Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WYBORY WYBORY czyli Kaczki na taczki 2 archiwum

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ty tak pięknie potrafisz uzasadnić swoje słowa...że całe kafele się z ciebie śmieje , jako z tego prawdziwego nieświadomego tego co mówi i głosi 'omamisty ' xxZe mnie się śmieje?Możesz zacytowac jakikolwiek merytoryczny post na mój temat w którym ktoś sie ze mnie śmieje?Skoro " całe kafele" się ze mnie śmieje to bez problemu taki post znajdziesz i zacytujesz.Kto wie, może i trzy takie posty?Zaraz sie przekonamy ile w twoich postach jest prawdy a ile debilinych kłamstw na poziomie przedszkolaka opóźnionego w rozwoju...

Gość gość
twój plan dnia to wyglada tak otwierasz oczy i swoj wstretny zaklamany ryj żresz jakies tanie g****o z biedronki czy z innego s****wa odpalasz obsrany tvn 24 plus gazete pl wp onet czy inne badziewie cpasz to g****o od rana do wieczora i potem tutaj przychodzisz i szczekasz bo w realnym swiecie za wyglaszanie tych swoich bzdur to bys dostal lepe na jape az bys sie oblizal komuszy stary zboczony pedale

Gość gość
Debata to nieodłączna część kampanii wyborczej przed wyborami. Kto tego nie wie to po prostu matoł. x debata to moze sie odbywac miedzy ludzmi madrymi a kopacz to jest idiotka

Gość gość
może puszczą jej za plecami ciężarowki i walce jak bredzislawowi.

Gość gość
Na każde. Trzeba było oglądac wywiady czy konferencje prasowe z panią Kop-acz. Bido... x tiaaa zorganizowane przez jej sztab buahhahahha ssij pałe ty wielki obronco PO ktory to na nich nie glosowal i ich nie popiera :D:D:D

Gość gość
debata to moze sie odbywac miedzy ludzmi madrymi a kopacz to jest idiotkaxxA teraz poprosze o uzasadnienie tej oceny w oparciu o to co Kopacz powiedziała.

Gość gość
kopacz przez ostatnie 2 miechy robila sobie za pieniądze podatnikow kampanie w pociągach to wszystko sobie moze zrobić. nawet sobie podebatować z millerem i palikotem. nie będzie musiala tvp udawać obiektywizmu.

Gość gość
ty smieciu dzien w dzien tutaj glosisz jakies wymyslone przez siebie czy portale ktore czytasz bzdety a potem udowodnij ale co mamy ci udowodnic ze link wkleiles czy twoj blyskotliwy komentarz ty fachowcu od wszystkiego zlota raczka normalnie :D a w prawdziwym zyciu ciapa zapewne jak 90% wszystkich tych sieciowych napalenców co mysla ze uratuja swiat

Gość gość
Na każde. Trzeba było oglądac wywiady czy konferencje prasowe z panią Kop-acz. Bido...xtiaaa zorganizowane przez jej sztab buahhahahhassij pałe ty wielki obronco PO ktory to na nich nie glosowal i ich nie popieraxxDziękuję za propozycję erotyczna ale nie skorzystam bo jestem w odróżnieniu od ciebie heteroseksualny.A konferencje prasowe nie są organizowane tylko przez sztaby wyborcze i biorą w nich udział dziennikarz z różnych mediów.

Gość gość
gość dziś kopacz przez ostatnie 2 miechy robila sobie za pieniądze podatnikow kampanie w pociągach to wszystko sobie moze zrobić. nawet sobie podebatować z millerem i palikotem.nie będzie musiala tvp udawać obiektywizmu.xxNie może bo pis to jedyna partia odpowiadająca PO wielkością i poparciem.

Gość gość
nie mam zwyczaju kopiować, archiwizować oraz przesyłać póżniej postów czy też donosów na czyjś temat - to jest i była raczej zwykła praktyka żydowskiej ubecji natomiast takich wypowiedzi zaobserwowałem sporo , a nawet bardzo sporo nie mash pane Shaman dobrej marki na tym forume

Gość gość
ona dzien w dzien bredzi a jej najwieksza brednia jest to ze mowi ze jestesmy przygotowany na przyjecie ilus tysiecy uchodzcow wez jej ssij pale wielki mędrcu z kafeterii :D

Gość gość
co mamy ci udowodnic ze link wkleiles czy twoj blyskotliwy komentarz ty fachowcu od wszystkiego zlota raczka normalniexxCo? Przecież zawsze o tym pisze. Zawsze prosze o uzasadnienie własnych słów.Czy te określenia są dla ciebie za trudne i ich nie rozumiesz?Mogę ci wytłumaczyć.

Gość gość
Darujcie sobie pyskówki z tym trollem . Niech sobie pisze razem ze swoimi zdrajcami ktorzy nas ośmieszyli przed przyjaciołmi z Grupy Wyszehradzkiej . A troll niech tu sam ze sobą pisze .

