniejsze co mogło mnie w życiu spotkać. I daruj sobie, mam hobby i dużo czasu dla siebie. I to dzięki mojemu mężowi. Bardzo mi pomógł w życiu nie tylko finansowo. Tak bo mamy wszystko wspólne. On mnie traktuje wyjątkowo i dziękuję za to. Staram się być dla niego jak najlepsza i sprawia mi to przyjemność. Tylko tyle.

Gość baby są durne
gość dziś To tępa meska cipo zarób, a potem stawiaj warunki. Bo w ten sposób jak teraz, to sobie ze swoim nieuzywanym flejtuchem mozesz pogadac. >>> ty tępa szmato, dopóki baby nie weszły masowo na rynek pracy i nie poobniżały stawek to faceci spokojnie wyrabiali na całą rodzine, to wasza krwa wina że jest jak jest NIE FACETÓW. Był domek, auto i każdy najedzony, a teraz i baba i chłop na etacie i dalej ledwo koniec z końcem wiążą, i jeszcze w długach. Tępa cip/o matematyki podstawowej nie rozumiesz jak większość bab to zamknij tego wytapetowanego krzywego ryja i bierz swoją funkcje w świecie z głową do góry. Rodźić dzieci i wychowywać jak normalna porządna kobieta a nie syf i szmata co po kiblach doopy daje w disco.

Gość gość
Zawsze mam banię z takich prymitywów, czerstwe to jak suchar z mopsu, wątłe umysłowo, w realu do dziewczyny geby ne otworzy, bo go kazda wysmieje , a necie machlo z ciepłym serdelem w majtach.

Gość gość
Piszisz synek , chętnie posłuchamy jak masz wdomu, buhahahaha dalej , dalje produkuj się

Gość tak powinno być
gość dziś Tak mój mąż i moje dziecko to najcudowniejsze co mogło mnie w życiu spotkać. I daruj sobie, mam hobby i dużo czasu dla siebie. I to dzięki mojemu mężowi. Bardzo mi pomógł w życiu nie tylko finansowo. Tak bo mamy wszystko wspólne. On mnie traktuje wyjątkowo i dziękuję za to. Staram się być dla niego jak najlepsza i sprawia mi to przyjemność. Tylko tyle. >>> i bardzo pięknie, normalna szczęśliwa rodzina, tak powinno być, wielki szacunek dla ciebie, model do naśladowania

Gość gość
Pisz , pisz bo nie mam sie z czego posmiac

Gość gość
ty z sam jesteś tępy i niedouczony, skoro twierdzisz, że każda tradycyjna rodzina miała domek i auto, a każdy był najedzony. Poczytaj sobie, jaka naprawdę była kiedyś bieda. I że nawet zamężne kobiety musiały czasem zarabiać jako służące, bo mąż do pracy się nie garnął. Kobiety weszły masowo na rynek pracy po wojnie, bo każda para rąk była w cenie. Poza tym, kobiety wreszcie przestały być zależne od najpierw ojca, a potem męża i to cię najbardziej boli.

Tak się czasem zastanawiam, czy to Kafe to nie jest jakieś zbiorowisko feministek i sfrustrowanych kobiet, którym się nie udało życie. W sumie nie ma co się zastanawiać, ważne że się można pośmiać trochę :D

Gość gość
Troll to jest takie zbiorowisko, facetów również, plus osoby , które wchodzą się pośmiac.

Gość chj wam w dpe
śmiać sie z waszej babskiej głupoty tępe szmaty, kariery i chj wie czego się zachciało, portki nosić to chj wam w doope, zdychajcie samotne, z pełnym kontem i pustką w duszy, a jak wasze stare śmierdzące ci/py się ockną to już będzie za późno, durne materialistki i tapeciary z silikonem

Gość gość
Grzeczny piesek, mówiłam posz i napisałeś, a teraz zaszczekaj

Gość ta nigdy nie zakuma
gość dziś ty z sam jesteś tępy i niedouczony, skoro twierdzisz, że każda tradycyjna rodzina miała domek i auto, a każdy był najedzony. Poczytaj sobie, jaka naprawdę była kiedyś bieda. I że nawet zamężne kobiety musiały czasem zarabiać jako służące, bo mąż do pracy się nie garnął. Kobiety weszły masowo na rynek pracy po wojnie, bo każda para rąk była w cenie. Poza tym, kobiety wreszcie przestały być zależne od najpierw ojca, a potem męża i to cię najbardziej boli. >>>> durna szmato, tak są niezależne i mają kariery, i myślą że pana Boga za nogi złapały bo hajs zarabiają i tapety kupują i walą na ryja i ahmeda w egipcie ruhają, i doopy w disco po kiblach dają, a jednak to mało, chcą coś więcej, i wszędzie na około samotne i płacz że nikogo nie migą znaleść, mają wszystko a naprawde nie mają NIC!!! Ty dalej tępa dzido nie pojmujesz o co tu chodzi, niestety.

Gość gość
Hahahahahhahhaha

Gość gość
Daj głos i aport now !

Gość gość
co z tępymi babami gadać, to nie ludzie tylko egoistyczne szmaty, tępemu i durnemu tłumaczyć to jak uczyć małpe matematyki, bez sensu

Gość gość
Tak jestesmy tepe ze dajemy sie od wiekow ponizac, rodzina mowisz? Szkoda tylko ze to dziala tylko w jedna strone..... Zazwyczaj rzeczywistosc jest taka ze im wiecej robisz dla faceta tym mniej cie szanuje i szuka na boku jakiejs "diablicy" ... A to ze wyzywasz kobiety tylko potwierdza jak faceci je szanuja.... Jak chcesz cos w zyciu osiagnac oprocz rodzenia dzieci jestes tepa, coz za zlota mysl :)

Gość gość
dokładnie> matkami i zonami, czyli najpierw dac se zrobic dzieciora, potem szukac frajera będącego gotowym być wiecznym numerem dwa dla swojej pseudopartnerki

Gość gość
wolę kobiety karierowiczki niz pozornie oddane piastunki rodzinne, ktore na kafe opowiadają, że w gruncie rzeczy mąż to obcy chłop i kochają go mniej, bo dziecko jest wazniejsze, bo kocha pomimo nieogolonych nóg, a dla faceta trzeba się postarac załóz temat pt kogo kochasz bardziej, dziecko czy męża zobaczysz w jak nazistowskim materialistycznym stylu rozwinie się dyskusja

Gość gość
pewnie tak jest w twoim przypadku dlatego tyle tutaj goryczy, smutne

Gość gość
nie, w moim nie ale rozmawialam o tym na forum z babami i wiem i owszem- smutne to;-)

Gość partnerstwo to klucz
gość dziś Tak jestesmy tepe ze dajemy sie od wiekow ponizac, rodzina mowisz? Szkoda tylko ze to dziala tylko w jedna strone..... Zazwyczaj rzeczywistosc jest taka ze im wiecej robisz dla faceta tym mniej cie szanuje i szuka na boku jakiejs "diablicy" ... A to ze wyzywasz kobiety tylko potwierdza jak faceci je szanuja.... Jak chcesz cos w zyciu osiagnac oprocz rodzenia dzieci jestes tepa, coz za zlota mysl usmiech.gif >>>> kto mówi o poniżaniu kobiet? chodzi o partnerstwo, szacunek i podzielenie roli rodziców. Kobieta nie jest mniej warta w partnerstwie tylko dlatego że nie przynosi w zębach gotówki. Wręcz przeciwnie, praca kobiety w domu i z dziećmi jest warta wielokrotnie więcej niż praca faceta poza domem. Jako partnerzy pracują na swój sposób dla dobra rodziny. A dobro rodziny to często poświęcenie własnej wygody dla dobra rodziny, czy to facet czy kobieta czy oboje się poświęcają. Ale kobiety tylko widzą się w negatywnych barwach jako "służące i sprzątaczki" oraz "krowy płodowe", zamiast jako partnerki dla dobra całości. Tu główny problem że kobiety mają niską samoocene i próbują się dowartościować, a reklamy z tapetami i ciuchami tylko na tym żerują wmawiając kobietom że mają pracować zawodowo, być niezależne i kupować to różne ścierwo aby być atrakcyjne. Piorą wam mózgi nic więcej. Jesteście atrakcyjne jako partnerki i nie musicie robić karier i udawać nie wiadomo co. Wystarczy jak jesteście dobrymi żonami i matkami, bo to najważniejsze dla dobra rodziny a nie robienie kariery i "niezależność". Media wyprały wam mózgi niestety i przykre to bardzo.