Gość gość
nie mam zwyczaju kopiować, archiwizować oraz przesyłać póżniej postów czy też donosów na czyjś temat xxI też ja o to nie prosze a pisałem jedynie o postach znajdujących sie teraz na forum.:D

Gość gość
Dziękuję za propozycję erotyczna ale nie skorzystam bo jestem w odróżnieniu od ciebie heteroseksualny. x wątpie bo przeciez jak sie pojawia wątek homoseksualny to pojawiasz sie tutaj pierwszy i dostajesz takiej sraczki jakby ci rowek z radosci rozerwalo pedalska c***o

Gość gość
wez jej ssij pale wielki mędrcu z kafeterii xxDziękuję za propozycję erotyczną ale nie skorzystam gdyż, w przeciwieństwie do ciebie, jestem heteroseksualny.

Gość gość
i to niby znaczy że mają z nimi "debatować" koniecznie? i to jeszcze na warunkach telewizji ktora utrzymuje takie kanalie jak lis? no bez jaj. ze sparafrazuje: debatowanie ze zlodziejami nobilituje ich niepotrzebnie.

Gość gość
Ty Shatyn potrafisz uzasadniac swoje slowa nastepnymi bredniami jakie napiszesz.Takie jest to twoje uzasadnienie.Zeby z takim uporem bronić najgorszej ekipy jaka przytrafila się Polsce w ciągu ostatnich dziesiecioleci.To nie normalne.

Gość gość
wątpie bo przeciez jak sie pojawia wątek homoseksualny to pojawiasz sie tutaj pierwszy i dostajesz takiej sraczki jakby ci rowek z radosci rozerwalo pedalska c***oxxBArdzo prosto to sprawdzić. Czy ja komuś proponuję takie rzeczy jakie ty oferujesz?Nie.I juz masz odpowiedź.A że [pisze o wolności człowieka to nie znaczy, że jestem, tak jak ty, homo...

Gość gość
wlasnie orange trzeba tępic takie gnidy jak ten pseudo intelektualista bo takich 100 sie wypusci do sieci i zobacz co sie dzieje propaganda sukcesu na calego. trzeba zlokalizowac typa i go po prostu zlac jak psa i zabrac komputer niech beczy na policji smieciarz

Gość gość
Ty Shatyn potrafisz uzasadniac swoje slowa nastepnymi bredniami jakie napiszesz.xxNie. Bo uzasadnienie polega na podaniu faktów które każdy może sprawdzić a więc nie mogą to być brednie.:D

Gość gość
Ty Shatyn potrafisz uzasadniac swoje slowa nastepnymi bredniami jakie napiszesz.Takie jest to twoje uzasadnienie.Zeby z takim uporem bronić najgorszej ekipy jaka przytrafila się Polsce w ciągu ostatnich dziesiecioleci.To nie normalne. x 10 na 10 idealne podsumowanie

Gość gość
trzeba zlokalizowac typa i go po prostu zlac jak psa i zabrac komputer niech beczy na policji smieciarzxxSpróbuj. Jak ci się uda to daję słowo, że osobiście rozwalę ci pysk.

Gość gość
Shatyn nie ladnie ! O 22, 11 nazwales pana Bronisława matolem :-)

Gość gość
Zeby z takim uporem bronić najgorszej ekipy jaka przytrafila się Polsce w ciągu ostatnich dziesiecioleci.xxNigdy nie broniłem pisiorów.I PO też nie broniłem a jedynie, takim matołkom jak ty, tłumaczyłem, że jest inaczej niż "myślicie".:D

Gość gość
gość dziś Shatyn nie ladnie ! O 22, 11 nazwales pana Bronisława matolem xxNo to zacytuj tutaj zdanie w którym tak napisałem o panu Bronisławie.Pośmiejemy sie z ciebie wszyscy...:D

Gość gość
"Polscy przewoźnicy nie radzą sobie z plagą uchodźców wkradających się do ich ciężarówek. Za każdego znalezionego imigranta płacą grzywnę w wysokości ok. 15 tys. zł." x i tym się obsrana unia nie zajmuje. a nasz rząd nawet slowem się nie odezwie bo to przecież by moglo nasz "eurpejski wizerunek" zepsuć. więc niech firmy placą, im więcej zaplacą tym mniej będą konkurencyjne dla firm zachodnich a przecież o to chodzi i "europie" i PO. a nasi se mogą zbankrutować, kogo to obchodzi.

Gość gość
o ja cież p...le - Levi strzelił 5 goli przeciwko Volgsburgowi w 9min czyli Polakpotrafi ,jak się naporawdę w****i ,albo mu wypali ...conajmniej tyle co 5 niemców , albo 20 żydów :classic_cool:

Gość gość
tyle lat na tym forum glosisz prawde i powiedz albo pokaz jest tu ktos kto sie z toba zgadza kto ci dotrzymuje towarzystwa i nie ma ciebie dosc ? no pokaz mi taka osobe