Gość gość
Hehe poznajesz taką i zamiast normalnie pobyć z kobietą wysłuchujesz tych bzdetów o jej firmie i że tak tam działa, ale jest ciężko. Ale daje radę i te wszystkie pierdoły o jej niezależności. A mnie to tak bardzo Kurwa interesuje. I tak sobie myślę, że ona niech lepiej tyra w tej firmie i niech mi d**y nie zawraca bo ja się chciałem spotkać z kobietą. A o pieniądzach to ja mogę pogadać z kumplami. Mam bzykać kasjerkę, biznes plan czy odnotowane straty lub zyski. Opad c***a normalnie.

Gość gość
Czyli nie moge byc niezalezna jak chca media ale przykladna matka i zona jak chca faceci to juz tak? Czy dla odmiany moge byc kim ja bym chciala? Czy to czyni mnie tepa? Proponuje zostac przykladnym mezem i ojcem jezeli dusza zapragnie albo prezesem firmy jak kto woli, szkoda ze faceci widza siebie jako chodzace idealy a kobiety to zawsze te puszczalskie i glupsze. Jak sie chce to mozna byc i dobra partnerka, wspaniala matka oraz miec ambicje i robic cos dla siebie np. poprzez spelnianie sie w pracy. Jezeli ktos chce byc singielka i miec szalone zycie to jego sprawa jezeli znajduje w tym szczescie. Nie zyjemy juz w sredniowieczu. Przypuszczam ze faceta nie podoba sie ze kobiety jednak sa madre i potrafia poradzic sobie bez nich i to ich przeraza.

Gość gość
Ty kobieto, ale rozumiem, że tak tylko z teorii nawijasz. Masz wgl jakieś doświadczenie ? Może jesteś żoną, może masz biznes, jesteś kimś od wielu lat. Czy tylko tak p********z jak urażone dziecko.

Gość gość
Warto sie tez zastanowic kto im te niska samoocene funduje. Kiedy mezus przychodzi z pracy a kobieta nie wyrobila sie z domowymi obowiazkami to jest leniwa w oczach wladcy i zywiciela rodziny BO ON chodzi do pracy a zonusia sie obija w domu i nie rozumie ze ksiaze jest zmeczony.

Gość wybór obecnie
Albo kariera albo rodzina, dla kobiet do wyboru. I NIE, nie można być i dobrą matką i mieć kariery, to jest niewykonalne, przynajmniej nie na takim poziomie aby był wystarczający, bo zawsze zaniedbuje albo jedno albo drugie. Więc macie kobiety wolność i wybór, ale NIE MOŻECIE MIEĆ WSZYSTKIEGO. Wiem że niektóre próbują ale nikomu to nie wychodzi, wbrew temu co piszą w durnowatych magazynach dla kobiet. Każdy dzień ma zawsze tylko 24 godziny, i w tym trzeba się wyrobić. Chcecie kariere, OK, ale zapomnijcie o dzieciach i rodzinie.

Gość gość
Bylam juz w trzech zawiazkach, w trzecim jestem nadal, bardzo kocham mojego chlopaka i pragne miec z nim dzieci w najblizszej przyszlosci. Studiuje i pracuje na chwile obecna. Ja gotuje, piore, sprzatam ... To moja decyzja. Jednak jest mi przykro jak czytam tutaj takie wypowiedzi odnosnie kobiet. Wiem ze nie wszyscy sa tacy z***bisci jak ty ale coz.... nikt nie powinien byc szufladkowany. Pomimo ze staram sie byc idealna partnerka i zawsze sie staralam, czuje ze im wiecej serca wkladam w uszczesliwianie partnera tym bardziej on to wykorzystuje lub sie tym nudzi i wiem ze tak wlasnie jest w wiekszosci przypadkow.